Bloguri

Jurnal de sarcina

Ep 10: Camera copilului

 • Dupa multe asteptari, a venit vremea sa pregatim si camera copilului. Acest gand m-a tinut treaza o perioada buna de timp, pentru ca nu aveam idee ce voi face cu ce se gasea in aceasta camera. Noi foloseam camera pentru birouri, atat eu cat si sotul meu, lucrand de acasa.

  Intr-un final, am hotarat ca asta este, vom renunta la birouri si pana ma voi intoarce si eu la munca, sotul va improviza un birou in living, urmand ca in 2 ani, sa gasim o varianta mai optima pentru a lucra de acasa.

  Impreuna cu sotul meu, am luat decizia de a instala patutul bebelusului in camera lui, in asa fel incat, crescand, sa se obisnuiasca cu camera si sa nu doarma cu noi in dormitor. O perioada de timp voi dormi cu el in camera lui, urmand ca dupa cateva luni, sa ma intorc in dormitorul matrimonial.

  Ca si mobilier, am ales sa pastram divanul existent si micul dulap pe care le aveam deja in camera de la IKEA. Am achizitionat un patut superb, cu 3 trepte de inaltime, laterala care se poate lasa in jos, sertar in partea de jos si sistem de leganare. Ceva gen "all in one".

  In loc de masa de infasat, am ales sa cumparam o comoda cu sertare, pentru a avea spatiu sa adaugam hainutele lui. Acest lucru va sfatuiesc si pe voi sa il faceti. O masa standard de infasat are mult mai putine spatii de depozitare, si, in mare, se si prafuiesc mai repede, pentru ca de obicei nu sunt acoperite rafturile disponibile.

  Deasupra comodei, am pus o saltea de infasat si pe perete am adaugat cateva etajere inguste, pentru a avea la indemana lucrurile necesare, cum ar fi creme, pudra, etc.

  Ca decor, am ales niste stickere cu harta lumii si animale din locurile respective, in nuante de verde menta. Fiecare lucru pe care il adaugam in camera, facea ca totul sa para si mai adevarat, palpabil.

  In prezent camera bebelusului este gata, singurul lucru ramas este ca el sa vina si sa ne incante viata <3

   


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...