Eu il fac in mai mult feluri,toate au succes la mine in familie.
Fac asa cum a psus viviana,cu diverse garnituri(este important sa-l prajesti inainte la foc puternic,asa ramine suculent inauntru,este totusi un muschiulet foarte sensibil,imediat dai gres cu el daca nu-i acozi atentia cuvenita ,se usuca repede si ai pierdut totul).
Pe timpul verii il fac cu garnitura de sparanghel si gnocchi trasi in ulei.Muschiuletul il tai in felii de 1-1,5 cm grosime,il invelesc in sunculita englezeasca de mic dejun si il prajesc in tigaie(daca nu etsi sigura ca e facut il poti pune in folie de aluminiu sau hortie d ecopt,putin la cuptor).
Destil de des il fac cu ciuperci la cuptor.Ideal este de pregatiti cu o zi inainte,insa eu l-am facut dectul de des direct ca nu am avut timp.La fel ,tai muschiuletul in felii de 1-1,c5 cm grosime,pe prajesc rapid si pe o parte si pe alta(le condimentez cu sare si piper),apoi scot din tigae,le infasur in suculita de mic dejun si le pun intr-o forma rezistenta la cuptor.Tai ceapa julien si o claesc in putin unt si o pun peste muchiulet,la fel trag ciuprecile la tigaie si le pun peste ceapa.Deasupra pun un de smintina si bag la cuptor.(asa s elas ala frigider peste noapte).Se serveste cu cartofi natur sua paste(noi servim cu paste si piure de mere).
Mai fac,insa mai rara ca cere mai mult timp,umplut cu ciuperci.
Muschiuletul il desfac,il transform intr-o "foaie patratoasa",il bat putin,il condimentez cu sare si poper si pun o umpluturaa de ciuperci calite cu putina ceapa.Rulez,leg cu sfoara,il prajesc in tigaia foarte incinsa pe toate partile si apoi il bag la cuptor,cu putin vin sau bere deasupra.La fel se serveste cu diverse garnituri.
Toate retele sunt foarte bune,primele foarte usor de facut si poti jongla cu ele in multe feluri.