Eu am aparatul asta,are peste 1000 w,pot pune si gheata in smoothie-urile mele,o macina fara probleme
Postat 19 ianuarie 2018 - 09:50
Ce voiam sa mai spun din ce am citit eu ,nu ca s-o fac eu pe desteapta...nu se pune adaos de zahar,sucuri,miere in smoothie,ele avind deja mare concentratie d ezahar,nu facem decit sa le stricam prorpietatile,eventual mai adaugam putin zahar in dulcele nostru.
Si ...ingrasa!Nu cred ca daca se consuma 2-250 g pe zi,insa daca bei citeva pahare(sa sari o masa de exemplu)atunci s-ar putea sa ai efectul invers.
Cu legume,eu am facut amestec cu fructe,am pus varza,avocado insa nu mi-a placut.
Postat 19 ianuarie 2018 - 11:27
SI eu tot unul de asta am Dana, dar nu am incercat sa dau morcov crud prin el.
Asa e, nu se adauga zahar dar uneori e cam acru. Si nu se bea mai mult de un pahar pe zi cred.
Postat 19 ianuarie 2018 - 11:33
Fie`mea a avut o perioada cand combina diverse legume/fructe, proaspete, mie toate mi se pareau acre asa ca adaugam miere.
Eu prefer combinatia de fructe cu morcov (alte legume nu pun), la care pun un pumn de fructe de padure congelate, pentru efectul cromatic dramatic
Banana da, ii da o textura cremoasa, imi place foarte mult.
Postat 19 ianuarie 2018 - 11:55
SI eu tot unul de asta am Dana, dar nu am incercat sa dau morcov crud prin el. Asa e, nu se adauga zahar dar uneori e cam acru. Si nu se bea mai mult de un pahar pe zi cred.
Merge f.bine morcovul,doar de citeva ori am nimerit lemnos si a ramas Putin Mai mare,insa poate fi baut fara Probleme.
Postat 19 ianuarie 2018 - 18:04
Și eu vroiam sa întreb dacă morcovii și sfecla sint crude sau fierte? Ca eu am blender și nu cred ca merge. Storcator n-am și nici nu îmi iau. Sucuri de legume nici eu nu am făcut decit sub forma de supa crema!
Toate sunt crude,asa se pun in blender,intii sfecla,apoi morcov si mar.
Postat 19 ianuarie 2018 - 18:09
Astazi cred ca pizza cumparata vom servi!!!
Miine cochetez cu ideea de a lua un somon cu crusta de ierburi de provence,cu cartofi natur.
PS:Vita Teriyaki a fost foarte buna!!!!
Phuuu...ce m-am mai chinuit sa-mi amintesc ce am scris in mesajul asta,adica ce-mi propusesem pentru astazi!!!!
Cum nu mi-am amintit,astazi spaghetti cu ton(am o pofta nebuna de spaghetti/paste ),miine niste tortilla,cam neplanificate dar a desfacut fii mio aucm citeva zile un pachet si trebuie sa-l folosesc!Cu piept d epui si carne tocata,
duminica o sa fac somonul cu ierburi de provence si cartofi natur,iar luni am in plan spaghetti bolognesse ,pentru doua zile!!
Editat de andacos, 19 ianuarie 2018 - 18:56 .
Postat 19 ianuarie 2018 - 18:18
Vreau sa va spun ca mie nu imi plac pastele deloc! Inainte imi placeau pastele cu brinza, acum nici de astea sa nu aud! De paste cu sosuri de care or fi ele nici atit! Nu stiu de ce. Sint insa obligata sa-i fac pruncului spag bol si lasagna! Eu nu pun gura, Cred ca am ajuns mai mofturoasa decit fiu-miu.
Azi fasole batuta (de aia cu usturoi si ceapa calita pe deasupra) cu cirnati romanesti! Sper sa fie buni, ca uneori au un gust naspa, de grasime. Am emotii.
Postat 20 ianuarie 2018 - 02:11
Fasole batuta si carnati de casa am mancat si eu azi, cu castraveti in otet polonezi.
Am burdusit frigiderul si congelatorul, acum sa vad ce gatesc in weekend. O supa de legume neaparat, cred ca fac ceva minestrone. Somon maine sau duminica. Ma tenteaza o musaca de dovlecei.
Am retinut ideea cu avocado in smoothie, mersi Carolinah. Daca fac smoothie numai cu fructe, legume si apa, nu stiu sincer daca se va bea, dar o sa incerc odata. Eu folosesc o reteta pt copii, de pe site ul si emisiunea cu acelasi titlu Cuisine futée, parents pressés ( nu va ganditi la prostii).
Smoothie ul de aseara, cu mango, banana, iaurt si un grand total de 3 linguri de sirop de artar a iesit acrisor si s a baut pe nerasuflate de noi 3. Nu bem mai mult de un pahar de fiecare si fac cam odata pe saptamana.
Postat 20 ianuarie 2018 - 10:46
Fleur