Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Mamici de Noiembrie 2015 ( Brumarei de Noiembrie 2015 )- cap.2


1080 raspunsuri la acest subiect

#931
Nikro

Nikro

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 122 mesaje

Postat 07 octombrie 2015 - 08:01

Da Rahella voi fi în jurul de 38 saptamani sau chiar voi intră în 38 dacă mă va lăsa și săptămână viitoare.Parcă am avut o presimțire toată sarcina,căci toți care mă întrebau când am dată probabilă le spuneam data ,dar de fiecare completam ca eu în jur de 20 octombrie voi naște,am această dată în cap și nu mi- am putut- o scoate din cap ,asa cum înainte de a face prima ecografiae am fost 100% sigură ca e fetita.Am citit aseară și am văzut ca durează mai puțin nașterea provocată, cică intri direct în durerile mari și dese.Pe o parte mă gândesc ca e bine și așa ca scap mai repede,pe altă parte speram să fac o grasunica,dar oricum e ok și așa o să fie în jur de 2,900-3,000 cred eu.Dacă la 35 sapt avea 2,600kg.Mi- au dat și analizele să le dau la maternitate,am multe peste sau sub limita normală,cum ar fi fierul este sub,colesterolul este peste,și mai aveam leucocite și numai știu eu, ce mai multe.Sper să nu mă oprească în spital de miercuri.Miercuri am de făcut și testul antistres,iar apoi control și programarea.

Mai avem o mămică care în grup pe facebook care naște prin cezariana,pe 12 acum,cred ca este prima care își va ține bebe în brațe.Și vom ieși balanță,n-o să fim scorpioni.

Nu îmi vine să cred ca atât de aproape este acest moment,ieri când am aflat mă cuprinsese niște sentimente [fal]  [pk]  [:-)))]

De două nopți dorm și eu bine,mă trezesc doar o dată la wc și mă pot odihni dar tot obosită mă trezesc,încă nu am forță și aș moțăi toată ziua.Nu știu de unde aveți fetelor ațâța energie,ca mie mi- e și lene să mănânc.Poate aveți rezultate mai bune la analize.

Va pupăcesc !!!!! [:)]  [flo2]



#932
Claudittta

Claudittta

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 151 mesaje

Postat 07 octombrie 2015 - 11:49

hello

 

Analiza mi-a recomandat-o ginecologul. Eu nu mai merg la alcineva..bine doar endocrinolog, iar in medicul de familie nu am incredre deloc! Si chiar daca fac Clexane..nu ma mai vede niciun hematolog ca nu erau de acord cu administrarea de Clexane, iar eu nu am mai vrut sa risc aiurea...asa ca am mers pe mana ginecologului...in care am ffff mare incredere:)

 

Luciana..analiza se face doar in cazuri in care parintii au grupe de sange diferite...din cate am inteles ca bebelusul sa nu fie respins de sistemul imunitar al mamei...in caz ca ia grupa tatalui..e cam acelasi lucru ca la rh

Nu stiu multe mamici care au facut, desi astazi, la institut erau o multimeeee de gravide la coada:)

Eu am facut in fiecare trimestru..si de ficare data erau absenti:)) ceea ce e bine;)

 

Acum daca nu ti-a recomandat dr tau eu zic sa nu te panichezi...ca stii cum e fiecare cu schema lui de tratament:) si analize. Plus ca la voi am auzit de alte analize..e care eu nu le-am facut. L-am intrebat de multe dintre ele pe dr meu...si de saptamanike cand se faceau morfologiile, pt ca eu nu am picat niciodata pe schema lui si mi-a raspins ca el prefera sa trateze fiecare gravida in parte in functie de anamneza si ca schema de analize este generala, dar nu si obligatorie si nici limitata....iar morfolofgiile mi le-a facut in functie de niste calcule numai de el stiute... la momentul respectiv  explicate si mie..:))),...



#933
AnaM28

AnaM28

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 62 mesaje

Postat 07 octombrie 2015 - 12:45

Griga,am auzit de prelungitoarele acelea pt centura...dar nu suport sa ma atinga ceva pe burta(st foaaarte sensibila)si daca am tricoul mai strans pe mine ,nu-l suport :( Clauditta,si eu sunt la fel...abia ma mai misc..ma dor toate cele,noaptea abiaaaaa dorm 3-4 ore ,oasele zici ca mi se rup(mai ales cele din zona inghinala )pfff.. Anticorpii A nu i-am facut,nu mi s-a recomandat aceasta analiza...eu si sotul avem aceeasi grupa de sange A2. AnaM felicitari pentru vestile despre bebe...hihiihhhiii din ce in ce mai maricei si mai pregatiti sa vina pe lume:X Te-ai dus destul de mult cu programarea,o sa fii in saptamana 40 atunci nu? Eu as vrea sa ma programez in jur de 38 jumatate -39 de saptamani.Esti curajoasa!Bravo! Mie imi e teama de distanta si deaceea o sa incerc sa o programez mai devreme puuutin.Cred ca o sa faci un super bebelus,daca acum are aproape 3 kg,o sa mai ia 1 kg pana pe 30:) :X:X:X:X ce frumoooossssss!!! Nikro,aceeasi intrebare ca Luciana,dc iti programeaza nasterea naturala??????

Ginecoloaga a făcut niște calcule uitandu-se pe toate ecografiile și a stabilit ca fetița ar fi mai mica cu 3 zile. Și pentru ca aveam ciclu neregulat e posibil ca ovulația sa nu fi avut loc fix la 14 zile. Deci ea a ales data.



#934
Madamaria

Madamaria

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 64 mesaje

Postat 07 octombrie 2015 - 15:36

Buna dragele mele.

Eu de 2 zile ma lupt cu o raceala teribila primita cadou de la fimiu [fal] .Asa ca acum sunt in pat,pe ceaiuri si inconjurata de servetele [:-)))] [:-)))] .Am reusit sa ajung si la dr sa vedem cu e bebelina,numai vesti bune,bebelina sa intors,are 2150gr,si pana acum nu avem contractii,iar eu nu am luat decat 10 -11 kg .Peste o luna avem ultimul control la el si ne da dosarul sa mergem in spital si acolo se va hotara cum nasc si cand.



#935
MamicaAspiranta

MamicaAspiranta

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 111 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 14:33

Hei nu mai este nimeni aici?

Multumesc pentru sugetiile de nume, incercam sa gasim o varianta dar ne tot razgandim.

Mie imi place foarte mult Tudor sau Edan, l-am auzit la cineva de curand si mi se parea interesant.

Din ce in ce se apropie momentul cel mare, abia astept.



#936
Nikro

Nikro

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 122 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 18:35

6.18 + ( 0.59 x Long Femur)=?? cm .Asta este formulă dacă vreți să știți cați cm are bebe ,bineînțeles dacă cunoașteți lungimea femurului.



#937
Rahellla

Rahellla

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 233 mesaje

Postat 08 octombrie 2015 - 21:37

Buna mamicilor,

 

Maine mergem si noi din nou la dr sa vedem ce mai face bebicul :) Abia astept!

 

Madamaria,ai grija cu raceala,bea mult ceiuc cu lamaie.Sanatate si felicitari pt.vestile despre bebelina.

 

Mamicaspiranta,Edan este un nume foarte dragut si am vazut ca e la moda acum :P

 

Nikro,multumim pt metoda de calcul .Acum imi e greu sa ma dau jos din pat(ca tare ma dor oasele) sa merg la dosarul cu ecografii ca sa vad daca am lungimea femurului trecuta,dar maine dupa ce ma intorc de la dr ,o sa ma uit :D 

 

Voi ce mai faceti in rest?Ce ati mai cumparat pt bebei?



#938
bebesimami

bebesimami

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 19 mesaje

Postat 09 octombrie 2015 - 07:29

Buna mămici, 

nu am mai scris de mult, dar va citesc zilnic. Am fost si noi ieri la control, si venim cu vesti bune, dar si mai putin bune..... Bebe e bine, la locul lui, si la 36s+ 4z are 2,600 kg. 

Partea mai putin buna, e ca in urma durerilor care le-am avut toată săptămana, s-a modificat colul, iar bebe se poate naște in orice moment. Parca nu imi vine sa cred ca a trecut deja timpul, si ca ne vom intâlni in curând. Încerc sa stau cat mai mult in pat, sa nu fac efort, ca bebe sa mai stea in burtica cel putin o săptămana. Nu as vrea cand se naște sa fie micuț, ci sa aibă măcar 3 kg. 

Nikro, am, calculat si eu, si bebe meu e cam micuț, nu are nici 47 cm. Nu știu ce e cu el, de ce e asa micuț, căci ceilalți copiii au avut 3,5 kg, si 55-57cm. Dar sper sa mai crească si el, si sa nu se grăbească sa iasă din burtica. 

Acum, asa încet, trebuie sa pun toate la locul lor, sa fie pregătite pt cand se va naște bebe. Bagajul e pregătit, hainele l-a fel, mai am de călcat doar baldachinul de la pătuț. 

Va doresc o zi linistita



#939
Nikro

Nikro

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 122 mesaje

Postat 09 octombrie 2015 - 09:23

Mai are de crescut dacă sta cumințel acolo,Bebesimami.

A mea are 47,48 cm ,seamănă cu tăticu căci tăticu are 1,85 iar eu 1,60.Așa ca mai bine ca seamănă cu el.Eu sper să mai stea și sapt asta care vine toată ,dar cam da semne ca vrea afară și nu îi convine ca va fi programată. Numai pot merge nici până la colțul blocului fără să mă opresc ca îmi da niște înțepături puternice în vagin de mă opresc în loc.Și prin casă la fel plus o presiune jos de abia mai o car.Durerile de mijloc pe alea nu le pun la socoteală ca le am de câțiva ani.Azi noapte se pusese intr- o poziție ca abia mai respiram de durere și era burtă țeapăna,dar m- a lăsat repede și nu s- a mai repetat.Sper să nu ajung mai devreme de miercuri la spital,când am programarea.Și tot mă mănâncă călcâiele ca vreau în oraș mai ales ca de azi începe o sărbătoare mare aici și durează 10 zile în continuu și vreau și eu să merg și soțul cică tu o să naști pe stradă dacă nu stai locului.Nu pot sta doar în pat ca mă simt ca un muribund ,dacă aș sta doar în pat.Bebelina e cam agitată azi,îmi face burta în toate formele, dar și îmi trage  si câte una de o țin minte cu siguranta.

Am revizuit bagajul încă o dată ,ca uitasem ce am pus în el.Așa ca ne pregătim încet încet de clipa cea mare.



#940
Dennysa

Dennysa

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 33 mesaje

Postat 09 octombrie 2015 - 10:28

Buna mamici, se pare ca bebeii sunt la fel de nerabdatori ca si noi sa ne intalnim. Sa speram ca statul mai mult la pat ii va pacali inca putin sa mai puna ceva grasimita pe ei sa iasa toti niste dolofani :)

Asteptam si noi eco de saptamana viitoare sa vedem cum stam. Observ ca deja se disting binisor miscarile membrelor care ma amuza cel mai tare. O pipai mereu sa vad daca e manuta sau piciorul cel pe care l scoate la inaintare :)

In rest, dureri mai puternice in zona pelvina, in special cand cobor din pat spre toaleta, plus o serie de contractii false la ordinea zilei incepand chiar cu luna a 4a. Cat timp nu sunt dureroase nu ne facem probleme.

 

Bagajelul e cam gata, ramane sa mai luam o pereche de cercei fiindca tot se practica datul gaurilor inca din spital. Mi e mila ce i drept, dar poate ca i mai bine cu cat e mai mica.

 

E cineva pe aici care naste la Elias?

 

Pupici!




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Astăzi, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Astăzi, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -