Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

10

de ramy_r1 in Sarcina despre 21 martie 2017 deschis - denunta

Analiza TROMBOFILIE

Buna seara! Sunt insarcinata in 14 saptamani, am mers la ginecologie din 2 in 2 saptamani de la 6 saptamani Ca si analize mi a dat sa fac TORCH ul, VSH si hemoleucragrama Joi merg sa mi iau rezultatul de la dublu test si sa l interpreteze Nu mi a dat sa fac analiza de Trombofilie, nici eu nu am intrebat de aceasta analiza intrucat toate celelalte au iesit bine, insa o prietena mi a spus ca i a iesit modificata trombofilia chiar daca si ei i au iesit toate celelalte bine Sunt un pic ingrijorata ce sfaturi imi puteti oferi din experientele voastre?

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 478
Rasfoieste dupa
  • 1007

    by IlieCristina about 31 martie 2017

    Si eu am facut profilul trombofilie in sarcina desi nu mi a recomandat medicul si am avut surpriza sa aflu ca am ceva mutatii, nimic grav dar necesita tratament pe toata perioada sarcinii cu aspenter Eu recomand aceste teste, sunt clar utile Sanatate si sarcina usoara!

    • Scor: 0
  • 1267

    by Anca_2015 about 23 martie 2017

    Pe langa analizele de trombofilie, eu recomand sa faci si markerii tiroidieni, ambele afectiuni pot duce la probleme grave in sarcina, chiar pierderea acesteia Nici mie nu mi au fost recomandate de medic, dar le am facut si bine am facut caci erau ceva probleme Asa ca fa le, pentru linistea ta!

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 21 martie 2017

    Adica cele de mai sus m au determinat pe mine sa fac si surpriza nu a fost chiar mare cand am constat ceva mutatii genetice pentru care am facut tratament intreaga sarcina

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • andaghe
      by andaghe
      21 martie 2017

      * cele de mai jos, aici se afi?eaz? �n func?ie de cel mai recent :)

  • 5012

    by andaghe about 21 martie 2017

    Trombofilia nu are legatura cu celelalte analize Ar trebui sa te gandesti sa faci daca :ai avut sarcini pierdute anterior, ai luat perioada lunga anticonceptionale, ai istoric de avc in familie, ai probleme cu circulatia sangelui Nu e o analiza chiar ieftina, dar daca simti ca ar trebui sa o faci, nu sta pe ganduri, pana la urma e o informatie in plus despre corpul tau

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta