Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

Cafea fierbinte, cat pentru un an!


1034 raspunsuri la acest subiect

#1011
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.286 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 00:40

Michelle ce injuratura e asta shut? poate shut the f**k up? [:)]



#1012
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.720 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 00:57



Michelle ce injuratura e asta shut? poate shut the f**k up? [:)]

[:)] asa se pronunta, cred ca se scrie "shoot" ...varianta mai acceptabila la "sh-t", "poop"


Editat de michelle-usa, 30 ianuarie 2016 - 03:24 .


#1013
luxe

luxe

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 387 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 03:44

Buflea.....revenind la Disney ...copiilor tai le recomand : TOTUL   Iar vouă adulților, răbdare si încălțări bune :) 

  5 zile mie mi se pare puțin ca sa vizitezi toate parcurile in tihna.....dar dacă vrei sa faci parcul si ziua...o sa fiți morți de oboseala.  Pe când eram si noi europeni am făcut o vacanța aici de vreo 8 zile, dar luasem biletele ( știind deja ce si cum ) pe vreo 7 zile cu intrări multiple si am inclus si parcurile Aqua .  A fost super...dimineața mergeam in parc, când simțeam ca nu mai putem mergeam in water park...aici era relaxarea....! 

  Ce te omoară, e statul la cozi.....se pierde o grămada de timp...așa ca vezi de fastpass neaparat !  Acum sau mai modernizat , in loc de bilete îți dau niște brățări ...îți faci un cont la Disney si de pe telefon îți cauți distracția si fastpassul si ții le trimiți in brățări ....e mișto stilul....nu prea știu sa explic, soțul era cu toate cele.......dar citești pe internet sunt toate Instrucțiunile .

  Singurul MUST pe care eu il recomand , ne place la toți trei....e in Epcot exact la intrare.....e acel glob imens ( simbolul epcotului ) ...e super fain, o plimbare din trecut pana  in prezent .....o să-ți placa !!!!!!!!!     Sunt multe de văzut ...... Copii o sa fie entuziasmați ! 

   Hoteluri sunt ptr toate buzunarele, iar dacă stai in afara parcurilor, nu contează ...tot aproape ești .

  Noi, in ultimele doua vizite...am stat la Hilton Bonnet creek, in interiorul parcului...l-am ales ptr ca are lazy river si fiică-mea e fan.....seara după parc acolo își făcea veacul :) 

  De-abia aștept sa ne spui impresiile de după........:) 



#1014
papelusca

papelusca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.114 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 04:14

E visul meu sa duc copiii la Disneyland. Probabil- ba nu, SIGUR- pt mine, ca nu am avut parte de asa ceva.
Buflea, banii pt asta sunt facuti, sa fie cheltuiti. Pt asa o amintire, merita.

Mi-a zis o colega ca ei merg anual la Legoland, are 2 baieti. A zis ca e super, si nici nu e aglomerat ca la Disney.
Aqai, poate Legoland?

#1015
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 05:44

 

Radem noi radem da' this is 40 and it's not looking good to me.

 

Da' si mai trebuie sa ai tu dreptate. Colac peste pupaza. Nimic nu putem face, de aia astept azilul!

Stai sa-l vezi pe 45, ca pe linga nevoia continua de self-accomplishment apare si-aia de-a da in primire sanatos! Pe care nu ca o avea, dar e overboard acum, vitamina, caloria, antioxidantul... La 50 nici nu vreau sa ma gindesc!  [pup]



#1016
Anais_

Anais_

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 826 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 11:34

Citind ce scrie Aqai imi aduc aminte de mine cand incepuse si Trubadurul scoala. Aveam doi baieti de ingrijit/verificat /impins de la spate,de dus la diferite activitati...etc.O casa din care sotul era plecat 12 ore si toate erau pe capul meu si serviciu. Nu stiam cum sa ma mai impart,cum sa am grija ca fiecare copil sa aiba parte de atentia necesara fara sa nedreptatesc / scap din mana vreunul. Stiau amandoi cum sa profite de orice neatentie de-a mea,cum sa scape de teme,de activitati care nu le placeau prea mult.Stiau pe ce buton sa apese sa ma faca sa simt ca o iau razna. :)) Am renuntatvla serviciu o perioada si am avut numai de pierdut dupa aceea. Cand s-au facut mai mari stateam in bucatarie ore intregi sa fac de mancare si ori nu le placea, ori disparea de pe masa totul si simteam ca nu mai aveam puterea sa o iau de la capat a doua zi.Casa era greu de ingrijit numai de mine. Faptul ca stiam ca am pe umeri povara viitorului lor ma facea cateoata sa imi vina sa imi iau campii pentru ca eram obosita si nu mi se parea ca o sa fac fata. Dar dimineața o luam de la capat . Acum Londonezul e pe picioarele lui si nu stiu daca grija cu care traiesc in suflet e mai usoara decat eforturile de atunci.Depinde cum privesti.Atunci imi era greu dar era langa mine,acum mi-e greu dar e departe si a inceput sa imi fie frica sa ma uit la stiri. Trubadurul are in fata un drum si as vrea sa pot sa il ajut sa isi indeplineasca visurile.Sa pot spune ca am facut ce a tinut de mine . Ma uit la el si nu imi vine sa cred ca maine face 17 ani si ca in curand pleaca si el de acasa. Si sunt convinsa ca atunci cand o sa fie liniste in casa,cand o sa am la masa doar sotul care nu face mutre la mancare:)o sa duc dorul perioadelor cand casa era plina de viata.

 

Elydo sa zicem ca toate erau cum le-ai zis si soțul tău se ducea sa deseneze oameni nuzi sau stătea cu oreleintr-o camera cu usa închisă si făcea cercetări despre tehnica picturii in ulei. Ce ai fi făcut, ce i-ar fi zis gurița ta cu buze ca mura?



#1017
Anais_

Anais_

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 826 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 11:42

Cu textul : because I told you so merge numai pina pe la 13 ani. Dupa aia nu mai merge cu nimic. [:)] Cosmar nu alta.

 

Leti eu cred ca merge când e vorba de matematica. Chiar, soțul tău n-are contre cu printul Moștenitor când lucrează ei exerciții si probleme? Nu se întâmpla sa-i zică: "Taci si fa așa ca așa se rezolva genul asta de exercitiu."? Ca eu una de vorbeam exclusiv de discuțiile pe care le am cu el referitor la teme, nu de altceva.



#1018
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 12:09

Elydo sa zicem ca toate erau cum le-ai zis si soțul tău se ducea sa deseneze oameni nuzi sau stătea cu oreleintr-o camera cu usa închisă si făcea cercetări despre tehnica picturii in ulei. Ce ai fi făcut, ce i-ar fi zis gurița ta cu buze ca mura?

 

Eu am zis ca sotul  meu era plecat 12 ore ca sa evidentiez faptul ca eu eram singura cu toate.Adica eu centram eu dadeam cu capul.Nu ca sa ii dau lui o bila neagra (desi uneori ...:)).El a fost dintotdeauna principalul sustinator al familiei dpdv al finantelor:).

Dar uneori cred ca i-a fost mai usor lui  sa se ocupe cu a aduce bani :)decat sa se implice  in ceea ce tine de copii.Si inca ii mai reprosez asta.:))

 

 

Referitor la intrebarea ta:

 

Daca o intrebi pe Elyda de acum 15...20 de ani o sa iti spuna ca usa aceea inchisa poate sa fie deschisa/sparta/aruncata in aer...etc :)).Adica daca e sa ne dicstram:)...s-o facem după ce ne ocupam de chestii serioase.Si nu poci pentru ca sa reproduc ce putea sa fie la gurita Elydei.Ca Elyda de atunci era obosita,stresata,depasita de situație  si iute la manie.:))

 

Daca e sa o intrebi pe Elyda de acum care a capatat experienta adusa de anii care au facut-o inteleapta :)),care a inteles ca viata nu trebuie sa fie mereu incrancenata si inghesuita in reguli si norme care te fac sa nu vezi ca exista si alte moduri de a privi situațiile care apar...ei bine draga mea,Elyda isi lua buzele ca mura :)si se ducea sa studieze/cerceteze si ea impreuna cu sotul niste tehnici de destresare,niste nuduri uleioase...etc.:)).Pentru ca pe ea au invatat-o anii ca poate sa deschida si sa inchida si ea usi ,ca nu întotdeauna "trebuie" si ca de multe ori mai binele este dusmanul binelui.

Pentru ca ea stie acum ca indiferent cat te-ai chinui in anumite situatii sa faci totul perfect,peste ani de zile vei gasi ceva care sa ti se para ca ar fi putut fi facut mai bine.

 

Asa ca studiaza si tu pictura.E o arta care merita studiata indeaproape si "pe marginea " careia pot fi purtate discutii extrem de interesante. :)):))

 

Ps.Elyda de acum vorbeste  despre ea la persoana a treia...asta arata ca anii nu aduc numai înțelepciune. :))De la o varsta incepi sa o iei razna cu capul:)):))

Dar Elyda nu recunoaste nimic.:)):))


Editat de elyda, 30 ianuarie 2016 - 12:23 .


#1019
Anais_

Anais_

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 826 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 12:46

Vai, nu mai pot de ras! Elyda ești totala!

Acum revenind la problema, eu cred ca Aqai seamănă mai mult cu Elyda de acum, ca n-a spart usa de la biroul domnului soț si nici nu i-a zis de dulce, dar de simțit sunt sigura ca se simte ca Elyda de atunci. Simte oboseala, senzația ca nu face nimic pentru sufletul ei, ca trece viața pe lângă ea. Si cel mai deranjant cred ca e faptul ca nu poate sa-i zică soțului sa nu mai viseze la cai verzi pe pereți or else. Ca nu exista else. 

Aqai îmi cer scuze dacă am sărit calul cu presupunerile. Te înțeleg si sunt alături de tine, îți doresc din suflet sa depășești perioada asta si sa nu-ți mai dorești sa ai 60 de ani.   [flo2]



#1020
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.759 mesaje

Postat 30 ianuarie 2016 - 13:17

Anais:) no problem. Nu de pictura lui trece viatza pe langa mine. Pentru chestiile astea are bila alba. Si le inteleg nu stii cat de bine. Si eu am facut srudii cand am venit aici, 2 ani si jumatate, si voi mai face probabil ceva cand termina el. El face ve se pricepe el, eu ce ma pricep eu, ca sunt mai pragmatica, deloc creativa. 

 

Nu, problema mare e ca elyda a explicat totul perfect. Lucrurile sunt cum sunt acuma. Dar,

 

Nu se schimba nimic in bine. Problemele devin de alta natura, cresc, pana ajungi la punctul in care te trezesti singur. Copiii pleaca, unii au tablouri, vitamins, altii catei:)))) (moi adica) si apoi mai ai cativa ani si gata. Si apoi te trezesti nostalgic dupa vremurile in care tu centrai, tu dadeai cu capul si tot tu erai portarul care lua gol. Eventual si managetul de echipa si iti mai dadeai si o penalizare. Elyda, daca n-ar fi asa de dificil de pe telefon, un lan de flori ti-as da.

 

Va zic, this is midlife crisis, not marital crisis, da' Anais e ok, inteleg ce zici tu si poate as fi gandit la fel ca daca nu as fi trecut si eu prin perioada " trebuie sa fac si altceva".  Hugs!

 

 




Panic Questions

  • Pete rozalii

    Roxanna12
    - mai 02 2024 21:13

  • Trombofilie

    Criss05
    - apr 30 2024 21:28

  • Constipatie

    draghia mioara clara
    - apr 29 2024 20:26

  • Reflexul Moro

    cristian_boricean
    - apr 29 2024 13:49

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

Last Blogs

  • Sarbatori in 3 😍

    Pau26
    - Astăzi, 14:18

  • Primul trimestru săptămânile 1-13

    IonIza
    - Astăzi, 10:48

  • Pofte

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:57

  • Cum gestionam oboseala in primul trimestru?

    Andrevvv
    - Ieri, 20:45

  • Camera bebeluÈ™ului este gata

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 19:49

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -