Bloguri

User's Tags

Retete si idei culinare

 • Normal View
 • Timeline View
Vezi mai mult
 • @diminetifrumoase

  Buna,ne simptim foarte bine ,ieri si a facut timp tati pt noi ,si am iesit la plimbare si cumparaturi toata ziua :* ,sophia a miscat toata ziua ieri ,semn ca ia placut si ei ,tati ne rasfata cum poate el mai bine si mami este foarte fericita ,te iubim printesa si te asteptam cu drag in bratele si i...
 • @fericireamea

  Astazi ma m trezit cu o durere groaznica de cap,cred ca am sinusurile blocate:( ,sophia mea este bine ,misca din ce in ce mai mult ,tot ce ma darama este durerea de cap si arsurile pe gat seara,beau 2litri de apa noaptea de la arsuri si dorm 3 4 ore:( dar merita din plin !
  1 comentariu
 • @plimbare

  Astazi o sa iesim la plimbare,simtim nevoia de aer curat ,mergem prin parculet ca mami mai are o printesa de 5 anisori ,prifitam de vremea frumoasa afara ,plus ca Cel mai important lucru pe care-l poate face un tată pentru copilul său este să-i iubească mama.,si tati ne iubeste foarte mult"
 • @totceemaifrumos

  Buna dimineata,ma m trezit obositq azi si cu durere de cap,banuiesc ca de la schimbarile bruste ale vremii, zi ploioasa azi,sophia mea este bine ,si ma bucur foarte tare pentru asta ,mai ales ca mamica ei poate manca orce doreste !
 • @micutamea

  Petrecem primele 12 luni cu copiii noștri pentru a-i învăța să meargă și să vorbească , iar următoarele 12 luni spunându-le să stea jos și să taca!!!suntem bine,mancam ,umblam prin burtica mamei,dormim destul de bine !te iubesc printesa!ASTEPTAM SA VII :*!
 • Ingerasul meu

  Buna dimineata ,@sophia ,acest nume ne place so ma gandeam la al doilea nume sa fie de sfant,ieri nu am mai scris ca nu ma m simptit prea bine,am fost somnoroasa toata ziua ,astazi sunt mai bine @sophia noastra misca din ce in ce mai mult ,a inceput deveeme sa umble prin burtica :) dar am inteles c...
  2 comentarii
 • #starideoboseala

  Astazi nu ne am trezit prea bine,stari de ameteala de dimineata ,voma ,dureri de cap ,oboseala..ma intreb de ce?! Pana acum ma m simptit foarte bine..sper sa fie totul bine !revin ,te iubesc bebe!
 • @zilefericite

  Un copil va face dragostea mai puternica, zilele mai scurte, noptile mai lungi, banii mai putini, caminul mai fericit, hainele mai ponosite, trecutul sa fie uitat si viitorul sa merite sa fie trait.te iubim si te asteptam sa vii in vietile noastre dragostea mea.
 • @sufletfrumos

  Si am inceput sa misc la mami un burta ,sa fiu destul de activa ,si asta o face fericita pe mamica mea ,te astept sa vii cu nerabdare ingeras mic..suntem foarte bine ,oboseala isi face prezenta decand in cand,dar e normal,avem pofte de multe fructe si cartof pai..te iubesc printesa mea!
 • @stare de bine

  Buna dimineata ,ne simptim bine in general mancam ,starile de voma parca trec de tot ..deja ne gandim la un nume de fetita ,deja ne strangem intr un colt de burtica la mami,se simpte dimineata,apoi mami mangaie burtica si ne asezam cum trebuie ,te iubesc printesa si abia asteptam sa vii!
 • 14 saptamani

  Buna burtici,ieri am fost si noi sa vedem ce avem in burtica ,si este o fetita de 90 grame sanatoasa si cu miscari active ,suntem foarte fericite ,acum mancam orce ,nu mai exista stari de voma .pupici mamicilor fericite!