Sari la conținut

Sari la conținut


* * * - - 1 voturi

FIV Turcia 37

fiv acibadem tayfun turcia

395 raspunsuri la acest subiect

#51
miaw

miaw

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 444 mesaje

Postat 03 iulie 2015 - 23:21

Dellya, tu nu iei clexane compensat 100%? Eu ti-l dau cu mare placere pe al meu .

Multumesc fetelor de urari, acum cand vad minunea asta mica imi dau seama ca nici un efort nu e prea mare .



#52
ancutz22

ancutz22

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 232 mesaje

Postat 04 iulie 2015 - 07:25

Miaw sa-ți trăiască băiețelul, sa fie sănătos si fericit alături de voi. Bebel si Dellya - naștere usoara si recuperare rapida va doresc. Pentru celelalte turcoaice un sfârșit de săptămana minunat



#53
birmanutza

birmanutza

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 793 mesaje

Postat 04 iulie 2015 - 13:14

Buna, fetelor! [flo2]

Miaw, felicitari, mamico, sa iti traiasca tzontzonelul voinic! Sa aveti viata frumoasa impreuna! Si eu am facut clexane 6 saptamani dupa, desi ma saturasem de el, mi -a fost frica sa nu fac ceva cheaguri. 

Bebel, nastere usoara si bebeii sa fie sanatosi! 

Dellya, ce face burtica dodoloata? 

Fetelor, va pup. Va doresc o zi frumoasa.



#54
lorelei78

lorelei78

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.424 mesaje

Postat 04 iulie 2015 - 16:09

Miaw,felicitari pt bebe Mihail,cred ca esti in culmea fericirii.Cand ai timp,sa-ti faci si tu cont de FB sa-l vedem pe pui.

Eu una nu as glumi cu intreruperea Clexanului,hai ca Miaw a intrerupt dar acum mai sunt si alte mamici in devenire.Nu e bine sa se opreasca pt mama.

Bebel,livrare usoara!



#55
ELENA1414

ELENA1414

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 43 mesaje

Postat 06 iulie 2015 - 12:51

Buna fetelor. Sunt noua pe forum si as dori niste informatii despre fiv la Anadolu Turcia. Am fost deja la o consultatie si dr Arici mi s-a parut ok, dar m-ar interesa si parerea unei persoane care a facut un ciclu fiv acolo. Astept cu interes ceva informatii, orice despre Anadolu...Merci anticipat si mult succes si bafta tuturor !



#56
dellya86

dellya86

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 930 mesaje

Postat 08 iulie 2015 - 13:22

Bună sultanelor!

 

Elena îmi pare rău dar majoritatea fetelor de aici au făcut fiv la Accibadem Kadikoy cu dr. Tayfun. Dar poate citește cineva care a fost la Anadolu și îți explică mai multe. Dacă ai fost deja la consult și ți se pare ok este foarte bine.

Care este cauza infertilității? Când mergi la fiv??? Ne-ar  face mare plăcere să ne povestești ce și cum. Poate te putem ajuta cu sfaturi. 

 

Pupici



#57
dellya86

dellya86

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 930 mesaje

Postat 08 iulie 2015 - 13:28

Bebel cum ești? Tot 3 în 1??? [flo2]



#58
ELENA1414

ELENA1414

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 43 mesaje

Postat 09 iulie 2015 - 13:43

Merci Dellya ! 

Noi de mai bine de 6 ani ne dorim bebe... Dupa primele 6 luni de incercari nereusite, am inceput.... analize peste analize, doctori, proceduri, informatii culese de peste tot etc... Am facut 3 inseminari intrauterine in Constanta si una cu stimulare in Bucuresti, fara nici un rezultat, apoi la histero am descoperit ca trompa stanga este infundata si cea dreapta este cu semnul intrebarii, lucru care s-a confirmat si la laparoscopie. Au urmat doua fertilizari nereusite la Gynera Bucuresti, in urma carora am decoperit inca o problema: chiar daca rezerva ovariana este buna, am raspuns bine la tratamentul de stimulare (cate 14 ovule), toate ovulele s-au fecundat, totusi embrionii rezultati nu au prea rezistat pana in a5a zi. Am ramas cu cate 2 blasto de calitate nu tocmai buna, prima data 3AA si 3BB, a doua oara mai rau 2BB si 2BC.

La Bucuresti mi s-a spus ca ovulele mele sunt mici si asta ar fi cauza pt care embrionii nu rezista, lucru care m-a cam daramat... a disparut atunci si ultima picatura de speranta ca intr-o zi voi avea copilasul MEU...

Dar incet incet ne-am remontat si am pornit spre Turcia. Aici dr Arici m-a mai linistit putin, a infirmat ceea ce mi s-a spus la Bucuresti, dimensiunea ovulelor nu influenteaza dezvoltarea embrionilor, faptul ca toate ovulele s-au fecundat este un semn bun, dar ar putea fi o problema cu spermatozoizii. Ne-a prescris un tratament cu Proxeed pt cel putin 3 luni, pt sotu' si asteptam sa treaca timpul sa mergem la FIV, probabil in oct-noi, cu forte noi si cu speranta...

Cam asta este povestea noastra, pe scurt...

 

Va pup fetelor si astept sfaturi si informatii noi de la voi.  



#59
birmanutza

birmanutza

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 793 mesaje

Postat 13 iulie 2015 - 22:58

Buna seara, fetelor. [flo2]

Elena, bine ai venit printre noi! Imi pare rau ca ai trecut prin atatea incercari....poate daca iti faceau transfer in ziua 3, embrionii aveau sanse mai multe in uter decat in laborator. La noi asa a procedat dr. Tayfun, a transferat doi embrioni  foarte buni de ziua 3, ceilalti 7 au fost lasati pana in ziua 5 dar doar unul a ajuns la blastocist asa de slabut ca nici nu a putut fi congelat. Din cei doi embrioni transferati unul s-a prins si s-a transformat in fetita mea care are acum 11 luni. Iti doresc mult succes iar plecarea din toamna sa va aduca bebele mult asteptat. [flo2]

 

Dragele mele, nu ati constatat ca uneori viata are un ciudat simt al umorului si ne ofera niste surprize uriase? Eu tocmai am primit una de zile mari....

Noi ne stiti, eu AMH de 1 si un pic, tiroida aiurita cu TSH mare, endometru subtire, sotul teratozoospermie severa, 5 inseminari nereusite si un fiv.

In luna iunie am plecat la soacra la munte intr-o excursie si ne-am intors cu o balarie de candida insuportabila, asa ca pe 20 iunie m-am infiintat la doctor pt tratament. Mi se face un eco, dr imi spune ca sunt la ovulatie, glumeste spunandu-mi ca as putea ramane insarcinata, eu ii reamintesc istoricul meu de infertilitate si concluzioneaza ca e putin probabil sa raman gravida spontan. Ne intoarcem acasa cu retetele pt tratarea candidozei, dar inainte de inceperea tratamentului am hotarat sa ne iubim si noi un pic, de placere ca ne tot saturasem "de trebuie". Buuun! A doua zi am inceput tratamentul cu ovule macmyror si spalaturi vaginale cu femigin, timp de 12 zile in care evident ca nu au mai fost alte contacte.

In tot acest timp, mi-am continuat viata cu rutina ei: ridicat copil in brate sau pe burta de nu

stiu cate ori pe zi, facut curatenie, carat cumparaturi, ba chiar am mers si la o nunta unde am topait toata noaptea si am si racit zdravan.

In ziua de 5 iulie trebuia sa vina menstruatia, ca doar aveam simptome.....doar ca nu a venit, nici atunci, nici in urmatoarele 4 zile. Vineri, pe 10, mi-am cumparat un test de sarcina sure check, cand m-a prins si o ploaie care m-a facut ciuciulete . In fine, am ajuns acasa ai am facut repede testul. Constienta fiind ca il fac degeaba, mi-am vazut de treburi la bucatarie, am revenit in baie dupa 5 minute sa arunc testul sa nu il mai vada curiosii....dar inainte de a-l arunca am vrut sa verific daca macar era valid....cand l-am deschis, am vazut cele mai rosii liniute din viata mea, linia de test mai intensa decat cea de control. SOC!!!

Am fugit la sot, i l-am aratat si apoi mi s-a facut rau......nu puteam sa respir si  repetam intruna ca nu se poate asa ceva..... eu insarcinata natural??? fara sa fac nimic special?....am mai facut doua teste sure check care au iesit pozitive, nu la fel de intense dar foarte clare.

Sambata am fost la beta, valoarea a fost de 1033 iar azi a fost de 2467.... se pare ca as fi insarcinata in 5 saptamani si 1 zi, atat am de la ultima menstruatie iar valorile desi nu sunt prea mari pt varsta sarcinii,  par sa se incadreze in limitele date de cei de la synevo.

E, deci? Nu-i asa ca e o supriza uriasa din partea vietii? Cum se poate sa fie sarcina cand eu am facut fara sa stiu totul impotriva ei?

Ce ma fac eu acum? In toate aceste zile am trecut de la fericire maxima la cea mai neagra deznadejde. Desigur ca am inceput tratamentul de sustinere, taxofit, clexane si crinone (mai aveam cateva aplicatoare) dar nu pot sa nu ma gandesc la lucruri rele: oare candida sau tratamentul nu a afectat in vreun fel embrionul? Oare este in uter sau altundeva? Cum o sa reziste uterul meu la a doua cezariana asa de apropiata? Cum o sa duc sarcina cand trebuie sa am grija de cea mica?

Si bineinteles, grijile celelalte, cum o sa ma descurc cu doi copii atat de apropiati de varsta?

Incerc sa ma linistesc, sa nu mai plang, sa iau lucrurile asa cum vin.....daca Dumnezeu a hotarat sa ne trimita acest copil acum, stie El de ce...ma rog ca totul sa fie bine. 

Ma gandesc sa ma programez la eco, dar nu stiu cand, sa nu fie prea devreme ca data trecuta sia sa intru iar in fiblrilatii ca data trecuta. Cred ca voi astepta, nu stiu cum, pana la 7 saptamani. Am dureri de burtica, iau no spa si uscosin.

Ma scuzati va rog, ca am scris atat de mult.

Va pup pe toate. Noapte buna.



#60
Nelay_star

Nelay_star

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.713 mesaje

Postat 14 iulie 2015 - 03:10

[pk]  [alcool] Wooooooooow Birmanutzaaaaaaaa!!!!!!!!!!! [il]

Ce frumoooooos!!!! Vreau si eu asa surprizaaaaaa!!! 

Eu zic ca poti sa te duci si saptamana viitoare la eco daca deja ai 5 sapt. 

Cum ar fi sa ai gemeni? Asta sa fie cireasa de pe tort  [soricel]

Nu te mai stresa... Sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat!!!! Sarcina usoara si la termen  [bib]

wow , ce tare !!!!  [il]

 

 

Elena, imi pare rau pt nereusite! Mult succes ! Sa reusiti in toamna.  

 

 

Pupici tuturor !  [flo2]





Etichetat si cu fiv, acibadem, tayfun, turcia

Panic Questions

  • Pete rozalii, saptamana 8

    Roxanna12
    - mai 02 2024 21:13

  • Trombofilie

    Criss05
    - apr 30 2024 21:28

  • Constipatie

    draghia mioara clara
    - apr 29 2024 20:26

  • Reflexul Moro

    cristian_boricean
    - apr 29 2024 13:49

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

Last Blogs

  • Pregătirea bagajului de maternitate

    Ddeenniissaaa
    - Astăzi, 10:18

  • Saptamana 34

    Pau26
    - Astăzi, 10:06

  • Sterilizator biberoane È™i aranjam haine

    FloreClau
    - Ieri, 16:30

  • Cezariana sau nastere naturala

    Ralu31031992
    - Ieri, 15:10

  • Morfologie trim 2

    RoxiMada
    - mai 08 2024 20:09

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -