Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 5 voturi

Cafea Amara. Cu frisca, la cerere


1001 raspunsuri la acest subiect

#191
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.757 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 11:45

tumblr_mrr1a94GcI1s39dc4o1_400.gif Cand se deschide parca ii simt si mirosul.

 

Dana, cat e de frumos!!!!! Atat de tare imi plac bujorii!!!



#192
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 16:06

Buna ziua.

Am o zi de...n-ar mai fi.Nimic nu merge,parca ma invart in cerc.

Astept niste raspunsuri care nu mai vin si ca sa imi treaca de nervii capului am zis sa incerc sa ma gandesc la alte "chestii" .Si in marea mea desteptaciune [:D]  m-am apucat sa ma gandesc la persoane pe care viata/soarta cruda si nemiloasă [zirea] sau altcineva pus pe rele [:D] mi le-a scos in cale.Persoane care m-au dezamăgit rau de tot.

Dar cu ajutorul intelepciunii care uneori ma caracterizeaza( nu prea des ca sa nu ma plictisesc)am inteles ca astea sunt lectii pe care viata mi le da.Poate ca mi le-a mai dat si in trecut dar eu in nesimtirea mea :)nu le-am invatat .

Dar cum niciodata nu e prea tarziu am hotarat sa invat acum.Bine ca mai pot inca invata.

Ce ma faceam eu daca ma nasteam invatata?: [:-)))]

La ce ma mai gandeam acum? [:-)))]

 

Noroc cu internetu' asta si cu oameni cu simtul umorului care ma mai scot din ceața deasa...vaaaii ce ceata deasa...nu mai cunoastem drumul catre casa...

Va aduceti aminte poezeaua ? [:-)))]

Miniaturi atasate

  • 12651358_10154117859289305_7637369409786848651_n.jpg


#193
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 17:30

Buna de dimineata mea de closing,

 

Pe Alex nu il mai doare degetul si nici capul … dimineata mi-a scos peri albi, deci suntem in parametrii.

Durerea aceea de cap de ieri a ramas o necunoscuta … o fi posibil sa il doara capul de la oboseala ? Bine, Alex nu o sa spuna niciodata ca e obosit, dar si sambata si duminica s-a sculat la 5:00 A.M. din cauza hockey-ului, si a avut si basket, si soccer, si un birtday party sambata, si ski duminica, si s-a mai uitat si la cat a ramas din super bowl pana pe la 10:30 P.M. Aseara l-am culcat la 8:30 P.M. si pentru ca il durea capul, s-a culcat si a dormit pana azi la 7:00 A.M. cand s-a trezit fara nici o durere.
Acum sa nu dati vina pe mine ca surmenez copilul, ca eu nu il imping la nimic, dar nici nu il retrag … si ma si scol / culc cot la cot cu el. Avantajul acestui program este ca nu are timp sa se plictiseasca, sa faca nazuri, sa ceara prea multe … nu a pus mana pe xbox, Ipad sau TV in weekendul asta …cu atat mai putin sa poata intra in jocuri online, chat pe net, FaceBook …adica desi joaca cand are timp liber (mai ales xbox), nu apuca sa aprofundeze nimic …
De trezitul de dimineata nu imi este mila, dar in zilele astea ar trebui sa se culce mai devreme si aici e problema …
Ca sa nu va mai spun ca weekendul asta care vine e si mai aglomerat …ca amandoi participa, pe langa meciurile normale de basketball, la un turneu de basketball … deci sambata iar e o zi din aia in care venim acasa, doar ca sa ne schimbam sa plecam in alta parte …avem sambata asa : un antrenament hockey, un antrenament gimnastica si 4 meciuri de basket. Iar duminca avem un meci hockey, 2 meciuri basket si un antrenament soccer. Noroc ca sunt toate la max 10-15 min de casa si numai doua meciuri de basket de duminica se suprapun, deci va trebui sa ne ducem separat la ele.

 

Au venit ieri carnetele de note. Alex are numai A+, English Arts are cea mai mica nota - 96%. Azi de dimineata m-a intrebat asa : Mami, daca trimestrul viitor iau toate mediile de 100% imi iei Iphone6 … ei bine, am zis ca da, ii iau …sa vedem daca e in stare sa vina cu toate mediile de 100% …parca totusi as vrea sa nu ii iau.
Si Flavia are note bune, toate peste 90%, dar nu atat de bune ca Alex. La matematica are cea mai mica – 90%.

Sunt mandra rau de ei, puii mei, iezii mei cucuieti [:)]  ... si inca nu le-am spus de vacanta la Disney …s-a scapat insa barbatul, care nu isi poate tine gura … le-a spus ca daca au aceleasi note in continuare, ii asteapta o supriza HUGE, dar HUGE, HUGE …sa vedeti acum ce incep sa puna presiune pe noi sa afle surpriza.

 

Michelle, si eu am masina cu buton si senzor in loc de cheie si nu prea imi place. Are avantaje, nu le contest …in sensul ca nu mai trebuie sa scotocesti dupa cheie …dar cel mai mare dezavantaj este ca daca din greseala pleci cu cheia din masina, si la volan este altcineva, se opreste motorul si incepe sa sune de zici ca e in flacari. Noua ni s-a intamplat de cateva ori. Cheia sta la mine in geanta, ca acolo sta mereu …si conducea barbatul. Mergeam la un restaurant si cum era foarte aglomerat, barbatul a zis sa ne lase pe noi la intrare si el sa parcheze ulterior masina. Zis si facut, eu si copiii ne dam jos si plecam cu tot cu geanta si cheia …barbatului I se opreste masina, in mijlocul drumului, in fata restaurantului, suna alarma aia ca la balamuc … a trebuit sa intre dupa mine in restaurant sa ii dau cheia.
In plus, masina mea se descuie cand sesizeaza cheia dar nu se si incuie singura daca pleci …deci daca la urcare nu umblii dupa cheie, la plecare, oricum trebuie sa o scoti ca sa o incui. Masina barbatului se incuie singura …daca sta pe loc, dupa un anumit timp se incuie singura.
Si ultima care mi s-a intamplat … mi s-a descarcat bateria de la cheie …in timpul mersului, mi-a aparut un mesaj pe bord – low battery, low battery, change the key. Am cumparat baterie, am schimbat-o si s-a rezolvat, dar ma intreb, daca mi se intampla asta cand eram la drum lung, sau in concediu, pe undeva unde nu sunt baterii din alea plate pe toate drumurile ?

 

Aqai, nu stiu la care intalnire cu fetele te referi …am doua pe agenda. Una e la Ocebine la sfarsitul lui Febr si alta este in Nashville la sfarsitul lui March …

 

Coca si la voi exista proiectul celor 100 de zile ? Si la noi … de doua ori l-am facut. Prima data m-am panicat, am intrebat pe forum ce sa fac … de fapt nu a fost mare lucru. Alex a scris 100 cu monezi de 1c si Flavia a scris 100 cu cereale. Eu sunt unul din parintii care se baga in proiectele astea … pentru ca mi se par inutile si vreau sa il fac cat mai usor pentru copii. Mvaiii ce frumoasa e balerina.

 

Salata aia de kale cruda nu e rea, dar nici buna …a mea e putin amara. Am luat o Kale de varsta maica-mii sau asa e ea si in frageda tinerete – amara ? Eu nu fac amestecuri din astea la blender decat de fructe …

 

Gata, ma arunc in closing …



#194
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.655 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 17:36

Buflea, felicitari pentru pui destepti!!!

Si eu am cautat sa vad ce sa facem la proiect, m-am implicat, dar nu aveam chef sa lipesc eu paietele. Ce mare greutate. Eu am gasit ideea, am cumparat paietele, am imprimat si am fost langa ea cand a lucrat, dar atat.



#195
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.271 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 18:12

Buflea, felicitari pentru copii. Mi-a crescut si mie inima alaturi de tine, in timp ce povesteai.

 

Da, de oboseala te doare capul. Al meu aseara a venit ca il doare capul, i=am dar un nurofen si cu asta basta. S-a culcat mai tirziu duminica si lui la 6.30 a trebuit sa fie in picioare.

 

Daca ei vor la activitati, ar fi o crima sa nu ii duci, asa cum ar fi o crima sa ii fortezi la un asemnea maraton. Daca nu au activitati la virsta asta, atunci cind?

 

 

Coca, frumoasa balerina! Foarte frumoasa!

 

Dragilor, am mai lasat din pret la pian si deja am avut 3 oferte, nu ceea ce vreau eu, dar e bine ca exista interes si cineva vine deseara sa-l vizioneze. 



#196
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 18:41

Buflea, felicitari pentru pui destepti!!! Si eu am cautat sa vad ce sa facem la proiect, m-am implicat, dar nu aveam chef sa lipesc eu paietele. Ce mare greutate. Eu am gasit ideea, am cumparat paietele, am imprimat si am fost langa ea cand a lucrat, dar atat.

 

Aaaa, da ...asa si eu. Eu as fi si lipit ca sa terminam mai repede, dar m-am gandit ca e bine sa faca si ei ceva, sa zica ca e facut de ei ...

 

Asa am facut si la proiectul cu planetele ...eu am montat planetele alea, ei doar au pictat mingea pe post de planeta.

 

Oricum nu ma plang ...pana acum, adica cls a 5 a, nu au fost decat 2 proiecte din astea cu diorama ...ma asteptam sa fie mai grele si mai multe.



#197
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 18:52

Buflea, felicitari pentru copii. Mi-a crescut si mie inima alaturi de tine, in timp ce povesteai. Da, de oboseala te doare capul. Al meu aseara a venit ca il doare capul, i=am dar un nurofen si cu asta basta. S-a culcat mai tirziu duminica si lui la 6.30 a trebuit sa fie in picioare. Daca ei vor la activitati, ar fi o crima sa nu ii duci, asa cum ar fi o crima sa ii fortezi la un asemnea maraton. Daca nu au activitati la virsta asta, atunci cind?

 

Asa gandesc si eu ...ca am retinut ce ai spus tu si alti parinti, ca odata ce lovește pubertatea, scade inteteresul in multe ...asa ca, macar sa profitam acum, sa stea activi, sa invete sporturile astea bine, corect.

Eu evident ca sper sa continue si la pubertate, poate acolo o sa mai intervin ...sau poate o sa-i preocupe altceva - dans, muzica ...

 

Cu toate aceste rezultate bune, Alex continua sa scrie mic si inghesuit fractiile alea, sa le faca 70% in cap si tot atat sa le si greșească. Ieri tema era 25% greșită din aceste motive. Il durea capul si nu am intrat prea tare in el, i-am aratat doar ce e greșit, le-a facut separat, detaliat si corect ...

Imi vine sa ii scriu profesoarei...cum poate mai sa fie asa indolenta. Daca ea ar cere detaliat, Alex ar face fara probleme ...aici il bate Flavia. Flavia e mai docila si are incredere in adulți . Alex se crede buricul pamantului.



#198
Anais_

Anais_

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 826 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 19:40

Buflea felicitări pt note! Nu știu dacă ar schimba ceva un mail la profesoara, cel mai bine e sa insisti tu acasă sa facă detaliat. La anul va avea alta profa sau tot pe asta? Parca ziceai ca se schimba, Aqai ce-ai făcut la Dr?

#199
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.711 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 20:15

 

Michelle, si eu am masina cu buton si senzor in loc de cheie si nu prea imi place.. Cheia sta la mine in geanta, ca acolo sta mereu …si conducea barbatul. Mergeam la un restaurant si cum era foarte aglomerat, barbatul a zis sa ne lase pe noi la intrare si el sa parcheze ulterior masina. Zis si facut, eu si copiii ne dam jos si plecam cu tot cu geanta si cheia …barbatului I se opreste masina, in mijlocul drumului, in fata restaurantului, suna alarma aia ca la balamuc … a trebuit sa intre dupa mine in restaurant sa ii dau cheia.
In plus, masina mea se descuie cand sesizeaza cheia dar nu se si incuie singura daca pleci …deci daca la urcare nu umblii dupa cheie, la plecare, oricum trebuie sa o scoti ca sa o incui. Masina barbatului se incuie singura …daca sta pe loc, dupa un anumit timp se incuie singura.
Si ultima care mi s-a intamplat … mi s-a descarcat bateria de la cheie …in timpul mersului, mi-a aparut un mesaj pe bord – low battery, low battery, change the key. Am cumparat baterie, am schimbat-o si s-a rezolvat, dar ma intreb, daca mi se intampla asta cand eram la drum lung, sau in concediu, pe undeva unde nu sunt baterii din alea plate pe toate drumurile ?

 

cum, se opreste masina singura daca e cheia departe de masina???

 

si in situatia cu bateria, daca nu o schimbai atunci, ce faceai? se oprea masina?

 

hmmmm...incepe sa nu-mi mai placa....bine ca n-am.

 

 

felicitari lui Alex...si la scoala si la sporturi.

 

William are doar un singur meci de basket simbata dimineata si daca se intimpla sa joace toate 4 reprizele...vine acasa frint se culca imediat indifferent de ora si fara sa-l pun eu.

 

si pe el il mai doare capul dar f rar, si  daca se culca ii trece.

 

cu profa nu rezolvi nimic...sunt mai mutl ca sigura...ea deja are stilul ei format...nu o mai schimba nimeni.


Editat de michelle-usa, 09 februarie 2016 - 20:18 .


#200
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.711 mesaje

Postat 09 februarie 2016 - 20:32

si pe michelle, last but not least: a ros cateva fire din covorul fluffy al lui Tudor:))))) dar sa stii ca eu am luat instructiunile specialistilor f serios si cand nu e in crate, e langa mine, daca o apuca circulatia aiurea prin casa o priponesc cu lesa de cate un picior de pat, masa, dulap... Fara jena:) tocmai ca sa nu circule aiurea si sa nu roada sau faca pipi prin casa. Cu pipi insa am mai avut accidente. 

 

Am pus a dog gate la bucatarie, incetul cu incetul o vom obisnui sa o lasam acolo peste zi cat suntem plecati. In weekend mi-am reorganizat bucataria in sensul asta, sa nu fie nimic ce se poate roade sau care sa miroasa a mancare pe unde poate ajunge ea.

 

si noi am facut la fel cand era mic.

 

acum ziua cind sunt singura acasa il las mereu liber prin casa, dupa ce fac revizie sa nu fie nimic care sa ia, camerele la dormitoare le tin inchise...dar vine si sta linga mine sau se baga singur in cusca...ii place acolo.

 

cand vrea la pipi/kk se duce langa usa, si sta acolo sau latra1-2x...e un latrat specific .




Panic Questions

  • Constipatie

    draghia mioara clara
    - Ieri, 20:26

  • Reflexul Moro

    cristian_boricean
    - Ieri, 13:49

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

Last Blogs

  • Cumparaturi È™i curatenie

    FloreClau
    - Astăzi, 11:44

  • Cum s-a schimbat corpul meu în sarcină?

    Ana1298
    - Astăzi, 08:05

  • Numele fetitei, o provocare

    RoxiMada
    - Ieri, 20:19

  • Tu ai înÈ›eles ce e sarcina?

    Ana1298
    - Ieri, 19:59

  • Durerile de spate în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 10:22

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -