La treaba, slabutzelor!!
Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.web.../adriana_mihnea
Montignac: ce am mancat azi? (15)
Deschis de
adriana_mihnea
, iul 01 2004 13:04
138 raspunsuri la acest subiect
#1
Postat 01 iulie 2004 - 13:04
#2
Postat 01 iulie 2004 - 13:11
Inseamna ca eu care am halit ardei umpluti la ora 9 dimineata am festelit-o ,nu ? Ca nu e proteino-lipidic (are si legume)...
#3
Postat 01 iulie 2004 - 13:13
Multumesc Adriana !!!
Eu in general folosesc otet de mere si ulei de masline la salate, dar acolo sint sigura ca si otetul si uleiul erau normale.
bibilica, eu sper ca sa fi fost fara faina chiftelutele. Eu in general le faceam fara. Nu erau crocante...
Cit priveste morcovul, uite ce mi-a tradus Otilia din versiunea ei de Monti in franceza:
Ca in cazul cartofului, amidonul din morcov este sensibil tratamentului termic. Asa de sensibil incit daca morcovul este crud sau fiert poate fi considerat ca o glucida buna sau rea. Cind este crud, morcovul are un index glicemic de 35, ceea ce nu e mult. Consumarea morcovului in aceasta forma nu poate decit sa fie incurajata! In revansa, tratamentul termic are ca efect destructurarea amidonului sãu, ceea ce are ca consecinta marirea indexului sãu glicemic de o maniera importanta: 85. Este preferabil atunci sa ne abtinem a consuma morcovi fierti daca vrem sa pierdem in greutate. Paradoxal, consumind printre altele morcovi cruzi, cum ar fi morcovi rasi in salata, vom ajunge sa slabim! Contrar cartofului, morcovul crud este foarte bine digerat.
Referitor la pastele integrale, uite ce scrie monti:
"Cât despre pastele integrale, adica acelea fabricate din faina necernuta, vor putea face parte din alimentatia normala a Fazei II si va voi spune mai târziu în ce moment al zilei este mai convenabil sa le mâncati."
zizica, n-am voie otet ?! asa e la Monti, ca eu n-am gasit.
rosa, si eu am avut ceva pb cu indulcitorii, am cumparat de la Metro niste pastilute in cutie albastra Hermesetas scrie pe ele si sint facute in Elvetia. Sint pe baza de zaharina si eu ma impac bine cu ele. Dar cica in Canada e interzisa zaharina ca s-ar putea sa fie cancerigene, asa ca dupa ce le termnin iau altceva, cred ca pe baza de ciclamat. De asemenea nu asocia piinea (dar numai integrala fara zahar in compozitie) cu mezelurile si nici cu brinza grasa. Poti minca piine cu un iaurt cu 0,1% grasime. Eu in general prefer mezelurile mai scumpe, jambon, sunca etc, care nu au adaosuri. Nu prea le am cu salamurile... Sa vezi sa n-aiba nici faina, orez... stiu si eu ce mai poate contine. Vezi si fara ficat in faza I
Karina+ Bogdanel
#4
Postat 01 iulie 2004 - 13:27
Karina, ai voie mey otet la Monty!! Am scris asta si pe ultima pagina din partea a 14-a!! E foarte bine otet de mere!
Vio.N: ai dat-o in bara cu ardeii aia umpluti dimineata! Lasa ca inveti tu...
Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.web.../adriana_mihnea
#5
Postat 01 iulie 2004 - 13:27
Karina,la jambonuri ma refeream si eu,nu la salam,ca nici eu nu mai mananc de mult.Jambonul asta era de pui,dar cum am luat 300 gr n-am vazut de contine,sper sa fie bun,nici batonul mare n-avea vreo eticheta vizibila ca sa pot vedea din ce e facut.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
#6
Postat 01 iulie 2004 - 13:33
Eu mananc un salam uscat de la Aldis, salam Alpin, care uitati ce contine:
- carne pulpa porc, carne pulpa vita, sare, condimente naturale (?), stabilizator, polifosfati, acidifiant, glucono-delta-lactona, conservant, nitrit de sodiu.
Pare ok dpdv al zaharului si al amidonului, dar ce-o fi cu condimentele alea?!
Voi ce ziceti?
Adriana si Mihnea (11.11.03)
http://community.web.../adriana_mihnea
#7
Postat 01 iulie 2004 - 13:44
Fetelee, este 1 iulie! O luna buna va doresc!
Una frumoasa, zapacita, deosebita, in care sa va fie bine, sa fiti multumite, fericite, mandre de voi, ambitioase, hotarate, iubite..Subtirele. Voi inseva.
Va pup !
PS:
Meniul de astazi
Dimineatza: ½ kg persici
Pe la 10 – cealalta jumatate de kg de piersici:)
Pe la 13.30: o salata cu rosii, castraveti, ardei+1 dovlecel ras, peste
Pe la 18-18.30 – un kg de piersici, ca prea sunt bune si este suficient pt azi, ca luna s-a rotunjit deja:)
Andrada34
PS
Karina,
sunt foarte incantata de vestile pe care ni le dai .In mod normal, daca analizele sunt bune, nu vad de ce ar fi suspect de ceva in continuare.Totusi, febra nu e normala si nici durerea de muschi, pe care ai mentionat-o…Well, sa vedem ce ai sa ne spui in continuare.
Rosa_Sinensis
[flo]Bun venit!
Urmarindu-ne, sunt sigura ca ai “decoperit” multe secrete montignacesti si stai sa vezi ce multe au sa mai fie! ramai alaturi de noi su sunt convinsa ca are sa fie foarte bine si ai sa fii incantata de rezultate.
Adriana
Buuuun.[flo]ai inceput sa te cumintesti! Gata,m-am linistit, ca ma speriasei ieri!
Fug, am ceva de lucru, dar ma intorc cu un saculetz de raspunsuri:)
Pa!
PPS Montignac 15? mmmmm....harnicutze mai suntem, sa nu e fie de deochi! Bravo![:)]
#8
Postat 01 iulie 2004 - 13:56
Multumesc,Andrada34.Cum de rezisti tu aproape numai cu fructe?Ca eu nu reusesc,mi se face o foame dupa fructe!
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
#9
Postat 01 iulie 2004 - 14:00
quote:Adriana, condimentele cred ca sint OK, dar nu stiu ce e glucono-delta-lactona, prea seamana cu lactoza !!! Karina+ Bogdanel
Originally posted by adriana_mihnea
Eu mananc un salam uscat de la Aldis, salam Alpin, care uitati ce contine: - carne pulpa porc, carne pulpa vita, sare, condimente naturale (?), stabilizator, polifosfati, acidifiant, glucono-delta-lactona, conservant, nitrit de sodiu. Pare ok dpdv al zaharului si al amidonului, dar ce-o fi cu condimentele alea?!
#10
Postat 01 iulie 2004 - 14:11
Multumim Andrada pt. urari si tie la fel.
Fetele, lamuriti-ma si pe mine, de ce a gresit Vio mincind ardei umpluti dimineata. Presupun ca nu sint facuti cu faina, nu ?
Karina+ Bogdanel