Eu mi-as dori ca restaurantee sa respecte conditiile de igiena.
Cred ca e foarte greu de tinut situatia sub control,cred ca e foarte greu sa respecti toate conditiile de igiena intr.un restaurant,insa eu mi-as dori sa stiu ca s eface tot posibilul sa fie respectate aceste conditii.
Mai bine platesc ceva in plus,stiind ca nu se face-ca de obicei rabat la personal ,la calitate,decit sa ma multumesc cu ieftin si bun.
Bineinteles,acum trebuie si definit ce inseamna conditii de igiena pentru organele autorizate,si ce inseamna pentru public.Si asa cum a spus si michell,de unde stiu eu ,de la masa ,ce face el in bucatarie.
(daca de exemplu bucatarul scapa carnea pe jos si apoi o arunca in oala cu ciorba pe principiul prin fierbere mor bacteriile si asta ar fi o regula de igiena perfect indeplinita pentru organele autorizate c a nu impratsie bacterii prin spalarea carnii,pentru mine consumatorul-ar fi un mare no!!!!)