Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Pui la cuptor, ce sa fac cu pieptul?


21 raspunsuri la acest subiect

#1
ML

ML

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.990 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 18:49

Nu se inghesuie nimeni la el fiind innecacios. Il mai pun in pilaf, salata, rar in omleta, oricum cu greu il terminam. Voi cum il folositi?


  • 0

#2
antmil

antmil

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.176 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 19:12

Snitel e cel mai "mustos".

Fac relativ des pui hainanese...noua ne place mult. 

 

https://steamykitche...icken-rice.html

 

Umplut cu branza si spanac la cuptor.


  • 0

#3
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 24.435 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 19:19

Sandwich, salata, sau mancat cu sos tzatziki


  • 0

#4
anja

anja

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.372 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 19:44

sa ma dau mare:))) placinta de pui... iese delicioasa.

sau asta, usor adaptata

https://www.lalena.r...u-carne-de-pui/


Editat de anja, 10 mai 2018 - 19:45 .

  • 1

#5
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.884 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 19:54

Cu andive si maioneza.

 

Salata cu telina din aia Apio si maioneza si castraveciori acri daca vrei.

Salata cu fasole boabe si porumb. Salata verde cu piept si cruditati, bucatele de branza

Pizza.

Il toci, il amesteci cu cascaval, unt, oua,  si faci o umplutura pentru pateuri cu aluat din ala din comert.


  • 0

#6
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 12.703 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 19:58

Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.


  • 0

#7
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.556 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:01

Pentru noi pieptul e partea cea mai gatita a puiului,din asta cumpar cel mai des...desi si la noi sotul spune ca e uscat.Eu si fii mio insa mai bine mincam piept decit copanele...

 

Asa ca eu il gatesc in toate modurile posibile...astazi am facut orez cu multe legume si piept de pasare.

 

Pe linga salatele de care vad ca deja ati pomenit(eu si salata de boef tot cu piept de pasare o fac),eu il fac si la tigaia grill-il desfac ,il condimentez sau marinez,depinde de cit timp am , si apoi il pun in tigaia grill.

 

Fac frigarui cu piept d epui(tau carnea in cubulete si o pun de seara la marinat,marinada o fac dupa chef si insiporatie)cu anans si ardei rosu,foarte buna,maninca tot familionul.

 

Am facut la cuptor cu mozarella si rosii cherry,foarte bun,o sa repet reteta.


  • 2

#8
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.556 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:02

Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.

Da,,,la chinezarii,si eu folosesc piept de pui la toate chinezariile ce le fac.


Editat de andacos, 10 mai 2018 - 20:09 .

  • 0

#9
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.387 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:04

Cordon bleu e foarte bun, șnițel sau diferite stir frys, currys ori chinese dishes. Opțiunile sint endless. 

Miniaturi atasate

  • IMG_0373.JPG

  • 2

#10
anja

anja

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.372 mesaje

Postat 10 mai 2018 - 20:06

Eu intelesesem ca puiul e deja facut la cuptor. Deci pieptul e facut..si intrebarea era cum il refoloseste...


  • 0




Intrebari Panica

  • Triplu test

    adi22
    - Astăzi, 17:39

  • Dureri și contracții burtica

    nicovlad
    - Astăzi, 15:47

  • mary_d2
    - Astăzi, 15:13

  • Bioenergie Constanta

    AdelaAdda
    - Astăzi, 15:08

  • Sarcina

    soare_3
    - Astăzi, 13:02

Grupuri

  • Mamici de septembrie 2016

    Ralucutza1987
    - sep 17 2017 10:28

  • Bebeluși prematuri!

    Briseea
    - iul 12 2017 08:28

  • Mămici cu burtici 2015-2016

    gianin1
    - aug 10 2016 21:11

  • Mamici de bulgarasi2016

    Ale Ale
    - mar 09 2016 15:55

  • Mamici de Martie 2016

    Anda08
    - iul 08 2015 09:20

Bloguri

  • Sarcina 10 saptamani emotii

    Babyyy2
    - ian 19 2019 18:22

  • Un nou capitol din viata noastra!

    Lisuu
    - ian 19 2019 17:25

  • Ne-am ales nume de baietel

    Julie09
    - ian 19 2019 12:46

  • Continuam povestea "cu bebe in burtica" -3-

    Julie09
    - ian 19 2019 12:39

  • Întrebări și decizii grele :)

    Andreea07
    - ian 19 2019 10:41

Retete

  • Galette cu fructe de toamna

    Anda08
    - nov 06 2018 14:38

  • Clafoutis cu banane si curmale, fara zahar

    Anda08
    - sep 27 2018 10:23

  • Salata de cartofi Puttanesca

    Anda08
    - sep 17 2018 10:04

  • Pancakes cu legume

    Anda08
    - aug 27 2018 11:28

  • Briose cu morcov, pastarnac si sfecla

    Anda08
    - aug 15 2018 14:36

Reclama: 0