Bloguri

Jurnal de sarcina

Yuhu! Iau cursuri prenatale!

  •                 Sunt foarte încântata si emotionata ca am început cursurile prenatale. Am gasit online foarte multe cursuri utile, atât în limba româna cât si în limba engleza provenite din surse sigure. Am foarte multe temeri legate de momentul nasterii, dar prefer sa nu ma gândesc la ele. Am decis sa ma apuc din timp de studiat (am 5 luni) pentru a întelege mai bine prin ce va trece corpul meu si cum îl voi putea sprijini. Asa ca am vizualizat cu emotie o parte din cursuri. Am început sa învat diferite tehnici de relaxare (cu ajutorul respiratiei, masajelor, miscarii) care mi se par extrem de utile. 
                     Recomand tuturor viitorilor parinti sa se documenteze împreuna despre îngrijirea nou-nascutului. Asta îi va face sa se simta mai conectati si mai fericiti. Cel putin asa functioneaza în cazul meu. Mi-e tare drag sa aflu informatii despre cum îngrijesti un bebelus, cum îl alaptezi, ce temperatura trebuie sa aiba camera, cum îi faci baita. Este extraordinar ca avem acces la informatii atât de usor. De ce sa nu profitam de asta?
                      Am decis totusi sa continui cursurile legate de travaliu si momentul nasterii mai aproape de momentul mult asteptat. Îmi place mai mult sa ma axez pe informatii legate de îngrijirea bebelusului. Informatiile despre nastere si tipurile de interventii medicale, îmi dau destul de multi fiori. :) 


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...