Griga, felicitari pentru Mihai Alexandru! Ma bucur tare cand aud de inca un baietel stiind ca si eu tot baietel am, nu stiu de ce..
Fetelor, cu riscul sa ma puneti la zid, eu sunt de parere ca in ceea ce priveste lactatele, tot in cele de la taranii din piata am mai mare incredere. Eu iau lapte din piata si il fierb, prefer sa mananc lapte fiert decat uht din comert. Iar branza o fac tot eu, dar aduc la laptele la punctul de fierbere, chiar daca iese tare.. Am incredere muult mai mare decat in branzeturile comercializate si asa-zis pasteurizate. Cand stiu cum "legea" poate fi fentata in orice domeniu in Romania, la fel poate fi fentata si in ce priveste alimentatia, pentru ca la noi avizele si aprobarile se dau foarte usor pe sub mana, si firmele care produc mult au suficienti bani sa manipuleze "autoritatile".
Cand construiesti o casa, poti sa vezi cum absolut in toate institutiile (nu exagerez) daca stai la coada ca prostul nu rezolvi nimic sau rezolvi foarte greu, iar daca cunosti pe cineva care cunoaste pe cineva, lucrurile se rezolva mult mai repede... Nu m-as mira sa fie la fel in ceea ce priveste alimentatia... Gustul fad al produselor trebuie sa "vina" de undeva, si cu siguranta nu e de pe urma procesului de pasteurizare.. Se pun tot felul de aditivi pentru cresterea productivitatii, hormoni in carne (mai ales la pui, nu am mancat pui de cand sunt insarcinata), substante nocive care cresc productivitatea la rosii (rosiile tzuguiate le evit, poate e un mit, dar eu le ocolesc de cand am citit despre ele pe net), iaurturile iarasi le evit, imi fac singura iaurt acasa.. si muuulte altele.
Acum ca am simtul mirosului foarte dezvoltat (pot sa simt o tigara de la cativa metri, ca sa nu mai zic ca nu suport sa stau in preajma fumatorilor), il folosesc din plin cand cumpar ceva din piata si imediat imi dau seama daca e bun sau "are ceva". Si, da recunosc ca mai mananc cas de oaie, ca nu stiu sa il prepar desi stiu ca nu ar trebui...