Retete pentru tine

Bebelusi cu tatuaje: modele si atitudini

  • Trimis de redactor
  • 16 ianuarie 2015, 12:48:37 EET
  • 4.184 vizualizari
Trimite Denunta

Tatuaje pentru bebelusi? OMG. Ei bine, exista parinti care ofera acest lucru bebelusului. Noua ne plac ... ramane sa vedem reactia voastra.

La varsta bebelusiei, bebelusii sunt ca niste stele de cinema pentru ca sunt, fara voia lor de multe ori: filmati, pozati, iar pozele si filmuletele cu ei  sunt rapid distribuite de parinti pe retele de socializare.

Sunt insa parinti care isi doresc deja ca bebelusul sa fie cool si pentru asta nu ezita nici macar sa se gandeasca la tatuaje. Da, tatuaje pentru bebelusi.

Iata o serie de dovezi de bebelusi cu tatuaje.

V-am convins ca exista astfel de parinti ?

EI bine, am reusit sa va pacalim. Pentru ca aceste tatuaje sunt doar niste tesaturi foarte bine si interesant imprimate. Oricum efectul este interesant si numai bun pentru niste alte poze pentru ca parintii se vor grabi sa le pune pe retele sociale ...

Va place ideea? Aceste tricouri se pot cumpara aici.

Tot despre tatuaje mai cititi:

Tatuajele cu si despre bebelusi - intre kitsch si inocenta

Tatuajele cu si despre bebelusi - intre kitsch si inocenta

Aparut cu secole in urma, tatuajul este sau mai degraba era la inceputurile sale o forma de arta inedita, cu semnificatii profunde pentru cei care o practicau. In timp insa a devenit un obicei controversat, practicat in diverse imprejurari si in diverse medii sociale, fiind asociat adesea cu gusturile estetice indoielnice, cu kitsch-ul omniprezent in lumea contemporana. citeste mai departe aici.