Brocoli e fiert „al dente“ in apa
Ce gatim astazi? Cap. 102
#161
Postat 14 octombrie 2018 - 20:06
#162
Postat 14 octombrie 2018 - 20:45
Pentru mîine am facut supa crema de dovleac și ardei, foarte buna a ieșit. La cuptor am Musaca de dovlecei și vinete. E prima data cind pun și dovlecei.
#163
Postat 15 octombrie 2018 - 07:21
Sambata nu am gatit, am comandat pizza.
Ieri am facut ciorba de burta, mancare de varza murata cu carne de porc, pastrav prajit + cartofi pai cu mujdei, supa de visine, paste cu sunca si mozzarella, briose.
#164
Postat 15 octombrie 2018 - 07:48
Eu am facut zilele astea sarmale, ciorba de perisoare, salata de telina cu maioneza, fasole verde cu usturoi, cotlet de porc la cuptor.
#165
Postat 15 octombrie 2018 - 13:26
Risotto cu ciuperci garnitura la condon bleu.
Miine poate fac niste sos de bolognesse.Ideal pentru doua zile ca miercuri nu am timp ...
#166
Postat 16 octombrie 2018 - 18:00
Am facut in weekend felurile planificate, fasole cu costite de porc, quesadilla (asta in loc de burritos dar umplutura e cam aceeasi, mai multa branza si tortilla coapta in tigaie), strudel cu dovleac, mar, stafide si nuci. Din umplutura ramasa de la quesadilla am facut wrapuri (rulouri) pentru pranz la scoala.
Azi bineinteles toate se termina.Nu stiu cand voi avea timp dupa scoala sa gatesc, as face niste dovlecei umpluti si o supa crema de brocoli.
#167
Postat 16 octombrie 2018 - 18:05
Eu am facut aseara un "risotto" din farro cu rosii si ciuperci in care am pus si pui la gratar (ramasita). Ne tine 2 zile.
In weekend soseste pruncul mic cu inca alti 4 colegi/colege de facultate sa petreaca 2 zile la noi in sat. Am in plan un ratatouille, o lasagna cu spanac (fara carne), o supa din cartof dulce japonez cu praz, niste pui intreg la cuptor si vreau sa le fac gogosi vineri seara. Sambata ei au in plan de mers la cules de mere...asa ca o placinta cu mere merge bine de tot. S-a racit afara si trebuie pornit cuptorul.
#168
Postat 17 octombrie 2018 - 08:15
Eu am facut niste salata de vinete, mai am diverse prin frigider!
#169
Postat 17 octombrie 2018 - 22:51
noi am cumparat in weekend 1/2 miel de la ferma.
asa ca, zilele astea am facut miel la cuptro,, ciorba de miel si biel bbq...sambata mancam pastrama de miel.
astazi cred ca fac o pauza mica cu mielul asta si avem piept de pui bbq, cu garniture de asparagus si orez.
#170
Postat 18 octombrie 2018 - 21:44
Astazi am luat niste pizza si am bagat-o in cuptor, pentru miine am sa iau niste salata(amestec)si am s-o amestec cu niste ton sau piept d epui , am sa bag si o ciabatta la cuptor si am scapat.
Nu stiu ce s afac in we, nu stiu exact daca plecam pe undeva, ca si asta joaca un rol.