dianama si eu am ouale la fiert,insa eu le fac umplutura clasica(pateu de ficat amestecat cu galbenus de ou fiert si maioneza cit sa-i dea o constistenta placuta,cu patrunjel verde si bineinteles diverse condimente).
Nu voiam sa fac insa...fac!
Postat 30 decembrie 2014 - 20:21
dianama si eu am ouale la fiert,insa eu le fac umplutura clasica(pateu de ficat amestecat cu galbenus de ou fiert si maioneza cit sa-i dea o constistenta placuta,cu patrunjel verde si bineinteles diverse condimente).
Nu voiam sa fac insa...fac!
Postat 30 decembrie 2014 - 20:39
Diana,eu nu stricam lachs-ul !!!!
Fierbeam ouale ,le taiam in jumatati,puneam lachs deasupra si un rondel d ceapa si ...huraaa!!!!
Anul asta pun lachs-ul pe un platou separat cu ceapa si ceva sosuri/mustar.
Ma duc sa fac si eu ouale umplute!!!!
Postat 30 decembrie 2014 - 21:30