Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

5 plante care calmeaza senzatia de greata in timpul sarcinii

  • Trimis de redactor
  • 14 octombrie 2014, 11:59:35 EEST
  • 2.572 vizualizari
Trimite Denunta

Unul dintre primele simptome de sarcina este ... senzatia de greata si voma. Oricum, daca faci parte din gravidutele care au senzatie de voma si greata ... ei bine sa ai la indemana cateva remedii simple care pot calma aceste stari de rau.

Greata, unul din primele simptome ale sarcinii

Unul dintre primele simptome de sarcina este ... senzatia de greata si voma. Este insa adevarat insa ca nu toate gravidutele au greturi matinale asa cum este adevarat ca la unele, senzatia de greata si voma este coplesitoare si tine 2-3 luni.

In cazuri extreme (si asa cum a patit Kate, ducesa Marii Britanii), unele femei au parte de asa numita sarcina toxica.
Tot ce trebuie sa intelegi este ca pana la urma esti la mana hormonilor de sarcina si ei stabilesc intensitatea greturilor de sarcina.

Cand apar primele greturi in sarcina? de citit:Cand apar primele greturi in sarcina?

5 plante care lupta cu senzatia de greata si voma

Oricum, daca faci parte din gravidutele care au senzatie de voma si greata ... ei bine sa ai la indemana cateva remedii simple care pot calma aceste stari de rau.

Iata care sunt ele.

Menta

Ceaiul de menta este foarte eficient pentru a alunga senzatia de greata. Poti incerca si mentosane sau alte bombonici cu menta, chiar si guma de mestecat. Asa ca nu strica sa ai asa ceva in poseta.

Lamaia

O limonada racoroasa este bautura ideala in timpul sarcinii. O limonada poate fi si un remediu eficient impotriva starii de greata asa cum te poate ajuta chiar si niste coaja de citeste in continuare aici.

 

Neplaceri in timpul sarcinii

Hemoroizii si sarcina

Hemoroizii sunt asociati cu constipatia. Constipatia, combinata cu presiunea crescuta pe rect si perineu reprezinta motivul principal pentru care femeile capata hemoroizi. Statul prelungit in… ... citeste mai departe

Durerile de spate in timpul sarcinii

In timpul sarcinii, durerile de spate sau disconfortul in aceasta zona sunt ceva comun si oarecum asteptat intr-o anumita masura. Puteti simti dureri de spate in orice perioada a sarcinii; totusi,… ... citeste mai departe

Durerile de cap in timpul sarcinii

Durerile de cap din timpul sarcinii sunt neplacute. In plus, in timpul sarcinii, oricat de mica ar fi o durere de cap, ai da orice sa scapi de ea, cu atat mai mult cu cat anumite medicamente care ar… ... citeste mai departe

 

 Informatii complete pentru gravidute

- Intrati din timp pe forumul specializat SARCINA: Odiseea sarcinii in 40 de saptamani si luati legatura cu alte "colege de generatie". Tot acolo veti gasi multe informatii utile despre medicul care va monitorizeaza sarcina si va fi la nastere.

- Cititi pe forumul Nasterea unei stele povestirile altor mamici care isi povestesc experienta nasteriii si momentele post-partum.