Bloguri

Insert your HTML code for Business case here

Jocuri de Construit

 • Buna tuturor! Pentru ca sunt mai nou in comunitate, am sa va spun ca ma numesc Andrei si va aduc jocuri din lemn pentru copii. 

  Daca ati auzit cumva de celebrele jocuri de construit din lemn Lincoln Logs (inventate in America inca din 1916), probabil ca va intrebati cum au rezistat peste timp. E drept ca la un moment dat, prin anii '70, compania ce le producea le-au inlocuit (fara succes) cu jocuri similare din plastic.

  Si totusi jocurile de constructie din lemn au rezistat timpului tocmai pentru ca au fost din lemn.

  Jocurile pe care vi le prezint acum nu sunt celebrele Lincoln Logs, dar fac parte din aceeasi familie. Se numesc VARIO, sunt destinate copiilor de peste 5 ani. Aceste seturi de constructie au baghete de lemn de fag cu diametrul de 15 mm, de diferite lungimi, care au la capete un sistem de prindere ingenios. Toate componentele sunt foarte rezistente, astfel ca orice construiti se poate asambla si dezasambla de foarte multe ori. In functie de numarul de piese folosit sau tema acestuia, seturile sunt de mai multe marimi, incepand de la 72 pana la 450 de piese.

  Blocurile sunt printre puținele jucării care asigură distracție maximă atunci când crește numărul de copii implicați în joc. Copilul învață jocul în echipă, învață a negocia și comunica cu alți copii. El învață a spune lucruri de genul „Hai să facem împreună un turn înalt”

  vario

   


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...