Va invit la scris meniuri !!!!
V.am pregatit si bucataria si locul de scris retete!!!
Postat 28 august 2015 - 21:23
Oooo multumim .
Spor la treaba!
Postat 28 august 2015 - 21:50
sper sa nu se super enimeni, dar fac copy paste la reteta mea capers sos.
e un sos f usor de facut, capers cred ca se gasesc peste tot, merge la peste prajit sau peshte facut la cuptor, pui, se poate adauga si garintura de orez .
capers sos
1/4 cup unt
3 L capers
2 L ceapa verde
1 L vin alb
1 L lamiie zeama
1 L usturoi pisat
1 L faina
1/2 c apa (cream/lapte)
si la sf adaugi patrunjel...parmesan (optional) -mie nu-mi place...dar asa era reteta originala.
despre capers:
http://www.food.com/...t/caper-13?pn=3
Editat de michelle-usa, 29 august 2015 - 18:54 .
Postat 28 august 2015 - 21:53
Foarte bine ai facut michelle ca am ceva intrebari:
-1 cup = ? grame
-ce e presurtarea L ?
Postat 28 august 2015 - 21:55
astazi fac in premiera, galuste de cartofi. nu am mincat niciodata...habar nu am cum treb sa iasa...dar e rugamintea sotului.
inncerc reteta asta:
http://www.laurasava...-prune-de-post/
Postat 28 august 2015 - 21:59
Foarte bine ai facut michelle ca am ceva intrebari:
-1 cup = ? grame
-ce e presurtarea L ?
1/4 cup =aprox 50g...
reteta originala de fapt are 1/2 cup...dar cum tin la artere...niciodata nu am folosit pt 3 portii...atita unt....si il reduc cit de mult pot.
L= Linguri
l=lingurite
Postat 28 august 2015 - 22:07
astazi fac in premiera, galuste de cartofi. nu am mincat niciodata...habar nu am cum treb sa iasa...dar e rugamintea sotului.
inncerc reteta asta:
Eu nu pot intra pe linkul ala,dar banuiesc ca e vorba de galuste cu prune!!!!Hmmmm... Poate ma invrednicesc s afac si eu anul asta,ca tare mai sunt migaloase!!!dar bune rau!!!
Mersi de explicatiile cu cul si L!
Am uitat sa va spun ca mi-au iesit doua borcane de zacusca de 800g ,sa vedem acum ...tin sua nu tin!!!!Cred ca pentru siguranta, am sa le pun in frigider la rece,
Postat 29 august 2015 - 06:26
Anda, imi place bis-ul
Postat 29 august 2015 - 10:04
Ioana
La noi va fi cald astazi,s-au anunta la 30°C ...asa ca ne adaptam.Mai e si sarbatoare asa ca ...cit mai putina munca!!!!
Sa ma consult cu familionul ins aastazi cred ca vom face chinezarii(gebratene nudeln)
https://www.youtube....h?v=tZzvRY2E--I
iar pentru miine am s afac un pui la sticla cu ceva salata d evarza.
Postat 29 august 2015 - 12:07
Nu inteles de ce 94 bis? De ce nu 95? A fost asa de tare cap.94 de nu ne putem desprinde?
La mine un cup e o cana.
La noi e o vreme faina, asa ca s-ar putea sa mergem undeva si mincam in oras. Daca nu fac shaorma. Weekendul asta la noi e prelungit, deci liber si luni, asa ca o sa fac kaizerul ala Michelle.