Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de MirelaVtg in Bebelusul despre 16 august 2021 deschis - denunta

Regresie/puseu

Buna ziua! As vrea sa stiu cum s a manifestat puseu de 34 saptamani la voi si regresia de 8 luni care urmeaza imediat dupa puseu? Aici bebe 33 saptamani, 7++ luni, imi da impresia ca am intrat in regresie mai devreme de 8 luni Foarte plangacios, somnul care era bunicel ni s a stricat Trebuie sa il adorm in brate, in conditiile in care adormea intins pe pat langa mine Este posibil sa intram in regresie inainte de 8 luni?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 703
Rasfoieste dupa
  • 1096

    by Becky13 about 16 august 2021

    Groaznic, ca sa folosesc un singur cuvânt Perioada 6 10 luni a fost cea mai grea pâna acum pentru mine (copilul meu are 1 an si 8 luni), cu apogeul în jurul vârstei de 8 luni Da, se poate manifesta si înainte regresie, copiii sunt diferiti si nu sunt robotei, wonder weeks sunt orientative ca perioada Cum s a manifestat: mârâia mai mereu ziua, se trezea de nu stiu câte ori pe noapte si refuza sa mai adoarma sau sa mai stea în patut, de trebuia sa o plimb în miez de noapte pâna faceam poteca prin casa, adormea foarte greu, dupa încercari repetate, ce sa mai, un chin Ma rog, a mea nu dormea prea bine nici pâna atunci, dar în perioada respectiva a dormit efectiv execrabil E un salt mental mare atunci, încep sa iasa si dinti si da, cum spune si Corina, este si caldura La noi au fost toate cumulate de a tinut atât de mult timp  

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 16 august 2021

    Mai degraba e din cauza dintilor si/sau a caldurii

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Delia34
      by Delia34
      17 august 2021

      Subscriu. asa am patit si noi! sau poate fi eventual o alergie la ceva?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta