https://comunitate.d...-1713770460.jpg
De trei zile ma uit la fotografia asta:))
Am mai multe intrebari:
- Ce dimensiune are tava? E o tava obisnuita de la cuptorul de la aragaz?
-Din ce cantitate de faina au iesit minunile alea
-Poti da reteta , pas cu pas.
La noi se fac cozonaci dar si baigli sunt tare buni
Papanasii. Nu am avut niciodata o retela dar nici nu prea am facut fierti , la fel cum nu am incercat niciodata ochiuri in apa.
Fleur, ai incercat sa ii faci la cuptor?
oricum, mie mi se parea o pierdere de timp papanasii, mancam branza cu zahar:))
Cand am fost in vara acasa am comandat pentru prima oara celebrii papanasi cu dulceata, blabla. Nu ne-au placut deloc, parca era o gogoasa , fara prea mult gust de branza , inecati in dulceata si niste crema, smantana, cred. Nu am fost incantata deloc pentru ca am crescut cu branza de vaci si papanasi si stiu ce gust trebuie sa aiba.
Si ca sa fiu in ton cu asta , am facut azi ravioli:)) cu branza, nu facusem de muult timp
Am uitat sa adaug ca am cumparat pentru cozonac, sau ce o fi, faina cu 18% proteine, am dat aproape £5 pe o punga de 1,5 kg dar se lucreaza foarte diferit de faina obisnuita. aluatul e f elastic , creste mai bine. Folositi faina speciala la cozonac?
Editat de Collins20, 24 aprilie 2024 - 21:28 .