Neata fetelor! Mi-am luat ieri invitatiile, azi le pozez si promit sa pun diseara atat pozele cu paharele cat si astea cu invitatii.
Apropo de virgule pe invitatii: noi avem un text tare intortocheat din acest punct de vedere; ar fi necesitat virgule dupa toate numele....dar am renuntat pentru ca mi-a facut tipa de acolo hatarul sa puna virgulele regulamentare pe toata invitatia....si arata ca dracu!!!! Si mi-a explicat ca nu sunt ei inculti(am vazut multe invitatii din care lipseau virgule) ci se face rabat la gramatica in favoarea aspectului. Ca omu nu face analiza gramaticala cu invitatia in mana, dar daca vede o virgula mare dupa numele mirilor(care de obicei sunt scrise cu cele mai mari fonturi din foaie) se mira ce cauta codita aia acolo
![[bang]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/bang.gif)
. Asa ca mi-am calcat pe suflet si am renuntat la virgule!
PS Off-topic: Apropo de meciul de aseara: a fost pt mine un prilej in plus sa ma apuce dracii ca in sferturi au cazut cele doua echipe romanesti. Valoarea este sensibil egala si separat aveau sanse sa ajunga ambele mai sus. Daca meciul de aseara se termina cu un scor clar favorabil unei echipe, m-as fi consolat spunand ca echipa infranta ar fi pierdut oricum, indiferent cu cine ar fi jucat. Dar asa...mai rau m-am enervat!!!Blat fratilor, blat...Nu vrea nimeni o finala intre romani...suntem prea mici...
Diverse pentru nunta