Ultimul meu tort
Modelare fondant - pasta de zahar! Cine se pricepe?
#31
Postat 30 decembrie 2016 - 15:38
#33
Postat 30 decembrie 2016 - 21:23
foarte frumos tortul Dana !!! multumim pentru sfaturi. Sunt apreciate.
#34
Postat 30 decembrie 2016 - 21:52
Cu placere .
#36
Postat 12 ianuarie 2017 - 01:02
Cu ce decupati , trebuie un cutit special?
Decorul seoate manca sau se indeparteaza .
Ce tort puneti sub martipan ? Clasicul pandispan victoria si crema .
#37
Postat 12 ianuarie 2017 - 08:58
Aha , aici e ce cautam .
Cu ce decupati , trebuie un cutit special?
Decorul seoate manca sau se indeparteaza .
Ce tort puneti sub martipan ? Clasicul pandispan victoria si crema .
buna!
Sunt decupatoare speciale.
Decorul e din pasta de zahar si se poate manca, dar na, e zahar...
Eu am pus pandispan simplu dar nu l-am insiropat deloc (desi imi place insiropat) sa stea frumos :)
Crema am facut-o parca din mascarpone si putina frisca...