Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Imigratia ilegala- un nou nivel (5)


953 raspunsuri la acest subiect

#231
MAMY13

MAMY13

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 09 octombrie 2015 - 23:33

Girl you're preaching to the choir. Exact asta am spus si eu atata amar de capitole ca era o alternativa mult mai buna si mai decenta. 

si? de ce sa n o aplice? decat daca vor de fapt altceva. Ca ei stiu bine ce i acolo. Numai in Za' atari au fost nenumarate comisii de nemti,francezi,suedezi ...tot ce vrei!!!



#232
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 09 octombrie 2015 - 23:43

si? de ce sa n o aplice? decat daca vor de fapt altceva. Ca ei stiu bine ce i acolo. Numai in Za' atari au fost nenumarate comisii de nemti,francezi,suedezi ...tot ce vrei!!!

Pai eu de unde sa stiu ce vor? Poate le-a fost frica sa deschida subiectul avand in vedere cat de vocala a fost opozitia cu privire la venirea emigrantilor din Europa de Est. Poate au cautat doar o modalitate prin care sa justifice aducerea lor prin motive umanitare. Posibilitati sunt extrem de multe, mai ales daca alegi sa iei in calcul si cele vehiculate de extremisti.

Dar ce mai conteaza acuma? Mai putem da timpul inapoi? Nu. Situatia este cum este, important e sa nu devina mar rea.

Politicienii de cand lumea una zic si alta fac. 



#233
MAMY13

MAMY13

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 83 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 00:07

pai singurul lucru care sta in mana noastra deocamdata este sa incercam sa i privim pe oamenii astia omeneste,ca sa zic asa.

observand miscarile de pe campurile de lupta,sincet,mie nu mi dau semnale ca n o sa fie mai rau. din pacate.


Editat de MAMY13, 10 octombrie 2015 - 00:08 .


#234
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 07:07

nu vedem padurea din cauza copacilor.nu e vorba de 1 2 10ci di de sute de mii.zilnic ma izbesc de realitatea sociala.crunta.vad saracia vad sistemul sanitar in colaps vad cum polita e neputincioasa si pur si simplu cum  totul sta sa bubuie.nu ne permitem samai intretinem alti asistati.xista mii de copii care  nu au papuci sa mearga la scoala care abia au ce pyne pe masa.de ei nu pasa nimanui.se plange in schimb ,Ca e moda se plange pentru barbati zdraveni dotati cu portavoci care ataca fortele de ordine pentru ca li se cere sa respecte reguli.

Niciodata nu ma va convinge cineva ca aia sunt mai demni de plans decat copilasiiii amarati care a noi abia au ce manca.



#235
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 07:15

insa discutia pentru mine nu are rost.nu pot sa simt mila si pace.nici sa gandesc altfel .analize....chestii de astea suninutile.absolut.nu ma impresioneza nste filme lacrimogene cu"imigranti".ma fgandesc ca sunt sute de copii bolnavi de cancer care nu au cum sa supravietuiasca....de astia nu plange nimeni.



#236
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 07:17

hai sariti cu negativele.



#237
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 09:27

mado, crezi ca vei schimba ceva undeva cu ura pe care o ai fata de toata situatia care se intampla acuma in Europa? nimik. doar iti otravesti viata degeaba. 

admin spunea mai in spate, cred ca am retinut bine, traim vremuri de mare cumpana in istorie. eu cred, sub ochii nostri se scrie o pagina din istoria acestei lumi in care traim. 

iar adevarul este ca multi fac scenarii apocaliptice, sunt plini de negativism si ura fata de oameni, se scriu felurite articole si se dau interpretari care mai de care mai sefiste (sf-uri). 

 

 

se intampla lucruri la care nimeni niciodata nu se astepta, pe care guvernanti si cei ce-au unit Europa nu le-au prevazut. si mai am eu cateva idei despre ce se intampla astazi, dar le pastrez ptr mine. [:)]   vremurile astea le traim, ce putem face? 

parerea mea, sa-mi pastrez mintea curata, sa nu ma las influentata de ce citesc si aud pe internet, sa raman ancorata in realitate, sa incerc sa ajut daca pot. si sa ma rog sa nu se intamplce ceva mai rau. 

 

 

 

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

si ptr ca tot m-am pornit  a scrie, sa va spun ca imediat dupa revolutia din '89 romani au venit in Germania si foarte multi din ei au cerut azil politic la vremea aia. 

unii din ei au venit fara acte, s-au predat autoritatilor germane, ptr ca asta era si cred ca si astazi tot asa este procedura. 

cand s-au prezentat la politie, au dat declaratii cu motivele ptr care cereau azil in Germania. statul german le-a oferit un loc de cazare intr-un camin, unde era paza si aveau un program pe care trebuiau sa-l respecte. plus o suma foarte mica de bani, care abia ajungeau de la o luna la alta ptr mancare. nu aveau voie sa lucreze de nici un fel, daca erau prinsi erau imediat expulzati in Romania. 

dupa cateva luni, erau chemati la tribunalul german ptr audiere. acolo erau intrebati despre motivele scrise in declaratie. intre timp autoritatile germane verificau fiecare cerere, asa ca aveau in fata dovezile daca cineva  a fost persecutat politic sau nu. 

 

din cei aproape 400 de romani (sunt date aproximative) toti au fost trimisi pe rand inapoi in Romania in decurs de vre-o doi-trei  ani. 

 

 

intre timp lucrurile in Germnania s-au schimbat. Germania din anii '90 era foarte diferita de cea de astazi. ma refer la legi si facilitati. cu fiecare deschidere spre Europa, cu fiecare tara care iesea de sub dictatura, cu noi emigranti ce ajungeau aici, Germania schimba incet legea. facilitatile au scazut mult, asigurarile medicale la fel. 

iar de cand cu libertatea de circulatie  a europenilor, de cand se poate munci aici fara sa mai ceri autoritatilor drept de lucru, adica  e la liber, angajatori devin mai severi si mai stricti. 

ptr ca nu Frau Merkel face legea cu adevarat in Germania, ea doar sta la pupitru si da din gura. cei care fac legea si o aplica cu adevarat sunt functionarii de peste tot, ei sunt adevarati conducatori ai germaniei. esti la mana lor cu totul, cu tot ce ai nevoie ca sa traiesti in Germania. 

sa nu credeti ca vorbesc prostii. stiu cum era acum 20 de ani cand mergeai la autoritati sa ceri ceva si vad cum este astazi. din ce in ce mai rau. plus ca am observat un fenomen, daca nu cunosti legea si ceri ceva, ei se 'joaca' cu tine cum vor. te sucesc si te ametesc, legea le perimte sa nu-ti dea nici o explicatie. daca te duci insa bazat si spui clar, eu stiu ca legea imi da dreptul asta si asta..... atunci te abordeaza altfel. vorbesc de ausländeri-straini. 

 

refugiati care vin acum in Germania, sunt exact ca romanii dinainte de '89 care credeau si doreau sa ajunga in America. tara fagaduintei, tara unde curge lapte si miere, tara fericirii......  exact asta au auzit sirieni, irakieni si cei care mai vin incoace. 

realitatea este cea de mai sus. si am spus doar asa, o picatura din oceanul asta nemtesc. 

realitatea o vor vedea ei in curand. pana nu mananca cineva struguri acri...... 



#238
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 09:38

mado, crezi ca vei schimba ceva undeva cu ura pe care o ai fata de toata situatia care se intampla acuma in Europa? nimik. doar iti otravesti viata degeaba. admin spunea mai in spate, cred ca am retinut bine, traim vremuri de mare cumpana in istorie. eu cred, sub ochii nostri se scrie o pagina din istoria acestei lumi in care traim. iar adevarul este ca multi fac scenarii apocaliptice, sunt plini de negativism si ura fata de oameni, se scriu felurite articole si se dau interpretari care mai de care mai sefiste (sf-uri). se intampla lucruri la care nimeni niciodata nu se astepta, pe care guvernanti si cei ce-au unit Europa nu le-au prevazut. si mai am eu cateva idei despre ce se intampla astazi, dar le pastrez ptr mine. [:)] vremurile astea le traim, ce putem face? parerea mea, sa-mi pastrez mintea curata, sa nu ma las influentata de ce citesc si aud pe internet, sa raman ancorata in realitate, sa incerc sa ajut daca pot. si sa ma rog sa nu se intamplce ceva mai rau. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" si ptr ca tot m-am pornit a scrie, sa va spun ca imediat dupa revolutia din '89 romani au venit in Germania si foarte multi din ei au cerut azil politic la vremea aia. unii din ei au venit fara acte, s-au predat autoritatilor germane, ptr ca asta era si cred ca si astazi tot asa este procedura. cand s-au prezentat la politie, au dat declaratii cu motivele ptr care cereau azil in Germania. statul german le-a oferit un loc de cazare intr-un camin, unde era paza si aveau un program pe care trebuiau sa-l respecte. plus o suma foarte mica de bani, care abia ajungeau de la o luna la alta ptr mancare. nu aveau voie sa lucreze de nici un fel, daca erau prinsi erau imediat expulzati in Romania. dupa cateva luni, erau chemati la tribunalul german ptr audiere. acolo erau intrebati despre motivele scrise in declaratie. intre timp autoritatile germane verificau fiecare cerere, asa ca aveau in fata dovezile daca cineva a fost persecutat politic sau nu. din cei aproape 400 de romani (sunt date aproximative) toti au fost trimisi pe rand inapoi in Romania in decurs de vre-o doi-trei ani. intre timp lucrurile in Germnania s-au schimbat. Germania din anii '90 era foarte diferita de cea de astazi. ma refer la legi si facilitati. cu fiecare deschidere spre Europa, cu fiecare tara care iesea de sub dictatura, cu noi emigranti ce ajungeau aici, Germania schimba incet legea. facilitatile au scazut mult, asigurarile medicale la fel. iar de cand cu libertatea de circulatie a europenilor, de cand se poate munci aici fara sa mai ceri autoritatilor drept de lucru, adica e la liber, angajatori devin mai severi si mai stricti. ptr ca nu Frau Merkel face legea cu adevarat in Germania, ea doar sta la pupitru si da din gura. cei care fac legea si o aplica cu adevarat sunt functionarii de peste tot, ei sunt adevarati conducatori ai germaniei. esti la mana lor cu totul, cu tot ce ai nevoie ca sa traiesti in Germania. sa nu credeti ca vorbesc prostii. stiu cum era acum 20 de ani cand mergeai la autoritati sa ceri ceva si vad cum este astazi. din ce in ce mai rau. plus ca am observat un fenomen, daca nu cunosti legea si ceri ceva, ei se 'joaca' cu tine cum vor. te sucesc si te ametesc, legea le perimte sa nu-ti dea nici o explicatie. daca te duci insa bazat si spui clar, eu stiu ca legea imi da dreptul asta si asta..... atunci te abordeaza altfel. vorbesc de ausländeri-straini. refugiati care vin acum in Germania, sunt exact ca romanii dinainte de '89 care credeau si doreau sa ajunga in America. tara fagaduintei, tara unde curge lapte si miere, tara fericirii...... exact asta au auzit sirieni, irakieni si cei care mai vin incoace. realitatea este cea de mai sus. si am spus doar asa, o picatura din oceanul asta nemtesc. realitatea o vor vedea ei in curand. pana nu mananca cineva struguri acri......

Kariguld asta s.a spus cateva  pagini  bune. ...daca te uiti in spate ai sa vezi. 

Cica diferenta o face religia. ....intelegi? 

 



#239
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 09:46

diana, am citit , stiu ce s-a spus. 

cat priveste religia, mie personal nu-mi este teama de o impunere musulmana in Europa, Germania. doar daca doamne apara ajunge la guvernare vre-un musulman, dar si atunci e cu dus si intors. 

nu traim pe vremea inchizitiei, traim in vremuri cand fiecare e liber si decide ce religie vrea sa urmeze. 



#240
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 10 octombrie 2015 - 09:59

 

Cica diferenta o face religia. ....intelegi? 

Si ne intorcem ciclic la aceleasi dicutii,de ce face diferenta tocmai religia asta?

 

Nuuu...nu trebuie sa-mi rapsunzi mie,eu am argumentele mele,dara daca tot o aduci in discutie in permanenta,ar trebui sa stii si de ce e asa.Sa recunosti mai bine spus,ca de stiut banuiesc ca stii.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Astăzi, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Astăzi, 10:22

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -