Retete pentru tine

Pilula care salveaza relatii si casnicii

  • Trimis de ZoitaR
  • 5 noiembrie 2013, 21:15:00 EET
  • 2.346 vizualizari
Trimite Denunta

Pilula care salveaza relatii si casnicii, sau medicalizarea exagerata a sexului? Nu peste mult timp vor fi lansate pe piata Lybrido si Lybridos - doua pilule care maresc apetitul sexual al femeii.

Lansarea unui asemenea medicament deschide nenumarate discutii legate de dezavantaje, si readuce in prim plan sexualitatea la femei, “problema” libidoului, si nevoia (a cui?) de a solutiona si inlatura acest aspect.

 

Femeile, se stie, au un apetit sexual mai scazut fata de cel al barbatilor, si ce s-au gandit cercetatorii? Sa solutioneze si aceasta problema, daca pe cea a barbatilor au rezolvat-o deja cu ceva timp in urma. Insa, in cazul femeilor, de cele mai multe ori nu este o problema legata de medicatie, ci una mentala. In consecinta ar trebui discutat si bine analizat care sunt cauzele unui libido scazut.

 

Apoi, ideea ca poti debloca o trauma sexuala cu o pastila (lybridos contine si substante impotriva anxietatii), este desigur ceva absurd, pentru ca asemenea traume pot fi tratate numai in combinatie cu terapii adecvate.

 

Un alt aspect negativ legat de lansarea acestui medicament, este faptul ca femeile sunt constant bombardate cu ideea ca libidoul acestora este mai scazut decat al barbatilor pentru ca au un deficit de hormoni.

 

Specialistii in sexologie combat aceasta parere si spun ca cele mai multe probleme legate de lipsa apetitului sexual apar atunci cand femeile nu sunt adecvat stimulate sexual. Asadar, in loc sa “repari” o femeie cu o pilula, ar trebui mai multa atentie acordata stimularii si intelegerii nevoilor acesteia.

 

Un alt mare dezavantaj ar mai fi ca aceasta pilula are potentialul de a fi folosita ca partydrug, lucru pe care nimeni nu si-l doreste.

 

Cu toate acestea, specialistii sunt absolut convinsi de efectele pozitive ale Lybrido-ului: iti ia durerea de cap cand nu ai chef sa faci sex, si iti poate salva relatia sau casnicia!

 

Despre relatia in 1 sau in 2 cititi mai multe aici:

Ce faci daca el te inseala?

Cand descoperi ca sotul te inseala, o lume intreaga se prabuseste ca un castel de carti. Si, din pacate, tentatiile lumii in care traim sunt tot mai mari... Ce poti sa faci? Sa il ierti si sa treci… ... citeste mai departe

Confidenta unui barbat insurat

Sunt confidenta unui barbat insurat. Cred ca am vrut de 5 ori sa poste z subiectul si m-am tot razgandit. Nu imi era de rosiile pe care mi le iau in cap, dar nu stiam cum sa explic situatia .  Ce… ... citeste mai departe


 

 Ultimele 10 dosare din dulapul cu dosare intime:

 

 Forum de suport unde discutam despre viata in 2

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!