Dragele mele, am nevoie de cateva sfaturi despre cum se face pasca.
Eu zic, ca sunt destul de pricepta la cozonaci, insa la Pasca, ceva nu imi iese cum trebuie.
Adica, pasca imi iese prea umeda de la compozitia de branza cu smantana, iar aluatul de la fundul tavii ramane prea, nu stiu cuj sa zic, "cocos".
Scriu oe scurt cum fac si poate aveti sugestii ce este gresit.
1. Pun o bucata rotunda de aluat la fundul tavii
2. pe margini pun aluat impletit ca o coronita
3. Las sa creasca aluatul pana isi dubleaza volumul
4. Pun compozitia
5.. Dau la foc mediu spre mic pana cand este facut (40-45 min)
Asa faceti si voi? Ma gandeam anul asta sa incerc sa pun forma fara barnza 10 min la cuptor, si dupa ce s-a copt putin la cuptor, sa o scot si sa pun branza...
Ce ziceti?