Mamici.. e gataaaa.. nu mai pot.. am obosit... greseala mare: am facut prea subtire foaia de acoperit tortul.. naa prea tarziu. Data viitoare o sa stiu :)
Postat 21 septembrie 2016 - 18:39
Mamici.. e gataaaa.. nu mai pot.. am obosit... greseala mare: am facut prea subtire foaia de acoperit tortul.. naa prea tarziu. Data viitoare o sa stiu :)
Postat 21 septembrie 2016 - 19:18
Foarte frumos!!!Imi si imaginez cum vor arata torturile facute d etine dupa ceva antrenament,daca primul arata asa!!!
Felicitari,Anda!!!
Sa-ti traiasca baietelul!!!!
Postat 21 septembrie 2016 - 20:09
Cred ca tu ai vrut sa razi de noi cand ai spus ca nu te descurci...a iesit super.Primesti si comenzi?!
La multi ani piciului tau!
Postat 21 septembrie 2016 - 20:13
Multumesc muuult!
Nuu e chiar primul meu tortulet de acest gen!!! De obicei le fac rapid cu frisca si gata povestea.O fi norocul incepatorului
Postat 21 septembrie 2016 - 22:47
E tare reusit tortul. Felicitari si tine-o tot asa! Si la multi ani sarbatoritului!
Ah, cum ai facut gardul? ai avut ceva pentru modelat?
Postat 22 septembrie 2016 - 07:55
Multumesc Otilia :)
Da, am avut un model mic de silicon ptr gard, nu mi-a iesit de la inceput, pasta se facuse prea moale si s-a lipit tot... m-am suparat, l-am facut cu verde, am zis ca merge si asa ... apoi am mai incercat o data cu maro (intre timp se mai intarise) am mai pus zahar pudra si a iesit spre bucuria mea :)
Postat 22 septembrie 2016 - 10:02
ce tort frumos!!!
Sa iti traiasca baietelul si sa te bucuri mereu de el.
Postat 22 septembrie 2016 - 10:03
Multumim mult !
Postat 30 decembrie 2016 - 15:33
Buna,
Cateva sfaturi:
* in bucatarie nu trebuie sa fie cald caci pasta va incepe sa se lipeasca;
*de altfel, mainile trebuie sa fie reci; daca esti incalzita racoreste-ti mainile in apa rece;
*lucreaza pasta adaugand amidon de porumb; e mai usor de manevrat si nu devine gretoasa;
*poti lipi diferite parti (cum ar fi capul, maini, picioare) cu apa: pensonul dat prin apa ;
*pasta de pus pe blat sa nu fie prea subtire ca se va rupe;
*cand netezesti pasta pe blat sa nu ai nici o sursa de lichid in jur; o data ce patezi pasta...nu o mai poti corecta; daca ti se intampla poti ascunde pata sub un personaj;
*blatul mai intai il acoperi cu crema de unt, un strat subtire si apoi pui pasta de zahar.;
*cand faci personajele scoate -ti inelele;
*ajuta-te sa unesti capul de corp sau bratele de corp cu bucati de spaghetti mai groase;
*cand ai terminat tortul lasa-l pe masa din bucatarie Cel putin 5 ore.....apoi pune-l in frigider cel putin 12 ore; acest lucru ajuta sa iasa umezeala din pasta si sa nu " transpire ".
Bafta!
Postat 30 decembrie 2016 - 15:38
Ultimul meu tort