Dulcetica, daca tot vrei sa faci linte, iti dau o sugestie, am facut eu ieri si au iesit super-bune: clatite de linte.
Am folosit cantitati mici pentru ca nu stiam daca imi ies: o cana de linte cruda se pune la inmuiat 12 ore. Apoi, asa cruda, o pui la blender cu o ceapa medie, trei catei de usturoi, un ardei (optional). Adaugi putina apa cat sa le macine blenderul si sa iasa o compozitie aproape ca cea de clatite. Pui cu polonicul intr-o tigaie neaderenta si ies foarte bune. La forma nu prea mi-au iesit cum ies clatitele obisnuite, nu prea aveau aspect comercial :)), dar erau foarte bune.
Azi dimineata am mancat fulgi de ovaz fierti in apa, cu portocala si nuci. La pranz orez integral cu ardei copti. Diseara, acasa, n-am nimic pregatit, probabil am sa tai repede doi cartofi si ii pun la dry cocker.
Edit: am uitat sa spun: clatitele se pot umple cu salata de varza sau cu amestecuri de ciuperci calite putin.
Editat de ellinia, 03 martie 2015 - 08:50 .