Nu va iese prea grasa musacaua cu vinete?Eu am facut o singura data (acum vreo suta de ani) si e drept ca am prajit vinetele, insa nu am putut minca , prea grasa mi s-a parut.
Reteta clasica dupa cum stiu eu e cu vinete prajite in ulei. O data am facut asa si era sa o arunc. Mi-a venit ideea sa scrug tot uleiul si am mincat-o.
De atunci am prajit vinetele/dovleceii la gril iar mai nou le pun asa crude. Carnea o prepar in tigaie cu putina ceapa si sos de la Grossman, la sfirsit pun sos de rosii si fierb totul in vin alb. Foarte bune ies, nu grase deloc.
Am gatit si eu mult in weekend, ca a venit fiu-miu acasa, i-am dat la el o lasagna si o brownie la el, pentru noi am facut clafoutis, picoare de rata la cuptor, pentru el salata cezar, simbata am facut pentru toti chow mein. Apoi pentru saptamina asta ardei umpluti si ciorba de coada de vaca.