Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Trump - Make America Great Again sau Bring America 200yrs Back Again?


1340 raspunsuri la acest subiect

#541
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 10 aprilie 2017 - 12:07

Sintem conduși de un om pe jumătate senil ... și un Cabinet incompetent. Acuma doar norocul ne mai poate salva.

 

Iar cei care au ales sperând ca poate se schimba și poate sistemul ne protejează, s-au înșelat amarnic.

 


Editat de antmil, 10 aprilie 2017 - 12:08 .


#542
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 10 aprilie 2017 - 17:54

Eh, stam bine  [:(]

 

http://www.bbc.co.uk...d-asia-39542990

 

The US military has ordered a navy strike group to move towards the Korean peninsula, amid growing concerns about North Korea's missile programme.

The Carl Vinson Strike Group comprises an aircraft carrier and other warships.

US Pacific Command described the deployment - now heading towards the western Pacific - as a prudent measure to maintain readiness in the region.

President Trump has said the US is prepared to act alone to deal with the nuclear threat from North Korea.

"The number one threat in the region continues to be North Korea, due to its reckless, irresponsible and destabilising programme of missile tests and pursuit of a nuclear weapons capability," US Pacific Command spokesman Dave Benham said.

 

What is being deployed?

 

The strike group comprises the Nimitz-class aircraft carrier USS Carl Vinson, two guided-missile destroyers and a guided-missile cruiser.

As well as massive striking power, the carrier group - headed by Admiral Nora Tyson - has the capability to intercept ballistic missiles.

It was originally due to make port calls in Australia but instead has been diverted from Singapore to the west Pacific - where it recently conducted exercises with the South Korean Navy."

 

Nu vi se pare interesant ca miscare vine dupa ce presedintele american a avut discutii oficiale cu presedintele chinez? Nu vi se pare interesant ca nu am vazut nici o reactie oficiala a Chinei la mutarea asta?



#543
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 13 aprilie 2017 - 13:43

Mișcarea Chinei a fost sa întoarcă navele pline de cărbune. 

 

E clar ca administrația habar nu are ce se întîmplă. Sintem martori la cea mai incompetenta administrație din istoria Americii. 

 

Singura prioritate a celor sus puși este sa își îngroașe buzunarele proprii pe cit posibil. Restul este tratat ca un fel de after-thought. Un servici part-time ... totul li s-a părut atât de simplu când erau in poziția de a critica însă la munca, mai puțin. 

 

Clar situațiile și in Siria/Rusia și cu North Korea se vor escala. Doar războiul poate acoperi jaful pe care l-au început asupra poporului american. 



#544
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.260 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 12:04

Obamacare nu mai exista. 24 de milionade de americani au ramas fata asigurare. Ingrozitor! Ginditi-va ca oricne poate ajunge in asemenea situatie, in special cind ajungi la batrinete si compania pentru care ai lucrat nu iti mai plateste asigurare. Sau somerii. Nasol de tot.



#545
lili_mar

lili_mar

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.367 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 13:10

Leti, nu inca, mai sunt ceva sperante (desi pesimistul din mine spune ca mai devreme sau mai tarziu va trece si acolo). Trebuie sa voteze si Senatul, acolo se pare ca o sa fie mai greu. Am auzit ca pentru Senat vor sa cosmetizeze legea. Nu stiu in ce masura este permis. 

Cu ce a trecut ieri in Camera, se pare ca cei cu "preexisting medical conditions" nu vor mai fi asigurati sau sumele vor fi atat de mari ca nu isi vor permite sa le plateasca. Nu am citit legea dar, din cate am inteles, s-au lasat anumite decizii la nivel de stat si acolo pot fi taiate bolile cronice, maternitatea, bolile mentale, etc. Baietelul lui J Kimmel s-a nascut zilele trecute cu "heart condition", a fost operat imediat. Cu legea noua ar fi considerat conditie medicala existenta si nu este acoperit. Kimmel isi permite sa plateasca, multi din clasa de mijloc si mai jos, nu.  



#546
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 13:13

Bolnavi de cancer? 

Viol?

Depresie post-natala?

Ingrijire prenatala?

Nou născut cu probleme (inima, rinichi, etc.)

Veteran de razboi?

Sanatate mintala?

Diabet?

Pensionar?

 

Lista e lunga de tot.

 

Mai avem o șansa sa se oprească in Senat însă asta este ceea ce au "reușit" sa facă Republicanii in 8 ani. Este un dezastru de imense proporții. Pensionarii vor plăti de 5-6 ori mai mumt decit plătesc acum. Cei cu boli Pre-existente vor fi băgați in "High risk pools" unde deductibila începe la $25.000 pe an. Chimioterapia pentru bolnavii de cancer devine ceva suplimentar. 

Sa fi femeie este considerat "condiție Pre-existenta" pentru ca tot ce tine de femeie și maternitate devine "in plus" la asigurare. Medicina preventivă devine opțională. 

 

In schimb, milionarii primesc cadou $380 de miliarde de dolari in reduceri la taxe. 

 

Medicii, spitalele, asociațiile profesionale, sindicatele, asistentele, etc au protestat oficial prin reprezentații democrați la acest plan diabolic. Și pe deasupra, se băteau pe spate și au tras o petrecere pe cinste cu gura pina la urechi după ce au condamnat milioane de oameni. 

 

Asta după ce au votat sa elimine plata overtime pentru lucrători (sa nu mai cie nevoiți sa plătească pentru orele in plus după program), sa extindă "libertatea religioasă" ceea ce deschide usa larg la discriminări de tot felul basca sa se facă politica in biserici mai mult decit lina acum..sintem pe calea sigura către un sistem fascist. 

 



#547
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.260 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 14:32

Evul Mediu! Dark ages!



#548
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 18:13

Administratia Trump este dupa mine ca o vizita in "tara minunilor". Practic absolut orice lege de bun simt, orice regula este rasturnata. Te uiti la un patrat verde si vine politicianul si iti zice ca e cerc si e mov. Il vezi cum fura sau face ceva nasol si iti raspunde cu un zambet ca ce ai vazut e "Fake news". Ai o lege care te protejeaza si ei iti spun ca o sa te omoare dar iti dau ei o alta lege "tremendous" care o sa te ajute si desii vezi otrava scurgandu-se din ea iti zic ca e bomboana.

 

Singura intrebare pe care o am e "Trump supporters, what are you on people?".



#549
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 18:38

Madanic, ceea ce ma ingrijoreaza cel mai rau este faptul ca nu am intilnit pina acum un votant Trump care sa isi regrete decizia.

 

Am calculat extrem de gresit si nivelul de ura al multora vizavi de minoritati (de toate varietatile) dar si incapacitatea democratilor de a se ralia si functiona optim.

 

Un votant Trump prefera sa se vada lipsit de orice drepturi fundamentale atita vreme cit altcineva este mai rau un pic ca el/ea. Nu conteaza ca acum nu mai ai chimioterapie, conteaza ca el/ea crede ca mexicanul nu ii fura jobul.

 

Cantitatea de ura fata de semeni este imensa...pe asta nu am contat niciodata insa este palpabila si sufocanta.

 

Nu conteaza ca nu mai exista overtime si companiile vor avea din ce in ce mai multa latitudine sa te plateasca si mai putin ci conteaza ca vecina sa nu poate face avort.

 

Nu conteaza ca nu mai avem nici un fel de drepturi cu informatia personala (vezi cum ne vinde browsing history fara consimtamint), conteaza sa nu cumva sa ma vine vreun istet cu viza de munca.

 

Nu conteaza ca nu ramine apa de baut si aer de respirat...nu conteaza ca acum putem impusca animale fara limita, accesul la arme a fost ingaduit persoanelor cu probleme psihice...conteaza ca am salvat 0.9% la taxe nu cumva un nou nascut cu probleme de inima sa fie tratat!!!

 

Halal omenire! Si mai se cred crestini!!!



#550
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 05 mai 2017 - 19:20

Madanic, ceea ce ma ingrijoreaza cel mai rau este faptul ca nu am intilnit pina acum un votant Trump care sa isi regrete decizia.

Hence the question is  "What are you on people?" instead of "What were you on people?".

Nici eu n-am vazut nici o umbra de inregistrare a realitatii la votantii Trump. E ca si cum au fost hipnotizati si sunt inca in transa. 

 

antmil, din pacate raul facut nu prea poate fii sters cu buretele, nu ne ramane deci decat sa ne mangaiem cu convingerea ca vor simtii in curand pe pielea lor efectele.

 

Era vorba aia "Nobody dies a virgin, life f*** us all eventually". Asa si cu Trumpsters, poate ca acum sunt sanatosi si foarte multumiti ca "nu trebuie sa plateasca asigurare de sanatate, sau serviciile alora care s-au imbolnavit (de prosti)" dar eventual le va venii randul si oh boy! ce fericire vor simtii cand nota de plata pentru ei e la fel de mare si what a surprise? nu se ofera nimeni sa o plateasca pentru ei.

 

 

Aaaa in mod ironic suntem "Pro life" dar maternitatea e "pre-existent condition". Sa nasteti copiii, viata e pretioasa, dar sa nu uitati sa platiti nota de plata la maternitate in full ca cine v-a pus sa ramaneti insarcinate, si sa nu cumva sa nasteti prunci cu handicap sau probleme de sanatate ca ii lasam de izbeliste (taiem programele educationale pentru special needs, punem premium mare la NICU).

 

Mda ipocrizie pro-life.


Editat de Madanic, 05 mai 2017 - 19:28 .



Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -