Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 5 voturi

FIV AUSTRIA

fiv austria stohmer kinderwunschzentrum

947 raspunsuri la acest subiect

#11
Ginger01

Ginger01

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 888 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 11:30

In 2006 dupa 3 ani de incercari am facut analizele.A iesit oligospermie severa.Dupa tratamente naturiste si hormonale am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne orientam dupa un specialist.Am hotarat sa incercam in tara,la TM.Am facut o vizita,o laparoscopie unde am descoperit ca am ovare micropolichistice ,iar si iar analize la sotzu'.Rezultat :ICSI.

L-am facut la TM de doua ori, la 4 luni distanta in 2006 .De ambele date am facut hiperstimulare ,cu cate 20-25 ovocite si cca 15 embrioni.Tranferati cate 3 dar fara rezultat.Am inteles ca in tara nu voi avea noroc.De fiecare data am suferit enorm si la punctie  si dupa transfer.La inceputul anului 2007 am scris pe un forum italian si acolo am vazut procentajul mare de reusite la Krumpendorf (e la cca 600 km de unde stau eu).Am scris un mail si mi-au raspuns aproape imediat.Am asteptat prima menstruatie si am plecat a 5-a zi la ei(ianuarie) Au fost foarte,foarte draguti.Am dus toate analizele,ai mi-au facut o ecografie si apoi am discutat cu Dr.Szalay si cu Dr. Herbst.Mi-au dat un tratament de 3 luni cu Glucophage.Dupa aceste 3 luni am fost din nou la ei si mi-au dat o foaie cu instructiuni , cu medicamentele(Menogon parca) ,dozaje si tot ce trebuia sa fac.Dupa ciclu am inceput injectiile si apoi cand eram la ultima am mers la clinica.Mi-au facut punctia, sotzul a donat si am stat 3 zile acolo.Fiind o zona turistica ne-am simtit ca in vacanta,am inchiriat un apartament pe malul lacului ,a fost ca o vacanta.Eu eram foarte relaxata, cred ca si asta a contribuit.Apoi a 3-a zi am facut transferul ...culcata pe burta (in TM nu mi-au spus ca am uter retrovers).A doua zi ne-am intors acasa.Am mers la servici si dupa vreo 10 zile am inceput sa a simt rau.Am facut analiza Bhcg si sotul a mers seara la laborator dupa analize.Am crezut ca lesin cand mi-a dat rezultatul.A fost cea mai fericita veste pe care am primit-o.

Apoi am inceput sa ma simt tot mai rau,am ajuns in spital.Am facut hiperstimulare si atunci,dar fiind insarcinata a fost mai rau,m-am umplut de apa.Am stat cam 4 saptamani in spital cu perfuzii.Acolo am vazut prima inimioara iar a doua zi inca una...

Au inceput sangerarile,spaimele,contractii...

Am avut o sarcina dificila dar din fericire,sunt mama a doi smecherasi de 6 ani.

Am fost cam vaga, dar daca aveti nevoie de alte info , intrebati si eu va scriu.

Multa bafta si nu renuntati,oricare ar fi verdictul...merita orice suferinta,va spun cu mana pe inima. 



#12
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 12:07

hatice  [flo2]  [floare3]  [flo] sa fie bine de data asta!



#13
Sandy2707

Sandy2707

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.401 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 14:16

Hatice te pup si bafta multa multa in ce vrei sa faci!

 

Balanta tm  a reusit la prof Strohmer dupa esecuri si suferinte prin alte parti!

 

Eu am facut primul meu FIV in Austria la Wels; O clinica foarte draguta cu oameni prietenosi, draguti, prompti in raspunsuri.

Austriecii au laboratoare foarte bune, pot sa scoata embrionasi foarte buni; eu am fost foarte incantata de ei de tot mai putin de faptul ca au fost relativ superficiali in a-mi identifica posibile alte cauze de esec exceptie calitatea embrionilor.

Schema de tratament a fost foarte buna, am avut embrionasi foarte buni dar din pacate am avut esec pentru ca nu mi-au recomandat o banala de histeroscopie astfel incat sa fie siguri ca endometrul meu e ok, mai ales ca aveam o varsta;

In ciuda embrionilo ff buni nu am reusit; dupa FIv am facut histeroscopie si aveam 3 polipi si o hiperplazie de "prima clasa" care evident nu au lasat bebii sa se implanteze.

 

Deci ca peste tot sunt plusuri si minusuri;

Laborator, promptitudine super OK, scheme tratament foarte bune, sau cel putin in cazul meu si stres mai deloc in perioada stimularii; adica stii sinainte schema de tratament, nu trebuie sa stai acolo cu saptamanile. iti monitorizeaza de regula ecografic foliculii (se poate si in RO) si nalaize nu cer atatea cate se cer pe aici.

si da Bebel [:)] se pot descurca foarte bine si pe infertilitatea masculina inclusiv IMSI, punctii testiculare etc

e bine insa daca decideti pt Austria sa fiti super dotate cu investigatiile de acasa chiar si cele pe care nu vi le cer ei, mai ales in ce priveste pregatirea endometrului/histeroscopie etc.

 

Sper ca s-a inteles ceva... [flo2]

Va pup


Editat de Sandy2707, 17 noiembrie 2013 - 14:18 .


#14
Hatice

Hatice

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.329 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 17:21

Multumesc Sandy, GInger.

 

Nu stiu ce voi face, oricum e devreme sa o iau de la inceput.Eu incerc sa ma diagnostichez, sa aflu pt implantare ce se mai poate face..pt ca simt eu ca aici raman mereu repetenta.

 

In RO am vazut, in TR am vazut, ne-a mai ramas AT.

M-am gandit si la Cehia sau Grecia,  dar daca nu au IMSI sau fiv cu embrioni donati, nu cred ca pot rezolva. M-am gandit eu, nu radeti, ca asa m-as diagnostica daca probleme la implantare chiar exista. Si pe asta nu o poate rezolva nimeni.

 

Mie mi-au spus de histeroscopie si Strohmer la intalnirea face to face cat si clinica in corespondeta,  dar ca o parantezasa stii ca Tayfun nu pune pret pe ea.

 

Nu prea cred ca se mai alege, azi, At, TR ii face concurenta serioasa, dar testez si eu terenul.

 

Va pup pe toate.

[flor]


Editat de Hatice, 17 noiembrie 2013 - 17:25 .


#15
loli1776

loli1776

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 22:21

Hatice ma bucur sa te revad [:)]

Imi pare bine ca esti in cautare de solutii si iti urez mult succes in tot ceea ce vei face! 



#16
andreutza2

andreutza2

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 706 mesaje

Postat 17 noiembrie 2013 - 22:44

Hatice,îmi pare sincer rău de nereusitele tale,sincer nu îți pierde răbdarea si mai încearcă ,prietena mea a reușit la a 5 Fiv tot aici in. Austria,dar la alta clinica( nu aici unde am facut eu) la  www.wunschbaby.at  acolo este un prof.f bun Feichtinger,încearcă cere păreri....nu te lăsa,acolo vb si romaneste ca au la Recepție o românca.eu dacă acum nu reuseam,ma pregăteam sa merg tot acolo. Va pup fetelor si nu va pierde.ti speranța.  Din păcate Austria nu au legi in favoarea donatiilor,dar cred ca donare de sperma se accepta.


Editat de andreutza2, 17 noiembrie 2013 - 22:51 .


#17
vreau_bebel

vreau_bebel

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.493 mesaje

Postat 18 noiembrie 2013 - 09:35

Sandy, multumesc tare de info! Ce face bebe? A facut lista pt Mosh? Sa i povestesti ce ger cumplit a venit peste noi si sa l convingi sa vina odata cu primul ghiocel! Pup!



#18
Ginger01

Ginger01

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 888 mesaje

Postat 18 noiembrie 2013 - 11:51

Hatice, nu te lasa invinsa....eu eram disperata cand am vazut ca nu merge natural iar dupa cele doua esecuri nici nu mai vorbim...dar am fost 100% convinsa ca voi merge pana in panzele albe ca sa am copii.Conteaza mult si partea psihica.

Curaj viitoare mamici  [flo2]  [flo2]  [flo2]



#19
Sandy2707

Sandy2707

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.401 mesaje

Postat 18 noiembrie 2013 - 17:12

Hatice, fetelor pupici!

 

Eu dupa primul FIV esuat am avut nevoie de 1 an de zile sa pot sa o iau de la capat.

Nu m-a socat /suparat atat de tare esecul doar mai avusesem 3SOE cat cauza esecului.

 

In fine dupa aia am cam luat problema in maini si mi-am facut"drepatate" singura! adica m-am cautat de tot ce se putea pe toate planurile.

 

Da Hatice stiu ca Tayfun nu da doi bani pe histero si asta-i si motivul pentru care eu nu am ajuns la el anu trecut desi am fost in discutii directe foarte avansate; si asa l-am taiat de pe lista.

 

Apropo de cehi au si varianta cu ovocite donate si cu embrioni donati.

 

Daca iti acorzi timp sigur vei lua decizia potrivita! Acum bucura-te ca vin sarbatorile de iarna si la anul e timpul pt bebe!

 

Bebel pupici sa stii ca eu ma rog sa vina cand vrea el sanatos sa fie! Si daca va fi cu primii ghiocei va fi foarte bine primit ca si daca vine mai cu iepurasii de Pasti [:)]

Azi am fost la eco si totul e OK; crestem si facem sport momentan!

 

Tare astept eu vesti bune din astea si de la tine si Hatice o data cu venirea ghioceilor sau a iepurasilor!

 

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana foarte frumoasa!


Editat de Sandy2707, 18 noiembrie 2013 - 17:16 .


#20
andreutza2

andreutza2

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 706 mesaje

Postat 19 noiembrie 2013 - 09:33

Hatice, fetelor pupici!

 

Eu dupa primul FIV esuat am avut nevoie de 1 an de zile sa pot sa o iau de la capat.

 Buna fetelor revin cu update: beta ieri a 14z a fost peste 1500...                                         La mine a fost tocmai invers,cand in Septembrie Fiv.ul a esuat nu's cum sa fac sa refac totul cât mai repede,nu acceptam ideea de înfrângere,dar nici sa ma las așa sa astept,dupa doctora ea ar fi vrut sa fac FET' acum in Decembrie,doar ca eu am vrut sa reîncep tratamentul atunci ,am vrut imediat si așa am facut ,eram deja pe cm,dar nu a fost o problema pt ca prima luna îți da sa iei anticonceptionale,așa ca luna Septembrie imediat dupa esuare luam tratament( prima luna pile) pt FET,s.au terminat anticonceptionalele,iar CM mi.a venit la 21 zile...n.a fost nicio problema,am urmat in continuare tratamentul si IATĂ.MA!!!!   AAA si încă ceva,am primit un bonus la tratament,injectii cu progesteron PROLUTON DEPOT  care a ajutat foarte mult ( nu toate femeile primesc asta) ,așa ca dacă aveți ocazia vb  cu dr vostru despre progesteron injectabil(este foarte dureroasa)dar merita credeți.ma!!!! 





Etichetat si cu fiv, austria, stohmer, kinderwunschzentrum

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -