Retete pentru tine

Secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

  • Trimis de redactor
  • 25 octombrie 2013, 18:44:11 EEST
  • 1.708 vizualizari
Trimite Denunta

China se bucura de o un booming comercial extraodinar si se pare ca oamenii de afaceri chinezi dicteaza toate afacerile din lume. Un motiv pentru succesul afacerilor Chinei este importanta pe care o dau oamenii de afaceri chinezi influenti Feng Shui-ului. In plus, oamenii de afaceri de succes chinezi dau dovada de un amestec neobisnuit de inteligenta si superstitie. Fac multe lucruri pentru a-si mari sansele de succes, iar daca privim tabloul general .. se poate spune ca ceea ce fac, e foarte bine :)

Feng Shui - un atu in afaceri

Printre altele, oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor.

Secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

Iata niste tehnici Feng Shui pe care le folosesc chinezii si care aduc succesul in afaceri:

1. Atarnarea pe perete a opt monede legate de un fir rosu.

Atarnarea  pe perete a opt monede legate de un fir rosu.  8 este cifra  prosperitatii la chinezi pana in anul 2024. Monedele vor fi ca un  talisman, atragang norocul si prosperitatea in afaceri. Simpla lor  prezenta ii aminteste omului de afaceri de ce a intrat in aceasta  afacere si va crea o energie stimulatoare, pozitiva  - ce va atrage  succesul.

 

 

2. Purtarea unei monede vechi

Oamenii de afaceri chinezi poarta tot timpul la ei o moneda veche pentru a atrage norocul de partea lor. Unii isi cos monede vechi de haine, astfel incat sa nu se desparta niciodata de pretiosul talisman care aduce noroc in afaceri.

3. Caligrafie sau mesaje motivante pe peretele biroului

Impodobeste biroul cu mostre de caligrafie autohtona sau tablouri cu mesaje motivante Peretii birourilor chinezesti sunt impodobite cu minunate mostre de caligrafie chineza sau cu idiograme care contin lozinci destinate motivarii personalului si atragerii banilor catre firma.

4. Imagini si statuete de zei ai abundentei si bogatiei

In birourile oamenilor de succes chinezi poti gasi intotdeauna statuete cu zei ai abundentei. Aceste statui pot fi plasate si strategic in cladirile cu birouri, in anumite colturi. Zeii bogatiei sunt numerosi in filozifia chineza, dar cel care poate fi vazut cel mai des este Tsai Shen Yeh. Un alt personaj de succes, in rol de statuie care aduce noroc financiar este Buddha care rade. Patronii il lovesc usor, plini de respect, peste pantece, pentru a-si atrage norocul dorit in afaceri.

5. Plasarea unui obiect de metal in birou

Plasati un oiect de metal in biroudl sau locul dvs de munca, Puteti alege clopotei de vant din metal, un ornament din argint, un acvariu din sticla si metal sau pur si simplu o fotografie inramata intr-o rama metalica.

6. Apa inseamna bogatie

Un birou al unui om de afaceri de succes trebuie sa aiba o sursa de energie pozitiva iar apa este un izvor de energie pozitiva. Plasati o mica fantana de apa in biroul sau locul dvs de munca pentru a va putea relaxa dar si pentru a stimula o energie pozitiva care stimuleaza succesul in afaceri. Chinezii considera ca acest simbol trebuie plasat in zona de nord a biroului pentru ca nordul este punctul cardinal al afacerilor.

7. Frumusete si design

Se spune ca frumusetea si designul are intotdeauna un rezultat pozitiv. Investeste in biroul sau locul tau de munca pentru a face din el un loc plin de inspiratie, organizat si functional. A lucra intr-ul loc de munca frumos si placut iti va creste motivarea in munca pe care o depui si in plus, va spori creativitatea, absolut necesara pentru succesul tau financiar.

Despre Feng Shui in viata ta, citeste si: