Voturi


  • click pentru a vota

Retete pentru tine

Viata ca o respiratie

  • Trimis de marius
  • 25 mai 2013, 14:05:39 EEST
  • 962 vizualizari
Trimite Denunta

In viata noastra sunt plantate cu voie si mai ales >>>

In viata noastra sunt plantate cu voie si mai ales fara de voie multe stiri si evenimente neplacute, tragice uneori, parca prea multe fata de cele pozitive. Am asa o senzatie ca suntem bombardati sistematic de ele. Insa pe langa acestea din fericire se potrivesc si evenimente pozitive chiar daca nu sunt neaparat ale noastre. 

Citeam mai adineauri cel putin doua astfel de vesti care m-au bucurat ca si existenta si pe una dintre ele m-am gandit sa o redau in "baza de date" a DC-ului pentru frumusetea si simplitatea cuvintelor. 

Pentru ca uneori viata decurge la fel de simplu ca o respiratie:

 

"E normal ca de fiecare dată cand vine ziua ta si mai trece o filă în calendarul vieţii, să stai şi să analizezi, pentru câteva minute ce e cel mai important pentru tine.
Cred că mai mult ca niciodată, azi la 34 ani, am realizat ca am o grămadă de lucruri mărunte de care să mă bucur în prezent. Sunt o norocoasă.
Nimic spectaculos in viaţa mea, dar totul cu măsura si cu picătura aia de “la locul lui”. 
Dimineata devreme am pornit într-o plimbare, aer răcoros, după ploaie…si gândul îmi zbura la viata mea de acum. Si mi-am spus ca trebuie să pretuiesc absolut tot ce Dumnezeu mi-a hărăzit, cu bune şi cu rele, pentru ca ăsta este drumul meu.
Şi întâmplarile, şi oamenii pe care îi am alaturi, totul apare cu un scop. Iar eu trebuie să trăiesc prezentul, aşa cum e el, căci numai în acest mod, clipa de azi, nu se va risipi fără sens.
Ţin să mulţumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile frumoase, de suflet ce mi le-ati adresat încă din zorii zilei şi în mod special unei persoane deosebite, care a făcut în aşa fel, ca de (pentru) ziua mea, un vis să se poată împlini. 

Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături!"