Bloguri

Jurnal de sarcina

Am ridicat Geanta Bebelusului!

  • Marti cu 3 ceasuri bune – cadouri pentru toti!

    Astazi am ridicat Geanta Bebelusului (mai bine zis gentoiul).
    M-am abtinut cu greu pana seara cand am ajuns acasa sa nu ii spun sotului ca am ridicat-o. Initial voiam sa merg cu el sa o ridic, insa n-am mai avut rabdare. Cand am ajuns acasa i-am dat-o sa scotoceasca in ea. A fost si el foarte placut surprins de sumedenia de cadouri din geanta. Pentru bebe (plicuri cu scutece doua marimi + servetele umede de la Pampers, doua flacoane de vitamana C + alte doua flacoane de vitamina D3 de la Bio Land, 3 plicuri cu detergent gel sensitive pentru hainute de la Persil, apa micelara si doua flacoane de gel sampon Klorane, doua tubulete de crema protectie 50 de la Avene, sampon si spuma de baie, doua plicuri servetele umede + un portofel transparent de la Nivea, Spray nazal de la Herbaflu, solutie Happy contra colicilor, agitatiei de la Alinan, pufosul miel din plus de la Humana – de care cred ca si bebe va fi incantata), pix de la Humana, balsam dupa ras sensitive si abtipild “baby on board” de la Nivea pentru tati, iar pentru mine (4 tampoane si 5 pliculete pentru sani de la Avent, sapun Dove sensitive, 5 pliculete Bio Oil pentru ingrijirea pielii, Laxid Med, capsule Mastrelle Flora Plus, pliante cu informatii despre toate produsele de ingrijire primite, oglinda dubla in forma de inimioara Pregnacare).

    Imi place foarte mult si geanta de la Despre Copii. Este mai incapatoare decat cea pe care o am de la carucior si are multe compartimente la interior si exterior pentru o organizare cat mai buna.
    Abia astept sa se nasca bebe si sa folosim produsele (mai putin pe cele farmaceutice)! Pana atunci ne bucuram de burtica si mai notam emotiile in jurnal.


Comentarii

3 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...