So eu tot ardei umpluti si ciorba de perisoare, i sa astazi e ultima zi, am Sa congelez ardeii ramasi ca eu Singura nu zu Pot dovedi.
Ce gatim astazi?Cap.101
#961
Postat 22 august 2018 - 12:00
#962
Postat 22 august 2018 - 19:57
mi-au ieșit niște fasole verde, o minune, așa înăbușite cu ceapa, usturoi , suc de roșii. Le-am mincat cu mămăliga și mujdei. Mai avem și noi ardei pina la sfirsit săptămîni. E fain ca nu e mai e așa cald, e foarte plăcut, nu mai e un coșmar sa folosim cuptorul.
#963
Postat 22 august 2018 - 20:34
mie mi-a iesit sosul la ardei un pic cam acru….voi cum il faceti? eu am pus sos de tomate ….
#964
Postat 22 august 2018 - 20:36
astazi mi-a sosit masina de paine. e titamai magaoaia...nu stiu daca o sa-mi placa sa o tin, plus ca e alba (nu avea neagra sau inox.)...dar avea reviewuri f multe , f bune.
acum se face painea peste 3 ore va spun cum a iesit.
imi trebuie masina de paine ca toata vara nu pot sa fac la cuptor e f cald la noi. in restul anului alterez, cand cu masinna cind fac eu framintata de mine....ciabatta
Editat de michelle-usa, 22 august 2018 - 20:37 .
#965
Postat 22 august 2018 - 20:40
Eu cumpăr piine, ca dacă e calda și buna mincam prea mult.
#966
Postat 22 august 2018 - 20:47
Eu cumpăr piine, ca dacă e calda și buna mincam prea mult.
si noi cumparam dar e cam scumpa $4 /lb...se ducce intr-o zi.
eu nu maninc ...nu maninc nici calda,.dar sotul si William da.
#967
Postat 23 august 2018 - 11:57
Sambata vin fetele. Asa ca voi face o lasagna cu somon si spanac si un lava cake.
Duminica friptura cu salata si piure.
Aseara mi-am dat seama ca rtebuie sa ma organizez si pt sapt viit :))) ca fetele sunt in vacanta so stau cu bunicu acasa. Sunt in panica :))))))
#968
Postat 23 august 2018 - 13:09
ah, nu am mai facut o lasagna cu spanac de mult timp. eu chiftelute zilele astea, in trend cu subiectul. diseara un gazpacho si cred ca prajesc si niste dovlecei.
#969
Postat 23 august 2018 - 17:51
mie mi-a iesit sosul la ardei un pic cam acru….voi cum il faceti? eu am pus sos de tomate ….
Eu pun pasta de tomate diluata in apa.
Conservele cu tomate si sos de tomate sunt cam la ghici, unele mai acre, altele ma. dulci. trebuie gasita marca pe gustul vostru.
#970
Postat 23 august 2018 - 17:53
Aseara am fiert mai multe paste si am facut jumate cu ton, jumate cu lapte. Primele pt cina, cele cu lapte azi la mic dejun.
Mai avem varza cu carne, cu mamaliga si ciorba de pui pt pranz, la cina fac salata orientala.