Nu se inghesuie nimeni la el fiind innecacios. Il mai pun in pilaf, salata, rar in omleta, oricum cu greu il terminam. Voi cum il folositi?
Pui la cuptor, ce sa fac cu pieptul?
#1
Postat 10 mai 2018 - 18:49
#2
Postat 10 mai 2018 - 19:12
Snitel e cel mai "mustos".
Fac relativ des pui hainanese...noua ne place mult.
https://steamykitche...icken-rice.html
Umplut cu branza si spanac la cuptor.
#3
Postat 10 mai 2018 - 19:19
Sandwich, salata, sau mancat cu sos tzatziki
#4
Postat 10 mai 2018 - 19:44
sa ma dau mare:))) placinta de pui... iese delicioasa.
sau asta, usor adaptata
https://www.lalena.r...u-carne-de-pui/
Editat de anja, 10 mai 2018 - 19:45 .
#5
Postat 10 mai 2018 - 19:54
Cu andive si maioneza.
Salata cu telina din aia Apio si maioneza si castraveciori acri daca vrei.
Salata cu fasole boabe si porumb. Salata verde cu piept si cruditati, bucatele de branza
Pizza.
Il toci, il amesteci cu cascaval, unt, oua, si faci o umplutura pentru pateuri cu aluat din ala din comert.
#6
Postat 10 mai 2018 - 19:58
Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.
#7
Postat 10 mai 2018 - 20:01
Pentru noi pieptul e partea cea mai gatita a puiului,din asta cumpar cel mai des...desi si la noi sotul spune ca e uscat.Eu si fii mio insa mai bine mincam piept decit copanele...
Asa ca eu il gatesc in toate modurile posibile...astazi am facut orez cu multe legume si piept de pasare.
Pe linga salatele de care vad ca deja ati pomenit(eu si salata de boef tot cu piept de pasare o fac),eu il fac si la tigaia grill-il desfac ,il condimentez sau marinez,depinde de cit timp am , si apoi il pun in tigaia grill.
Fac frigarui cu piept d epui(tau carnea in cubulete si o pun de seara la marinat,marinada o fac dupa chef si insiporatie)cu anans si ardei rosu,foarte buna,maninca tot familionul.
Am facut la cuptor cu mozarella si rosii cherry,foarte bun,o sa repet reteta.
#8
Postat 10 mai 2018 - 20:02
Taiat in fasiute mici, mici, rumenit in putin ulei pana devine fraged, adaug legume chinezesti congelate, sos de soia, sos teriyaki si il mai tin pe foc pana se patrund putin legumele. Amestecul astfel rezultat se adauga la paste chinezesti/noodles, e un deliciu.
Da,,,la chinezarii,si eu folosesc piept de pui la toate chinezariile ce le fac.
Editat de andacos, 10 mai 2018 - 20:09 .
#10
Postat 10 mai 2018 - 20:06
Eu intelesesem ca puiul e deja facut la cuptor. Deci pieptul e facut..si intrebarea era cum il refoloseste...