Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Nume de copii pentru copilasii nascuti primavara

  • Trimis de redactor
  • 7 aprilie 2015, 12:02:20 EEST
  • 10.807 vizualizari
Trimite Denunta

Un copil nascut primavara este un dar al naturii. Un inceput de viata binecuvantat chiar si de natura. Nou nascutii de primavara sunt gingasi si puri ca niste muguri de viata. Iata o selectie perfecta de nume pentru bebelusii nascuti primavara.

Nume de copii nascuti primavara

Dupa o sarcina care a inceput vara, a trecut prin culorile toamnei si frigul iernii - in sfarsit vine momentul intalnirii cu bebelusul nascut primavara.

Un copil nascut primavara este ca un dar al naturii. Un inceput de viata binecuvantat chiar si de natura. Nou nascutii de primavara sunt gingasi si puri ca niste muguri de viata.
Dar ce nume sunt potrivite bebelusilor nascuri primavara. Iata o serie de propuneri de nume de copii - pentru bebelusii nascuti primavara.

Nume de fete nascute primavara

Azalea - Azalea este un nume nou de fata - si de floare in acel asi timp. Numele de Azalea cunoaste o popularatitate recenta - de cand cu cantareata Iggy Azalea.

Dahlia - In limba veche engleza, Dahlia inseamna eleganta si demnitate, 

Iris - In mitologia greaca, Iris era zeita Curcubeului - un sol de la Zeus si Hera. In trecut, Irisul era considerata o planta ce simboloza puterea regala. Puterea semnificatiei acestei plante a facut ca numele sau sa poarte si numele partii colorate a ochiului uman.

Narcisa - un nume citeste mai departe aici.

****

Nume de copii pentru copilasii nascuti iarna de citit si: Nume de copii pentru copilasii nascuti iarna


Top nume de fete in 2014 de citit: Top nume de fete in 2014

Top nume de baieti in 2014 de citit si: Top nume de baieti in 2014

 

FORUM SPECIAL CU NUME DE COPII

NUME DE COPIIDespre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...