Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Cosmetice interzise in sarcina

  • Trimis de redactor
  • 7 februarie 2014, 18:32:15 EET
  • 3.546 vizualizari
Trimite Denunta

O femeie insarcinata si responsabila stie ca aceasta perioada speciala din viata ei este altfel - pentru ca are de protejat viata care creste in burtica ei. Dar este important de stiut si ce cosmetice pot afecta sanatatea bebelusului din burtica.

 

 

Substante care pot afecta sanatatea bebelusului din burtica

O femeie insarcinata si responsabila stie ca aceasta perioada speciala din viata ei este altfel - pentru ca are de protejat viata care creste in burtica ei. Ei bine, ca graviduta, e important sa stii care sunt riscurile medicamentelor in sarcina, care sunt ceaiurile interzise in timpul sarcinii si desigur ce alimente trebuie evitate in timpul sarcinii. Dar este important de stiut si ce cosmetice pot afecta sanatatea bebelusului din burtica.

 

Ce produse cosmetice pot afecta sarcina?

Dar - este si foarte normal ca orice graviduta sa doreasca sa arate bine si sa fie frumoasa. Dar ce produse cosmetice putem folosi in timpul sarcinii? Exista si produse cosmetice pe care femeile trebuie sa le evite in cursul sarcinii?

 

Foarte simplu spus: Chimicalele din cosmetice pot fi absorbite la nivelul pielii, ajung in circulatia sanguina si pot afecta cresterea fatului.

Urmatoarele produse cosmetice si tratamente de infrumusetare vor fi evitate in timpul sarcinii:

Produse parfumate

Femeile insarcinate trebuie sa evite produsele cosmetice puternic mirositoare sau parfumate. Chimicalele folosite in parfumuri pot determina efecte negative in dezvoltarea copilului.

 

 

Sarcina si folosirea parfumurilor citeste pe larg: Sarcina si folosirea parfumurilor  

 

Parabeni

Femeile insarcinate trebuie sa evite folosirea oricarui cosmetic care contine parabeni. Parabenii sunt asociati cu risc crescut de aparitie a cancerului si poate determina afectari ale fatului
Despre parabeni si controversele despre parabeni citeste pe larg: Despre parabeni si controversele despre parabeni  

 

Spray-uri pentru par (fixative sau alte lacuri de par)

 

Contin chimicale daunatoare - de exemplu ftalati - care pot determina defecte de dezvoltare a tractului urinar la fatul de sex masculin citeste in continuare aici.

 

--------------

 

Sarcina pe Saptamani

 

Sarcina pe saptamani este calatoria catre cel mai important moment al unei femei: acela de a deveni mama. Bine ati venit la aceasta descriere unica in 40 de episoade!

 

De-a lungul calatoriei de 40 de saptamani (sarcina pe saptamani), Desprecopii.com iti va fi prieten, suport moral si sfatuitor. Sarcina este un timp special si minutat al vietii dumneavoastra. In fiecare episod veti citi si vedea cum se dezvolta o mare iubire. Cea dintre dumneavoastra si copilasul care va veni pe lume peste 40 de saptamani. La finalul Odiseei, va dorim un copil sanatos si norocos, din Generatia Desprecopii.com!

 

 

 

 

Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie! Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

 

Jurnal de sarcina

 

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

 

Forumul Odiseea sarcinii

 

Odiseea sarcinii in 40 de saptamaniForumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.