Coraly, tot salau luam si noi! Iei unul mai mare si ala are sigur doar sira spinarii si e super gustos!
Cand nu iau salau tot merluciu file mai mancam, dar tot asa caut sa fie mai gros si nu prea gasesc oase in el.
Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Peste fara oase?
Deschis de
coraly
, mar 21 2007 14:28
15 raspunsuri la acest subiect
#11
Postat 21 martie 2007 - 22:28
#13
Postat 28 martie 2007 - 17:04
Rechinul si somonul nu au oase sigur. Eu iau de la hipermarket si nu este foarte scump. Somonul ajunge la vreo 30 ron per kg dar merita ca nu arunci nimic. Si rechinul are doar un os cu cartilagiu restul carne macra. Parca si stiuca are oase putinele, si salaul.
Dar sincer, nimic nu se compara cu gustul pestelui gen caras sau crap. Plini de oase dar duuulci... si buni...
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
#14
Postat 29 martie 2007 - 12:23
Salau , pastrav sau stiuca - proaspete!
File de salau sau file de merluciu congelate, o sa ma uit ce srie pe punga, pt ca oase eu nu gasesc decat ff rar!
Merluciu iau din varrefour unul cu punga albastru inchis - sunt cateva bucati nelipite intre ele!
Eu si Raducu (22.04.2005)
#15
Postat 29 martie 2007 - 13:01
Eu lui Andrei( 1an si 10luni) tot file de Pangasius ii dau. Il cumpar de la Carrefour Feeria. Garantez ca e fara oase, eu cel putin n-am dat de niciunul, nici accidental.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
#16
Postat 29 martie 2007 - 13:17
peste fara oase: merluciu, macrou, stavrid, cod, salau.
cam astea le-am incercat, la capitolul "fara oase" !
dar oasele exista; numai daca sunt fileuri bine fasonate ar putea fi pestele prezentat ca "fara oase".
prefer de la categoria "fara oase" = macrou, stavrid, adica ce e mai ...mirositor.
the best = STURIONII ! cei mai valorosi, din toate punctele de vedere, aka pastruga, nisetru, morun etc. aici conteaza marimea.
despre somon nu stiu nimic, n-am mincat. calcanul e interesant.
tipar - e fin
de la categoria "cu oase" = SCRUMBIA de Dunare - the best, scrumbia de mare, hering, pastrav - minunat, caras - dulce, crap - bun, aromat
pestele il cumpar numai proaspat, exceptie ce nu e indigen.
as incerca macrou proaspat
p.s. RACII sunt specialitatea mea la ...desfacut carapacea, clestisorii si piciorusele...