Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Servicii menaj, pret si seriozitate


107 raspunsuri la acest subiect

#51
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.667 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 11:22

 

Multumita de raspuns? Sper ca da, pentru ca altul nu mai primesti, din cauza evaluarii negative pe care mi-ai acordat-o. Consider ca a fost un abuz din partea ta si in consecinta nu meriti sa vorbesc cu tine.

 

O zi buna in continuare 

 

Butoanele alea sunt puse pt a fi folosite. Daca eu nu sunt de acord cu ce spune X intr-o postare, am voie sa imi exprim dezacordul apasand butonul corespunzator. Asta nu inseamna abuz, ci folosirea facilitatilor forumului. Agresivitatea din mesajul tau cam depaseste limitele unui dialog civilizat. 



#52
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 11:28

Ab5174, cum spuneam, m-am obisnuit asa. Acum ca e sarcina avansata simt si eu ca ma lasa puterile. Pana sa am copii era suficienta o curatenie de intretinere pe luna. Nu avea cine sa faca mizerie. Cand au aparut fetele s-a chimbat radical situatia. La inceput mi-a fost foarte greu sa ma acomodez. Eram epuizata. Acum m-am obisnuit. 

 

Masina de spalat vase am, dar este foarte mica. Si nici nu prea spala bine. Ar trebui schimbata insa mereu apare altceva mai presant. Am si aspirator cu spalare dar mi se pare greoi sa-l folosesc des.

 

Cu copiii sta sotul. El ii ia de la gradi si cand e frumos afara ii mai duce si in parc, la joaca.

 

M-am gandit si eu la un ajutor pentru curatenie, dar nu m-as simti in elementul meu sa aduc pe altcineva in casa. Am un job care-mi permite sa lucrez des de-acasa. Si m-ar deranja prezenta cuiva care face treaba cand eu lucrez. Mi-ar distrage atentia.



#53
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 11:34

Butoanele alea sunt puse pt a fi folosite. Daca eu nu sunt de acord cu ce spune X intr-o postare, am voie sa imi exprim dezacordul apasand butonul corespunzator. Asta nu inseamna abuz, ci folosirea facilitatilor forumului. Agresivitatea din mesajul tau cam depaseste limitele unui dialog civilizat. 

 

Sa inteleg ca ati verificat in totalitate dialogul dintre mine si userul andacos pe acest subiect?

 

Ei bine eu m-am simtit atacata si am intrebat politicos: de? Daca eu am fost agresiva, userul andacos cum a fost? 

 

Sau cumva trebuia sa fiu de acord cu respectiva doamna fara drept la replica? 

 

Presupun ca m-ati tras de maneca in calitate de moderator. Daca vi se pare asa asa de agresiv modul meu de exprimare, n-aveti decat sa-mi inchideti contul. E dreptul dumneavoastra. Eu imi mentin pozitia de pana acum.



#54
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.667 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 12:04

mariana, tonul tau in scris este in continuare agresiv. Nu stiu de ce te-ai enervat atat de tare, dar nu are rost pt un schimb de mesaje sa te incarci cu atata energie negativa. Poate e doar handicapul comunicarii in scris si e doar impresia mea, dar un pic de calm si echilibru nu strica. 

Da, am scris in calitate de moderator si da, pana la acea postare citata am citit tot subiectul. S-a dorit o tragere de maneca prieteneasca, nu am nici o intentie (si nici dreptul) sa iti inchid contul. 



#55
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 12:04

Mariana, mentine-ti ce pozitie vrei...Laura ti-a explicat ca butoanele alea pot fi folosite de oricine fara a oferi explicatii si fara a cere tu explicatii.

Nu se inchide contul pentru asta, poti insa cere tu inchiderea daca te simti intimidata. Este dreptul moderatorului sa-ti atraga atentia atunci cand considera. Nici macar nu exista vreun avertisment...doar o atentionare asupra continutului si "tonului" mesajului tau. Pe care, ca veni vorba, si eu il gasesc nepotrivit.

Sper acum ca poti trece mai departe la subiect.



#56
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 12:37

Nu obisnuiesc sa agresez pe nimeni, si nici sa intru in polemici aiurea. Cum am explicat si mai sus m-am simtit atacata, nu intimidata de atitudinea userului andacos. 

 

Laura25, multumesc pentru atentionarea prieteneasca. La fel si lui Rufus. Cu siguranta voi stiti foarte bine regulile acestui site.

 

Probabil ca va trebui sa citesc mai atent regulamentul forumului, ca sa inteleg de ce e mai bine sa acorzi un negativ fara sa justifici, decat sa intrebi care-i cauza. 

 

Si daca tot ma certati prieteneste, va rog sa-mi explicati si de ce n-am voie sa fiu de acord cu parerea doamnei de mai sus? si de ce n-am voie sa-i explic ca nu-i voi mai raspunde la mesaje? De ce e mai bine sa folosesc un buton decat sa explic ceva?

 

Cum spuneti voi, n-am dreptul sa va intreb de ce. Accept asta. Dar sper totusi ca-mi veti raspunde, prieteneste ca si pana acum.

 

Promit sa nu mai dau curs acestui conflict spontan. 

Intentia mea nu este de a deranja pe cineva cu vre-un ton nepotrivit.



#57
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 13:16

Cred ca undeva s-a pierdut comunicarea.

Mariana - asa cum s-a scris mai sus pana la acest model nou de forum "a fi sau a nu fi de acord" cu un mesaj se putea face doar scriind efectiv 'sunt de acord  cu X" sau "nu sunt de acord cu X". Desigur era o forma greoaie de comunicare si se umplea subiectul cu acest gen de mesaje. In consecinta libertatea de a fi sau de a nu fi de acord cu o idee se face prin acest sistem de vot. Daca esti de acord nu mai trebuie sa scrii "sunt de acord" ci apesi butonasul verde si se inregistreaza automat si separat faptul ca ti-ai exprimat acordul fata de acel raspuns. Absolut identic si democratic se procedeaza cand in mod normal si natural nu esti de acord cu o idee apasand butonasul rosu. Este clar ca orice vot fie el pro fie contra nu reprezinta decat normalitatea de a fi sau de a nu fi de acord cu o idee, nimic mai mult. Uneori se mai intampla erori cand apasam fara voie alt vot decat am vrut. In cazul in care consideram ca vrem sa precizam ca votul inregistrat este eronat se poate face in scris. Andacos a precizat ca a apasat din greseala votul cu "nu sunt de acord". Oricum ar fi hai sa fim onesti si sa acceptam ideea ca este firesc ca cineva sa fie sau sa nu fie de acord cu noi cum si noi putem sa fim sau sa nu fim de acord cu o idee a altcuiva. Corect?

In fapt cred ca ai perceput gresit informatia, nu cred ca este nici un motiv de suparare pentru ca este greseala de intelegere.

Reclamatia trimisa de Andacos a fost receptionata, nu este motiv pentru avertisment pentru ca la baza este vorba de o eroare de intelegere 

Este totul in regula acum?

Pot sa te mai ajut cu ceva?



#58
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.667 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 13:25

Mariana, sigur ca nu trebuie sa fii de acrod cu altii daca tu crezi altceva. Nu ti-a cerut nimeni asa ceva. Ai voie, prin regulament sa aprobi sau sa dezaprobi continutul unui mesaj fara sa ti se ceara si sa dai explicatii. Pt asta sunt butoanele, ca sa le folosesti daca simti nevoia. Nu e musai sa te justifici. 

 

Apoi, ce ai raspuns tu lui andacos in mesajul din care am citat si eu era f, ok daca te limitai la explicatii, fara sa bagi si aceste propozitii:

 

"Si ca sa-ti arat ca sunt mai civilizata decat tine iti raspund totusi."

"Multumita de raspuns? Sper ca da, pentru ca altul nu mai primesti, din cauza evaluarii negative pe care mi-ai acordat-o. Consider ca a fost un abuz din partea ta si in consecinta nu meriti sa vorbesc cu tine." 

 

Ok? 



#59
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 13:47

Multumesc Marius. Ca de obicei, tu ai reusit sa-mi explici cel mai bine ce si cum. [flo2]

 

Acum am inteles ce-i si cu butoanele astea. Tocmai ca mi se pare firesc sa fii sau sa nu fii de acord cu ceva/cineva nu intelegeam de ce n-am voie sa intreb.

 

Userul in cauza, a raspuns ca a fost o eroare de buton, mult dupa ce am postat eu nemultumirea mea. Ce-i drept ca m-am enervat din cale-afara pentru faptul ca sunt "penalizata" si ca mi se rastalmacesc cuvintele, fapt pentru care am considerat ca trebuie sa "ma apar" prin acel ultim fragment din mesaj.  

 

Laura, este ok. O sa incerc sa ma autocenzurez in exprimare. De fel eu nu sunt o fire diplomata. Poate am inteles eu gresit si am actionat ca atare. Dar in sinea mea tot raman cu o unda de indoiala. Nu mai conteaza. Acum ca am aflat ce-i si cu acele butoane, cand ma va supara cineva le voi folosi. Asa nu voi mai avea cum sa fiu acuzata de agresivitate. 

 

Multumesc tuturor si scuze initiatorului topic-ului ca m-am abatut mult de la subiect. Nu asta mi-a fost intentia.  [flo2]



#60
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 16 aprilie 2014 - 14:03

E in regula. Ti-am corectat poza de la profil ca era rasucita. Acum e bine.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -