Bloguri

Jurnal de sarcina

Yuhu! Iau cursuri prenatale!

  •                 Sunt foarte încântată și emoționată că am început cursurile prenatale. Am găsit online foarte multe cursuri utile, atât în limba română cât și în limba engleză provenite din surse sigure. Am foarte multe temeri legate de momentul nașterii, dar prefer să nu mă gândesc la ele. Am decis să mă apuc din timp de studiat (am 5 luni) pentru a înțelege mai bine prin ce va trece corpul meu și cum îl voi putea sprijini. Așa că am vizualizat cu emoție o parte din cursuri. Am început să învăț diferite tehnici de relaxare (cu ajutorul respirației, masajelor, mișcării) care mi se par extrem de utile. 
                     Recomand tuturor viitorilor părinți să se documenteze împreună despre îngrijirea nou-născutului. Asta îi va face să se simtă mai conectați și mai fericiți. Cel puțin așa funcționează în cazul meu. Mi-e tare drag să aflu informații despre cum îngrijești un bebeluș, cum îl alăptezi, ce temperatură trebuie să aibă camera, cum îi faci băiță. Este extraordinar că avem acces la informații atât de ușor. De ce să nu profităm de asta?
                      Am decis totuși să continui cursurile legate de travaliu și momentul nașterii mai aproape de momentul mult așteptat. Îmi place mai mult să mă axez pe informații legate de îngrijirea bebelușului. Informațiile despre naștere și tipurile de intervenții medicale, îmi dau destul de mulți fiori. :) 


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...