Retete pentru tine

Cum influenteaza Feng Shui - Fertilitatea

  • Trimis de redactor
  • 11 iunie 2014, 11:44:11 EEST
  • 2.704 vizualizari
Trimite Denunta

Fertilitatea sau infertilitatea poate fi influentata de Feng Shui. Specialistii filozofiei chineze sunt de parere ca sunt multe lucruri pe care le puteti face pentru a va mari fertilitatea folosind Feng Shui. Desi Feng Shui nu ar trebui sa inlocuiasca vreodata asistenta medicala, poate si trebuie sa fie un ajutor suplimentar in viata dumneavoastra atunci cand va aflati in cautarea fertilitatii. Iata toate secretele despre fertilitate si Feng Shui.

 

Cum va puteti mari fertilitatea folosind Feng Shui

 

Iata cateva secrete despre puterea acestei arte si despre cum ar putea influenta fertilitatea.

 

Patul si fertilitatea

 

Patul dumneavoastra este unul dintre primele lucruri la care trebuie sa fiti atenta cand incercati sa va mariti fertilitatea folosind Feng Shui. Desi pare ciudat, mai ales fiindca o parte din practicile Feng Shui sustin sa faceti si sa pastrati curatenia, nu ar trebui sa perturbati spatiul de sub pat intreaga perioada in care incercati sa concepeti un copil si in timp ce sunteti insarcinata. 

 

 

Daca sunteti una dintre acele persoane care sterg regulat praful de sub pat, va trebui sa invatati sa acceptati restrictia privind aceasta zona.

 

 

De asemenea, incercati sa pastrati zona de sub pat neaglomerata; ideea este sa nu perturbati energia de sub pat si din jurul patului, deoarece trebuie sa poata circula mai ales pe sub dumneavoastra in timp ce dormiti. Inca ceva foarte important: patul trebuie sa aiba laturi de iesire pentru ambii parteneri - deci nu plasati patul lipit de perete.

 

 


 

Usa de la intrare si fertilitatea

 

Credeti sau nu, usa de la intrare joaca un rol in modul in care va mariti fertilitatea folosind Feng Shui.

 

Trebuie sa aveti grija ca nimic sa nu blocheze usa de la intrare.

 

Ar putea fi blocata de ceva inofensiv precum un copac, sau plantele de o parte si de alta a usii de la intrare, care au crescut prea mult si o blocheaza partial.

 

 

Poate insemna si ca ati parcat masina pe strada si blocheaza energia usii de la intrare. Orice obiect ar bloca usa, cel mai bine este este sa-l indepartati. Un flux liber de chi in calea usii de la intrare va va ajuta sa va mariti fertilitatea folosind Feng Shui.

 

Sageti otravitoare si fertilitatea

 

Denumirea de sageti otravitoare cand este vorba despre marirea fertilitatii folosind Feng Shui se refera la orice colturi care formeaza margini ascutite in casa dumneavoastra sau elemente, precum copaci, indreptate catre locuinta din exterior.

 

 

Incercati sa eliminati cat mai multe dintre sagetile otravitoare exterioare locuintei, iar daca in interior nu pot fi eliminate, incercati sa le acoperiti cu plante. Problema sagetilor otravitoare este ca reduc energia adusa de un chi bun si aduc piedici si ghinion oamenilor care traiesc in locuinta.

 

Locuinta aflata in blocaj si fertilitatea

 

Este posibil ca atunci cand incepeti incercarile de marire a fertilitatii folosind Feng Shui sa descoperiti ca locuinta dumneavoastra este intr-o etapa de blocaj. Cand se intampla astfel, inseamna ca locuinta dumneavoastra trece printr-un ciclu de timp in care este astfel configurata incat ii va fi greu unei noi persoane, cum ar fi un bebelus, sa i se alature.

 

Din fericire, chiar daca cititi in continuare aici.

 

Tot despre Feng Shui mai cititi:

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale
Feng Shui si plantele de interior
Comunicarea Feng Shui in timpul sarcinii
Feng Shui in camera bebelusului

 

 

Comunitate si forum specializat de discutii pentru aspirante: 

 

 Asteptand o comoara in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!

 

 Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.