Bloguri

Jurnal de sarcina

Am inceput cursurile prenatale

  •     Cursurile prenatale, desi poate multe mamici nu opteaza pentru pasul asta si nu il fac, ele ajuta foarte mult o proaspat mamica sau chiar care se afla la primul copil. Asa a fost in cazul meu, fiind la primul copil am simtit ca trebuie sa aflu mai multe despre un copil, sa ma simt pregatita pentru urmatorul pas important din viata mea. Fiind foarte multe variante unde poti sa faci aceste cursuri si chiar sa le faci fizic sau online. Eu am ales sa le fac in primul rand online deoarece era pandemia si se practicau mai putin fizic, dar am ales si sa practic un curs fizic.

        In mare parte aceste cursuri te ajuta sa te pregatesti de venirea lui bebe si sunt abordate toata subictele legat de un copil, nastere, alaptare si ce mai tine de primele etape din viata unui bebe si a unei mame. In mare parte te ajuta si in cazul meu a fost la fel deoarece aflii multe lucruri noi despre alimentatie si chiar daca ai intrebari poti sa aflii raspunsul de la un specialist.

        Un plus ar fi la intalnirile fizic ca ai timp sa socializezi dupa terminarea cursului cu mai multe mame care sunt in aceasi situatie cu tine si poate chiar sa iti intemeiezi niste viitor prieteni. Recomand cu drag tuturor mamicilor care isi doresc sa fie mult mai informate despre viitorul lor copil si daca au intrebari sa urmeze si ele cursurile prenatale pentru ca din punctul meu de vedere ajuta enorm de mult si te ajuta sa fii chiar foarte informat.


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...