Sari la conținut

Sari la conținut


* * - - - 9 voturi

vreau sa mor!!!!!


392 raspunsuri la acest subiect

#21
nuschu

nuschu

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 316 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:13

Didadi,nu trebuie sa mori. Oricat de imposibil si incredibil ti-ar parea, exista viata si in afara acestui om, si fara el si (oare se poate "mai imposibil" de atat ?) mai buna !!

As fi vrut eu sa vorbesc din auzite, dar iti spun din proprie traire ca si au am crezut ca mor si m-am amenintat pe mine ca mor, nu mai tarziu de vreun an. Diferenta e ca el imi spunea ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna, dar nu facea decat sa-mi faca viata oribila. Ma rog, mi-o faceam eu, ca aveam incredere (sau asa credeam) in ce-mi spunea el.

Dar, dupa un efort de cateva luni, cu ajutor din partea unui specialist si cu mult sprijin din partea celor apropiati, sunt chiar fericita, la mai putin de un an ! Am fost si singura, am plans, au fost momente cand mi-eram mie insuportabila, momente cand credeam ca sunt bine si nu eram, apoi cand am inceput sa cred ca nu mai am nevoie de barbati si ca nu-mi va mai placea niciunul. Dar acum imi place un barbat si eu ii plac lui. Si e bine, nu mai e cu suferinte, nu mai e dragoste cu nabadai si amor ghebos.

Ai nevoie de ajutor, sa apelezi la un terapeut (forumul specializat de pe DC te poate ajuta) si la sustinerea prietenilor, a parintilor si un pic de vointa din parte-ti. Si incredere ca totul va fi bine, iti spun cu mana pe inima si din experienta !

Cand iti e greu, mai treci pe-aici, sa fii incurajata. Totul e sa ceri [:)] [flo].


************
Li

#22
giulia71

giulia71

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.182 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:13

Draga mea, vezi-ti de viata ta!
Omul de langa tine nu te iubeste si nu te merita!!!
La 35 de ani cat spui ca are prietenul tau ar trebui sa fie un om matur, sa stie cum sa te iubeasca si sa te faca sa te simti iubita, iar din ce scrii tu ...numai iubire nu e!
De fapt, nici eu nu stiu ce e, poate o relatie "bolnava"!
Ridica-te, da-i libertatea pe care si-o doreste si vezi-ti de viata ta.
Crede-ma ca intr-o zi vei rade de toata povestea asta!
Hai ca stiu ca poti, mergi inainte!


mami de Calin rasfatzat:)

#23
violeta69

violeta69

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.547 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:14

quote:
Originally posted by Ana68
Nu va mai amintiti de perioada cand aveati 25 de ani?!Ce vremi,dom'le,ce vremi!!!!!Unde sunt zapezile de altadata?[:D]Didadi....io una cred ca 'geaba se stroc fetele astea la creier sa-ti dea sfaturi,ca tu oricum nu le vei urma si vei face cum vrei....Ca ce scriu ele e bine(subscriu si eu la sfaturile lor) e adevarat,dar la varsta ta....cand sangele clocoteste in vene si ai un vulcan in stomac....si inima iti sare din piept ...cand gura iubitului e mai dulce ca vorba mamei...ma indoiesc ca vei tine cont de vorbele bune scrise aici...Nu vreau sa te descurajez sau te dezamagesc...imi amintesc de mine la 25 de ani,imi amintesc de dragostea vietii mele ....[:D]hehehehehe[:D]...de atunci,imi amintesc de energia din mine si ca sfaturile celor din jur ma enervau cumplit,ca nimeni nu ma intelegea si toti erau impotriva mea...Am ajuns la varsta cand spun :ce rebela eram!O sa iti treaca,cu timpul si nevoia de omul asta...probabil ca o data si o data se va intampla sa va si despartiti si fiecare sa mearga pe drumul lui...Ai sa suferi,e normal....dar iti va trece...Aaaaaa,simti nevoia sa mori?Hm,ma gandesc ca asta nu-i o solutie...e o lasitate...Gandeste-te apoi ce lasi in urma ta:prieteni care te vor plange vreo luna,hai doua si te vor uita...parintii trebuie sa-ti plateasca funeraliile si in ziua de azi ii cam bagi la cheltuiala....si daca socotesti si pomenile de pana la un an...cam o sa-i coste...pretenarul o sa fie cel mai fericit ca a scapat in sfarsit de tine si e liber si in plus,daca iei ceva pastile sa dai coltul si ajungi la spital,vai de tine....ca te injura aia acolo si te spurca de iti trece de sinucidere...Sper ca nu te-ai suparat pe mine...astea-s gandurile mele sincere pentru tine...Sigur esti o fata frumoasa si din cuvintele tale asternute aici ca un strigat de ajutor imi dau seama ca ai un suflet frumos si esti foarte sensibila...Didadi,viata merge inainte cu bune si cu rele...ce ne-am face noi oamenii daca n-ar fi ca o balanta intre bine si rau?N-am mai sti cand sa fim fericiti si cand sa fim tristi...pai nu!?[^]Uite un big [pup]de la mine si te rog sa te mai gandesti ...referitor la dependenta de acea persoana...gandeste-te ca poate ai fi tu in locul lui...Dumnezeu sa te lumineze si sa fi fericita asa cum iti doresti![dual]Ana-Maria,mami deAlex&Luana si Ea e TOYO...
Ana cata dreptate ai tu [flo]de ce n-am anii tineretii si mintea mea de-acum...vorba cantecului! Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]---------------------------------------------------Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

#24
Elise

Elise

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.721 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:25

Mie nu mi se pare ca suferi de nici o depresie, nu cred ca ai nevoie de psiholog si nici de medicamente.
Ci ca esti o femeie normala angrenata intr-o relatie toxica. Foarte toxica.

Si singurul lucru bun pe care poti sa-l faci acum pt. tine este sa iti cauti un job urgent, sa iti platesti chirie undeva sau sa-ti vinzi casa si sa-ti iei alta si SA PLECI.
Fara sa-i spui unde!
Asa nu risti sa vina si sa te convinga, apoi iar sa te dezechilibreze si sa prelungesti povestea asta la infinit, pina n-o sa mai stii sa te aduni din bucatzi.

Sa iei totul de la capat e mult mai usor decit sa suporti situatia asta. O sa te simti eliberata dintr-un cosmar, cind vei fi doar tu cu tine.
Crede-ma, nu vb. din povesti. Cu mici diferente, am trecut cam prin acelasi lucru, la o virsta si mai mica: numai ca eu vroiam intai sa-l omor pe el [poc], dupa aia sa vad ce fac cu mine...



Elise & BBLisa

#25
didadi

didadi

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 187 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:33

Cum sa ies cu prietenii,cum sa uit?cand eu nu am pe nimeni,nu am prieteni.In momentul cand am inceput relatia cu el,mi-a inpus mi-a spus ca imi vor decat raul.L-am ascultat si i-am abandonat.Sunt singura nu am pe nimeni,nu am cu cine sa vb,sa ma plang,sa ies.nimic

#26
mihaela_specht

mihaela_specht

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 795 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 17:45

"Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce la tine, erati destinati unul altuia. Daca nu, inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna de la bun inceput"
didadi ne ai pe noi [pup]

#27
Bfly

Bfly

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 150 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 18:05

Ce mai tura-vura didadi, toata lumea iti zice sa "iei taurul de coarne"! Asa ca...gata cu lamentarile! Dupa cum vezi nu esti singura si ai la cine sa apelezi cand ai nevoie! Daca acum e atata lume alaturi de tine si te incurajeaza, cum crezi ca va fi cand vei face pasul decisiv si te vei desparti de tipul asta pe care zici ca-l iubesti atat de mult? Cred ca ti-a devenit clar faptul ca te poti refugia si iti poti gasi alinare oricand aici pe DC. Eu iti doresc CURAJ, TINETI CAPUL SUS SI MERGI MAI DEPARTE! Viata e asa de frumoasa incat e pacat sa irosesti pana si 1 secunda fiind asa nefericita! Iesi in parc la plimbare! Urmareste pasarelele, soarele (daca e) [:D], mamicile care-si plimba pruncii, copiii jucandu-se si vei simti din nou ce inseamna sa respiri "aer curat"! [floare3]


"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

#28
A_Iulia

A_Iulia

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.524 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 18:40

Da, esti singura in masura sa te salvezi.
Din afara ai vazut cum se vede relatia voastra.
Si poate ca si tu daca ai putea privi obiectiv ai considera la fel.
Fa-ti prieteni. Parinti. Colegi. Multi sunt dispusi sa te ajute daca le ceri ajutorul.
Important este SA VREI.

Adina + [copil]Olivia Karla 04.03.2004

#29
ymcar

ymcar

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 337 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 18:43

Hm... eu am o intrebare care o sa sune poate cam dur, dar....
Varsta am inteles-o, 25. E superb. Intrebarea este: esti cumva oloaga, handicapata, sluta sau ai alt defect major?! Ca altfel nu inteleg. Daca erati impreuna de 10 ani, cu o istorie de vremuri bune etc... atunci da, se creaza dependentza. Daca ai avea copii si nu ai vrea sa ii lasi fara tata... poate. Dar dupa un an si jumatate de chinuri?!?!?! Si el are 35?!?!?! Si a facut din tine o sclava?!?!?! Nene ce bafta au unii barbati! Da-o dracului de treaba! Eu am 37 si, daca ar fi sa fiu acum singur si sa imi caut o femeie nici nu as avea curaj sa sper la una cu 10 ani mai tanara! Desi nu sunt nici urat, nici sarac, nici tampit!

Well, poate am fost mai dur, dar prefer sa te superi pe mine si sa intelegi clar mesajul decat sa o scald ca sa fiu politicos.

My life stinks

#30
Elise

Elise

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.721 mesaje

Postat 02 februarie 2007 - 19:04

quote:
Varsta am inteles-o, 25. E superb. Intrebarea este: esti cumva oloaga, handicapata, sluta sau ai alt defect major?! Ca altfel nu inteleg.


nu e chiar asha... nu saritzi totzi la biata fata.
Il iubeste, ce, nu vi s-a intimplat niciodata sa fiti dependenti afectiv de toanele cuiva?!
Totul e asha ca o tranzactie: eu = tinara + frumoasa+ desteapta, el= 37 de ani - comportament urat ... nu e paritate, nu ma intereseaza?!

Eu la 20 si un pic de ani chiar nu gindeam asha , si chiar eram picata in cap dupa unul care, acum, mi s-ar parea nul. Da' atunci nu era nul. Mi se parea ceva de nemaipomenit shi saream de fund in sus pentru orice chestie minora. N-aveam de unde sa stiu pe vremea aia ca "out there" sint mii de barbati exact ca el.
Asta e, se intimpla. E omeneste....

Ideea e sa constientizeze in ce a intrat si sa se rupa de povestea asta cit mai repede.

PS: din perioada aia "zbuciumata" mi-au ramas in minte cuvintele unei femei batrine - nu-s prea academice, dar o sa le scriu, totusi.
Mi-a zis, uitindu-se compatimitor la mine: "Mama, asa e in tinerete: daca ti se pune pata pe un rahat, stai linga el in mijlocul drumului si il aperi de muste!"

Ma scuzatzi. Da' chiar asa e. [V]

Elise & BBLisa


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -