Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Bulgarasi de Februarie 2015 (1)


377 raspunsuri la acest subiect

#371
floryma

floryma

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 431 mesaje

Postat 02 martie 2017 - 18:39

Hello from Budapest,

 

Am ajuns cu bine ieri si am trecut fara intrebari cu seringile mele. Aveam pregatit oricum reteta in original in baza caruia mi-au fost prescrise si o scrisoare medicala pe email cu o copie in buzunar.

Astazi la pranz am luat acasa 2 embrioni care au rezistat f bine la dezghet si au o structura buna.

A fost o saptamana cu peripetii dar sper sa se incheie cu bine.

Imi este f dor de Ioana, ea in schimb e la fel poate mai alintata ca mamaie ii face toate poftele. Cand am intrebat-o ieri unde plec ( ca ii tot spuneam ca eu plec, ca lipsesc si ca ramane la gradi , apoi cu mamaie si tati si ca ne vedem peste 2 zile ) mi-a raspuns ca la servici. Am ras de numa, dar poate stie ea mai bine si revin la servici. :))))

 

Carmen...cred caai fost f plina cu fetele de nu ai reusit tu sa dai un semn.

 

Soparlici....am uitat ca v-am vazut si pe voi fericiti la aniversarea lui Alex. Sunteti niste frumosi. Si chiar ca va sta bine cu drumul voua. Felicitari pentru initiativa si iesire la salina. Ma bucur ca au trecut perioadele mai zbuciumate. Cred eu ca scoaterea laptelui peste noapte seamana un pic cu intarcarea. O sa gasiti voi o solutie buna pentru voi si pentru el.

 

Lory...ce ma bucur sa te citesc. Esti parca un pic retrasa, dar eu te inteleg. Suntem alaturi de tine, daca  crezi ca te pot ajuta cumva, te rog sa imi spui. Ai niste fete minunate. Si ce traznai face L, iar replicele sunt geniale. Aveti grija si recuperare buna si rapida.

 

Noi incepem usor usor sa facem cateva modificari la apartament, de fapt la balcoane ca sa fie ok cand or sa vina sa il imbrace, sa repozitionam ac-urile pe noile pozitii in noua compartimentare. Arhitecta a venit cu 4 idei de recompartimentare, ultima a fost cu noroc si mie una nici nu imi trecea prin minte. Mi-a placut de ea pana acum nu m-am inselat asupra ei si astept cu nerabdare solutiile de mobilier si proiectul in 3d caci deja zilnic ii trimit tot felul de detalii. O se ne fie greu din toate punctele de vedere insa sper ca finalul sa fie frumos si calduros. 

Ioana are pampers doar cand doarme, sunt zile la pranz cand e uscat si intr-o noapte la fel de uscat. Nu cere ea decat daca face kk, la.pipi s-a mai scapat ea, insa am eu grija sa o duc. La gradi inca nu am renuntat de teama accidentelor, dar o duc si ei la fel de des si pampersul e la fel de uscat, e pampersuk cu care o imbrac de acasa. Usor usor crestem noi fete mari. In rest incapatanata si vorbareata.

 

Va pup si ne auzim curand.



#372
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 03 martie 2017 - 15:30

Dragele mele,

 

Ma bucur ca sunteti bine si va doresc tuturor sanatate multa si numai veselie.

 

Lory am ras cu o asa pofta... De altfel si Alex stie sa raspunda cu "nu bebe".

Ce sa le facem? Pe moment evident ca pica cerul pe noi, dar cand auzi una ca asta multumesti lui Dumnezeu pentru minunea pe care ti-a dat-o si uite asa orice bun material isi pierde importanta.

 

Da cresc, dar as cu o viteza incat parca iti vine sa-ti dai palme crezand ca esti intr-un vis. Pe mine Alex a inceput sa ma uimeasca in ultimele 2-3 zile cu zecile de cuvinte noi pe care le rosteste, unele foarte corect.

 

Flory iti tin pumnisorii stransi, sa fie exact asa cum iti doresti, iar casuta voastra sa prinda usor contur pentru un numar mai mare de persoane care o locuiesc.

 

Dimineata...

Iubitule hai sa mergem la gradi.

Nu, mami duce.

Pai si Alex unde se duce?

??? niste ochi mari catre mine

Daca mami se duce la gradi, bebe se duce la serviciu?

DAAAA!

 

Ieri dimineata se trezeste dupa ce cobor eu din pat (ca de altfel in majoritatea diminetelor de parca avem senzori) si-mi spune: ai mami, ai upiii. ai upii mami. tatu.

Eu nu inteleg nimic inafara de a merge la copii si asociez la un moment dat "tatu" cu iepurasul (ca zice "tit tatu" = a iesit iepurasul). Dar nu, nu era asa. In cele din urma rememorez ziua si evenimentele ce urmau; era joi si avea teatru. Deci...hai mami la copii ca avem teatru.

L-am linistit si s-a mai culcat apoi pentru inca o ora, dar pana nu l-am varat in clasa nu i-a tacut gura cu copii si teatru.

 

Aseara, urcat pe spatarul canapelei, caut o metoda sa-l conving sa se dea jos, alta decat a cadea intre canapea si perete. Si ma aud zicand: hai vino langa mami sa-i numaram si lui tati ca el nu stie cum numaram noi. Vine langa mine si incepe: on (1), tu (2), ti (3), iv (5), nan (9), den (10). Si am ramas ca prostu' ca eu ma asteptam sa numere in romana.

Dupa asta..."cata nenea upii" (canta nenea cu copiii) si da-i lalaiala si pe englezeste si pe romaneste si poezii si...am tinut un recital intreg.

 

Eu luni mi-am luat o zi libera, n-am reusit sa planificam nicio iesire, dar sper sa gasim ceva de ultim moment. Daca nu...o plimbare la zoo si prin padure.

 

Ne auzim marti. Sa aveti un weekend linistit si vesel!



#373
Lory2014

Lory2014

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.628 mesaje

Postat 06 martie 2017 - 10:52

Laaaaaa muuuuuulti aaaaani, Soparlica! [deziuata] Iti doresc sa fii sanatoasa, sa atragi oamenii buni si situatiile favorabile, sa calatoresti mult, sa razi mult, sa te bucuri in fiecare clipa de minunatul mic si de jumatatea ta. Sa fii fericita si echilibrata mereu, draga mea! [flo]  [floare3]  [flo]

 

Iti doresc o zi reusita astazi, in compania baietilor tai! [flo2]

 

Am citit despre Alex, ce perle are, dragul mic, numara si in engleza!! Cresc bulgarasii cu o vitezaaa! [pup]

 

Florycel sa stii ca m-am gandit la voi mult. Acum am si citit. Va tin toti pumnii si va trimit toate gandurile mele bune! Mi-as dori enorm sa va vad cu inca o minune (cel putin) peste 9 luni! [pup]  Despre Ioana ce sa mai zic, ea oricum este un spiridus impresionant!

 

Olandezii nostri sunt in Ro, numai veselie si mancaruri bune, hehe. Scriu eu pe privat dar zic si aici, pentru maine, Domnul tati/iubi olandez, sa fii sanatos si implinit! Ai o familie pe cinste dar, cum se putea altfel, pentru un barbat deosebit! [pup]

 

Mi-e dor de bulgarasi, sper sa mai puneti poze. Nu am verificat dar anuntati, pls. O sa pun si eu, au venit si pozele de cand am fost nasi (o sa pun si din alea cateva). Proaste poze, foarte slaba eu, nene, atarnau rochiile alea pe mine, acum ma vad :))). Si de ce-oi fi acceptat sa-mi puna ce kkt mi-au pus pe fata, fond de ten, bla, nu ma pricep ca nu folosesc. Eu am un ten sticla iar acum parca se observa asa un puf...nu-mi place, desigur. Deci na, am asteptat 6 luni pozele si le-am gasit eu cusur repede.:)))))

 

Altfel suntem ok-ish, mai avem niste hopuri de trecut. Fetele sunt bine, cresc frumos. Marmo e implicata intr-o gramada de activitati, ma uimeste copilul asta. Acum e in pregatiri masive pt St Patrick, va participa la parada, bla. L creste si ea si fizic si mental, uimitor. Testeaza nu una, nu doua, nu noua ci toate limitele, este un copil challenging si minunat dar ce minunat. Vrea sa faca tot, sa se suie peste tot, sa stie tot. Este de-o curiozitate incredibila, toata ziua intreaba si intreaba. Si trage concluzii. E amuzanta tare de tot.

Aseara ne-a distrat de numa. Statea cu mine la dus, ea cocotata pe capacul wc-ului, aliniind creme si bla. Si a luat si doua parfumuri si le ciocnea intre ele, pana cand, invariabil, unu s-a spart. Venit taica'su repede, sa fim siguri ca nu se taie, bla. Cat curatau iubi si M, Ley isi facea aer cu mana la nas asa si se tanguia: pfff ce puteee astaaa. Taica'su ii zice daaa, toata baia mica e dior acum, Leyule. Si ea: nu tati, nu doare. Unde dai si unde crapa:)).

 

Apoi tot arata ea: mami tzitzi si eu ii zic: mai L stii ca atunci cand erai mica, beai laptic de la tzitzi? Ea se uita asa cu o fata neincrezatoare la mine si trece peste. Mai tarziu, eram toti insirati pe canapele si Ley vine cu un pai, se cocoata pe mine, imi baga paiul in decolteu si incepe sa traga asa, ca si cand bea. Si apoi declara: mami nu laptic! empty tzitzu.:))))))

 

Cam asta. Mai vin eu dar luna asta suntem numai prin avioane si bla, pregatiri, adunari, bla si blu.

 

Hugs, sa fiti bine! [grup]



#374
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 07 martie 2017 - 14:06

Buna dragelor!

 

Lory multumesc din suflet pentru urarile calde pe care mi le-ai adresat. Ca de fiecare data iti faci timp sa ne feliciti si sa ne faci ziua mai calda, mai luminoasa.

 

Va doresc sanatate si cat mai multe momente magice pe care sa le petreceti acolo in familia voastra minunata!

 

Carmenus sa-ti traiasaca sotul si sa va ocroteasca o mie de ani ca tare bland mai este si tare mandru de fetele lui. La multi ani!

 

Sper sa aveti o sedere placuta pe melaguri roamnesti, plina de zambete si bucurie.

 

Flory v-am vazut! Pare asa de mare Ioana... Si e asa de desteapta!!!! Bine, ca nici tu nu o lasi. La varsta ei tot insisti de parca s-ar duce maine sa-si dea doctoratul.

Ma da mereu pe spate cu zambetul ei de "stat la poza". Si are niste ochisori verzi superbi!

 

Noi suntem bine.

Desi n-am plecat pe nicaieri zilele acestea ne-am petrecut timpul liber in aer liber.

 

Sambata dimineata sotul a avut putina treaba, dar persoana la care a mers il cunoaste pe Alex asa ca au fost impreuna. Fiind in zona au mers ulterior in parcul Moghioros.

Eu am resuit in lipsa lor sa deretic putin prin casa (n-am terminat, dar nu conteaza!), sa gatesc si sa pun rufe la spalat.

Dupa somnul de pranz al lui Alex am iesit cu totii in parcul Carol de unde l-am luat acasa plangand caci el vroia la copii. Dar se facuse noapte si frig.

 

Duminica am optat pentru Ferma Animalelor unde ne-am petrecut cam 3/4 din zi. Ehehhe si de aici l-am luat tot aproape plangand, dar n-am avut ce sa-i facem caci era ora inchiderii.

I-a placut foarte mult, mai ales saritul pe trambulina si plimbarea cu poneiul. Desi reticent si un pic speriat la inceput, spre final a hranit toate vietuitoarele cu fan de avea iarba uscata si-n pampers.

Am luat masa acolo, mai mult noi ca el nu s-ar fi asezat o clipa, iar la plecare am cumparat si lapte bun, bun de tot ("latici de a mu"). Acasa nici nu s-a mai uitat la el.

 

Pentru ieri imi propusesem ca mai intai sa fac putina ordine prin casa, sa calc si sa iesim la plimbare abia dupa somnul de pranz. Doar ca sotul ne-a scos din casa (si bine a facut!!!!) inainte de a se strica de tot ziua si a incepe ploaia.

Am mers in parcul Herastrau unde a avut grija sa hraneasca porumbeii si sa se hraneasca cu painea aruncata lor. Parcul era pustiu, la inceput soare primavaratec si apoi nori grei de toamna tarzie.

Cu toate astea am avut o zi frumoasa impreuna.

 

Alex este un mare nazdravan. N-ar sta locului o clipa. Uneori ma intreb daca nu vor fi probleme pe mai tarziu (gradinita, scoala) fiind foarte energic. De la creasa imi spun ca este foarte cuminte si ascultator. Poate ca acasa isi exteriorizeaza energia.

 

Vorbeste foarte mult si foarte repede (bineinteles ca indescifrabil), inventeaza minuni de jocuri/jucarii de-ti sta mintea-n loc. Il auzi numarand sau cantand fie in engleza fie in romana, este extrem de ambitios si incapatanat (e ma-sa toata la fire).

 

Eu sunt intr-un stres continuu cand suntem acasa/in vacanta/deplasare. Pentru ca programul de masa este extrem de haotic.

 

Alex dimineata nu mananca decat iaurt, cascaval, legume, masline, ou, dar nu mereu vrea sa manance.

 

La capitolul fructe e jale. Foooooarte rar frunzareste un mar/banana/piersica/strugure/para. Am incercat sa-i dau si afara, sa vada si copii mancand...La cresa tot asa, cand are chef mananca.

 

Inafara de inghetata, nu mananca nimic dulce asa ca nu pot fi acuzata ca-i dau prostii sa manance. Da, primeste covrigi sau biscuitei "sarati", dar chiar si astia sunt destul de des refuzati.

 

La pranz mananca fie ciorbita, fie felul doi, fie nimic (si cere lapte si daca nu primeste urla), rar din ambele.

 

Dupa somn nu mai vrea nici paste, nici mamaliguta, nici peste, nici....Si asa ajung sa-i fac una-alta, sa nu manance si sa ma stresez ca n-a mancat nimic consistent.

 

Este prieten (momentan) cu rosiile, ardeii, ridichile si salata verde (crude). Dar cat sa-i tina si astea de foame?

 

Mananca mai bine in timpul saptamanii cand este la cresa. Atat acolo cat si acasa asa ca mi-e tare greu cand nu merge.

 

Eu cu mancarea asta a lui o sa ma urc pana la urma pe pereti.

 

Altceva? Da, am uitat, dar asta e deja rutina la noi, sa va spun ca iar ii curge nasul si putin da sa tuseasca.

 

Eu maine sunt acasa, pe el il duc la cresa ca am de rezolvat unele chestii. Sa aveti o zi frumoasa, plina de zambetele celor dragi.

Pe curand!


Editat de Soparlica, 07 martie 2017 - 14:27 .


#375
floryma

floryma

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 431 mesaje

Postat 08 martie 2017 - 11:12

La multi ani femei, mame, sotii, fiice, surori, nasici si prietene minunate. Sunteti frumoase si extraordinare.

La multi ani Soparlica!

La multi ani tati olandez!

 

Lory....ma bucur sa te citesc. Este bine ca mergeti pe drumul cel mai bun si insanatosire cat mai rapida va doresc. Fetele sunt minunate, imi place cum povestesti tu despre ele si poznele lui L sunt caracteristice unui copil fericit si iubit. Bafta mare in luna asta aglomerata si te asteptam oricand cu un mic semn. Va imbratisez cu mare drag. Multumesc mult pentru ganduri. ;)

 

Soparlici...voi cu tuse si muci? Apoi si noi la fel sa nu ramanem un urma. Si eu si Ioana.

Sa stii ca eu nu stiu sa ma joc, sunt copil mare de cand ma stiu. Asa a fost viata cu mine, nu ma plang, dar resimt acum cu propriul copil. Insa incerc sa dau ce pot eu mai bun si frumos din mine pentru cei dragi mie. Suntem f norocoase ca il avem pe tati care este un deliciu cu copii si cum stie el sa se coboare la mintea lor sa inventeze jocurii care sa ii acapareze si sa se destinda...sa isi traiasca copilaria. 

Legat de mancare nu stiu ce sa iti zic. Si Ioana era iubitoare de fainoase, insa decand cu regimul si variante fara gluten a si uitat. Aduca nu se mai da in vant asa dupa painea fara gluten, niciodata nu a mancat mamaliga, pastele acum le prefera pe cele din orez iar cele din porumb doar in lapte, iar rondele mancam de hrisca si orez, ca mai ii plac sunt niste covrigei fara gluten. In rest ea legumele le mananc doar daca sunt in salata sau murate. In ciorba eu le blenduisc si amestec caci oricum mananca numai supa efectiv. Cartoful il manana fiert, piure, la cuptor in mancare si orezul in orice fel, aici mai fac orez gen sarbesc cu diverse legume rase fin si asa le mananca. Carnea am observat ca ii place mai mult de porc. Adica nemancand vita, la gradi li se da mai toate felurile pe baza de carne de pasare ( pui, curcan, rata) si cred ca s-a plictisit de ele si am mai incercat iepure si ii place. Omleta doar din galbenus la noi....multe feluri nu manca nici ea...dar eu sunt fericita avand in vedere antecedentele ei.

 

Carmen...distractie placuta. Te asteptam cu povesti minunate din concediu. Sa aveti gruja de voi.

 

Am sa las si eu cateva poze cred ca la sfarsit de saptamana, dar anunt. Nu sunt multe caci am si fost intr-un iures. Am inceput sa facem modificari la balcon ca sa se faca ok pe dinanfara cu reabilitarea. Apoi cred ca dupa paste incepe marea renovare. ( v-am inebunit cu asta) Multe chestii mici care ocupa mult timp.

 

Ioana e Ioana. Intr-o dimineata s-a trezit si statea cu mainile la spate si botic. Eu intreb ce are ea: " Sunt supalata", "Pe cune, mami?", " Pe tati". Si m-a pufnit un ras. Avea asa o fata dramatica si taicasu nu avusese timp sa o supere cu nimic. E noua ei gaselnita cand e tacuta, eu o intreb ce se intampla si da raspunde cu aceeasi fata dramatica ca e suparata pe te miri cine nu e in preajma, adica "miss"( educatoarea), "pisica" etc. Ieri am intrebat daca nu cumva ea a facut vre-o sotie si a fost pedepsita si miss nu s-a suparat pe ea, insa a ras si a zis ca si la gradi are momente cand ia o fata dramatica si daca e intrebata ce e cu ea, ea raspunde ca e suparata pe "mami". :))))

Mamaie i-a tot spus diverse povesti ca sa o adoarma cat a fost cu ea la pranz si miss mi-a spus ca a ramas impresionata ca a vrut sa le zica "scufita rosie" si ea a inceput sa povesteasca si a spus-o fara greseala cu detalii si actiuni asa cum e povestea. Noi avrm carti, era o perioada cand voia zilnic sa ii citesc apoi nu a mai interesat-o insa i-a placut ca mamaie probabil a abordat fara carte.

Mi-a mai povestit mama ca intr-o zi nu voia sa adorma si ea a inchis ochi si s-a prefacut ca doarme...Ioana a inceput sa vorbeasca singura, a.luat toti membri familiei la rand pe nume, a inceput sa cante...pana a vaxut ca nu are spectatori si a adormit.

Ieri am fost pana la dr ei caci eram putin speriata ca ea inca tuseste si are muci ( cred ca o saptamana a fost pauza intre viroze) si am avut-o si pe nepoata internata in spital cu pneumonie si am vrut sa ma asigur ca este bine si s-a comportat exemplar fara sa mai.planga si chiar a impresionat tot cabinetul. Ca a inceput sa numere apoi sa zica culorile care le tot vedea pe acolo in afise si abtipilduri. ( mai nou tot ce vede acum verbalizeza culorile...adica daca vede un catel zice " uite mami catelul", "catelul e alb") Asa ca a sfarsit prin a pleca de acolo cu un buchet de lalele din partea dr pentru ea.

Cam atat cu laudorasenia. Sigur am multe de pove, dar astea sunt cateva lucruri care m-au marcat placut pe mine.

Va imbratisez si sa aveti o zi minunata si frumoasa asa cum sunteti voi.



#376
Lory2014

Lory2014

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.628 mesaje

Postat 08 martie 2017 - 15:13

Va pup fetelor,

 

La multi ani de ziua noastra! Sa fiti sanatoase, iubite, respectate, ocrotite, ajutate si fericite! Un brat virtual de flori va ofer! [flo2]  [flor]

Nu am timp de mai mult, promit ca revin.



#377
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 09 martie 2017 - 12:40

Dragele mele!

 

Va multumesc pentru urari si va doresc si voua multa sanatate si sa fiti iubite de dragutii vostri!

Eu una sunt mai nesimtita si astept ca domnii sa ne felicite in aceasta perioada ca daca am ajuns sa ne felicitam/laudam/admiram noi intre noi mai e un pas mic pana a nu le mai cere concursul la a procrea.

 

Flory ma plangeam ca nu (nu prea) mananca cand este acasa.

Si dau exemplul de marti. O intreb pe doamna daca a mancat si-mi spune ca a mancat foarte bine, ca acum nu mai sunt probleme nici cu masa nici cu somnul.

Seara, acasa, mananca din nou foarte bine desi putin anapoda (intai piureul si apoi "bica" - ciorbica).

Ieri, pentru ca tusea foarte rau am mers sa-l iau la pranz de la cresa (in ideea ca il tin apoi j-v acasa si luni merge fara aviz, dar n-am avut noroc ca mi l-au cerut).

Mergem o fuga la service sa deschid dosar de dauna pentru a vopsi masina. Adoarme in masina pe drum (vreo 40 min), intram in casa si urla alte 40 "tati, tati", doarme apoi 2 ore si 20 min.

Ulterior a refuzat sa mai manace ceva desi ce mi-a aratat el din cratita ca vrea aia i-am dat (mancarica de linte).

Azi de dimineata i-am pregatit ou fiert, ardei si iaurt, dar a rontatit putin ardei inainte sa vina mamaie si cand sa mai manance si restul a aparut mamaie si n-a mai mancat nimic zicand "a papat bebe".

Deci??? Eu cred ca acasa/cand e cu noi se linguseste, se prosteste si d-asta nu mananca.

 

Doamne ii ador pe omuletii astia!!! Sunt asa de adorabili incat, oricat de dificil/rau ti-ar fi, stiu sa-ti puna zambetul pe buze.

 

Alex e la stadiul...luam cartea si citim "tiţa upu" (fetita lupul = scufita rosie). Orice poveste cu lup este pe placul lui desi uneori citim din mijlocul povestii, de la sfarsit sau numai inceputul caci are grija sa intoarca repede paginile.

 

Si el turuie de lasa oamenii masca. Ieri la service le-a tot povestit celor de acolo despre: "tutu bu" - masina albastra dintr-un pliant; "ata ină" - roata de la masina; "uta tutu" - usa de la masina; "tei, tatu, chi" - numara masinile din showroom, "chie bebe" - scrie bebe si a mazgalit fisa pe care persoana respectiva a notat zgarieturile (cu voia acesteia) si asa mai departe.

 

Da, exista un motiv, oricare, ce-l face sa planga instant si degeaba (sau nu?). daca e cu mine plange si-l striga pe tati, daca e si el striga suzeta (desi poate o are in gura), daca nu e nici asta urla dupa Babi, mamaie, tataie, nu stiu ce masina...orice, aiurea in tramvai.

 

Am uitat sa va spun ca v-am lasat si eu poze/filmulete data trecuta.

 

Time's up! Weekend placut!


Editat de Soparlica, 09 martie 2017 - 13:41 .


#378
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 09 martie 2017 - 21:33

Hello fetele! 

 

Haideti la capitolul nou!

 

 




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -