Bloguri

Jurnal de sarcina

Am primit geanta bebelusului

  • Iuhu! Am primit geanta bebelusului! Geanta/rucsacul este super practică, perfectă pentru ieșit cu cei mici. Este bine conpartimentată, are buzunare termoizolate pentru biberon/apa, iar în interior buzunare separate pentru accesorii, scutece, șervețele. Pentru noi este perfectă de ieșit în parc sau oriunde cu 3 copii!
    Produsele pentru copii sunt multe și generoase - spray nazal Humer, picaturi și plicuri pentru burtică, creme de mai multe feluri pentru eritem fesier, sirop de tuse, microclisma, pastă de dinți (3 tipuri, pe categorii de varsta), gel de spălare, lotiune, scutece.
    Și pentru mămici este ceva în geantă - gel intim, servetele intime, test de infecție urinară, o mică oglindă de poșetă și niște mostre biooil.
    Sunt mulțumită și încurajez alte fete însărcinate să scrie pe platformă articolele. Vă amintiți de câte ori am căutat noi pe google "e normal să se miște burta așa?" sau "ce să mănânc când am grețuri?". Exact, de multe ori am dat peste articole scrise de alte mamici, care ne-au ajutat oricand am avut nevoie, de multe ori noaptea când căutam un răspuns urgent să ne liniștim. Același lucru îl facem pentru alte fete însărcinate sau cu bebeluși. Le oferim experiența noastră, scrisă.

    Va multumesc pentru geanta si produse, a fost o surpriza frumoasa!


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...