Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Nume de baieti pentru bebelusii de 2014

  • Trimis de redactor
  • 10 februarie 2014, 20:12:20 EET
  • 1.711 vizualizari
Trimite Denunta

2014 este anul despre care se spune ca va lasa amintiri profunde pentru toata lumea. 2014 este vazut ca fiind un an dominat de politica, de pasiune, de dragoste, de violenta si de calatorii. Iata topul numelor de bebelusi baieti in 2014.

Top nume de baieti in 2014

Din punct de vedere al expertilor in horoscoape si previziuni, anul 2014 este dominat de semnul Calului, considerat a fi cel mai norocos semn al zodiacului chinezesc. Calul este un animal special caruia ii place competitia si mai mult decat orice libertatea si calatoria.

Cristofor

Intr-un an marcat de zodia Calului - care este semnul calatoriilor, Cristofor este un nume foarte potrivit de dat unui bebelus care se naste in acest an. In primul rand face legatura cu marele calator Cristofor Columb, marele navigator care a descoperit America.
Originile acestui nume au legatura clara cu numele lui Cristos, fiind un nume de provenienta latina care inseamna Cu Cristos inauntru. Din punct de vedere numerologic, acestui nume i se asociaza cifra 4 ca numar norocos. In general persoanele cu acest nume au multa energie pe care doresc sa o dedice comunitatii si au o mare si avida sete de cunoastere.

Marco

Marco este de asemeni un nume din seria marilor navigatori si aduce aminte de celebrul Marco Polo, navigatorul din Venetia. Numele este de provenienta italiana si are semnificatia: Zeul Razboiului.
Baietii care poata acest nume au desigur energia unui navigator neinfricat, au spirit extraordinar de aventura si se bucura de o gandire deschisa si luminoasa. Isi doresc sa cunoasca cat mai mult. Si, vor reusi.

Felix

De origine Latina, numele Felix este special si inseamna citeste in continuare >>

 

Generator de nume norocoase de copii

 

Incearca acest generator de   nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre   si de numerologie

Citeste si despre    cum poate influenta prenumele destinul  dar si   sfaturile  noastre despre alegerea numelui  copilului tau. Succes   in folosirea celei mai mari  baza de date de nume   de pe   internetul romanesc!

 

Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie! Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

 

Jurnal de sarcina

Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

 

Forumul Odiseea sarcinii

 

Odiseea sarcinii in 40 de saptamaniForumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.