Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Mesaj pentru Neli (Neli_ra)


28 raspunsuri la acest subiect

#11
Neli_ra

Neli_ra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 537 mesaje

Postat 23 august 2015 - 21:12

Buna seara dragelor , 

 

Mii de scuze , am absentat mult,tare mult , am avut probleme mari , si de sanatate , inca mai am , va trebui sa ma operez iar , m-am operat si in primavara , au fost complicatii , s-a vindecat cu greu , tahicardia ma supara tare rau ,am probleme si din partea fostului sot , ma tine in bataie de joc si in batai de cap continuu ,mi-a facut plangere la protectia copilului , care s-a dovedit nefondata , doar cu scop de sicana , acum mi-a injumatatit pensia de capul lui , are dreptul sa vireze singur pensia si vad ca isi bate joc dupa bunul plac ,si multe alte lucruri urate si rele facute fetelor si mie, nu are nicio grija de fete , in rest , sunt singura cu fetele ,m-au terminat toata vacanta , am fost singura cu ele continuu si sunt epuizata efectiv,au facut si multe prostii , lucruri grave , ba scurtcircuit in casa la lustra , au spart-o tandari , au blocat boilerul la baie aproape sa sara apa clocotita pe ele , s-au jucat cu coarda ,au strans-o foarte tare in jurul gatului si umerilor, Anastasia mi-a facut caca pe jos prin toata casa , se plictisise cica , Iarina a sarit de pe spatarul bancii in parc ,s-a lovit cu pieptul in maner ,a prins-o fara respiratie si a lesinat , deci... numai necazuri ,altceva ...munca de hamal continuu , sunt singura si muncesc mai rau ca sclavii , ma simt obosita rau , sunt in urma cu somnul , stau cu pumnul de pastile ca sa rezist, sa pot functiona mai departe , nu stiu cat o sa mai pot , pana la urma , organismul mai are nevoie si de odihna, eu insa, absentez si la capitolul somn ,uneori chiar si noaptea intreaga, ba la calcat , ba la cusut , ba la gatit , numai sa am timp peste zi sa supraveghez fetele, acum ma pregatesc de proces ,deja s-a ajuns mult prea departe si trebuie stabilita o ordine,altfel nu se mai poate. Dar voi  ce faceti ? Va rog mult inca o data sa ma iertati pentru absenta , am avut si accesul la internet suspendat o perioada , vecinul si-a parolat router-ul , l-am rugat pe frate-meu si mi-a dat el stick-ul lui ca sa ma pot conecta.

Adresa noastra e aceeasi , numarul de telefon insa,l-am schimbat , ca sa nu mai fiu tracasata de fostul sot ,sa-mi ziceti , va rog , tot la Dani pe pm intru sa scriu noul meu nr de telefon? In ceea ce priveste oferta ta , Selene , sincera sa fiu , da , ne-ar prinde bine , Iarina s-a marit mult ,iar ceea ce a ramas de la sora-sa nu mai e cine stie ce , s-au uzat destul de tare ,Asti are darul de a face praf hainele si incaltarile, aproape ca nu ramane nimic dupa ea si in plus, in curand incepe gradinita Iarina ,ii vor trebui ceva lucrusoare . Anastasia ,in schimb , incepe clasa 0 ,azi m-a sunat invatatoarea pe mine si pe ceilalti parinti ca avem sedinta joi la 6 pm sa discutam despre amenajarea clasei si a uniformelor ,scoala noastra are uniforma separata , specifica etc,etc,etc ,astfel incat totul sa fie pregatit in momentul inceperii scolii,deci , nu stiu la cat se va ridica suma ceruta ,mi-e teama sa ma gandesc , trebuie sa intreb si la capitolul hainute , cate treninguri si incaltari sport ii trebuie sau ce altceva o mai trebui.Va multumesc mult pentru tot , si mai ales pentru intelegere ,va pupam tare , noapte buna ! Promit ca imi fac timp sa intru mai des ,inca o data , mii de scuze !



#12
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.666 mesaje

Postat 23 august 2015 - 21:20

Neli, spune-ne te rog cam ce marimi au la haine si la incaltaminte fetele acum?

Sanatate si putere multa, sa treci cu bine peste toate! 



#13
Lorikay

Lorikay

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.237 mesaje

Postat 24 august 2015 - 14:20

Buna, Neli!

Tare rau imi pare pentru tot ce ti s-a intamplat! Si noi care speram ca esti bine si de aceea nu mai intri aici :(

Dupa sedinta cu parintii, te rog sa imi trimiti o lista cu ce au fetele nevoie la scoala si gradi sa vad ce pot eu sa trimit. Ghiozdan de scoala am sigur.

Si, dupa cum spune si Laura, masurile la haine pentru fetite.



#14
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.459 mesaje

Postat 24 august 2015 - 14:30

Ce vesti ... imi pare foarte rau :(

 Astept si eu masurile fetelor [flo]



#15
Neli_ra

Neli_ra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 537 mesaje

Postat 25 august 2015 - 10:41

Buna fetelor ,  

 

Acum a terminat Asti de papat, Bibi in schimb,e mai lenesa si somnoroasa , voi incepe dupa 1 septembrie sa le pun seara la culcare foarte devreme si sa le trezesc dimineata devreme,ca sa se obisnuiasca treptat cu programul de scoala, ne intoarcem obligat si la somnul de preanz la Asti , Bibi va dormi oricum la camin . Multumim mult pentru sustinere ,pentru incurajari si tot suportul vostru ,e adevarat ca va fi tare greu ce va urma, mi-e frica de el ,il stiu in stare de chestii extreme, dar sper sa fac fata ,cel mai mult ma deranjeaza evaluarea psihologica pe care va trebui sa o fac fetelor , ca sa reiese clar ceea ce li s-a intamplat cu tatal lor , lucruri ingrozitoare , care m-au pus pe ganduri si m-au speriat rau, e foarte razbunator si ma loveste prin fete ,din cauza ca astfel, intr-un fel sau altul ,fetele vor retrai anumite intamplari,iar eu am incercat sa le ajut sa uite.

 

Va multumim tare mult tuturor pentru oferta , va voi da de stire ce aflu joi dupa sedinta cu parintii , din pacate ,scoala unde vor merge fetele e cotata ca cea mai buna din oras la ora actuala, si de aceea si cerintele sunt pe masura, eu insa,n-am avut de ales , pentru ca este scoala de care apartinem , se afla la ~ 100 m de casa noastra, e avantajos pentru ca fetele stiu de mult timp drumul catre scoala ,nici macar nu au de traversat strazi ,in plus de asta, mi-ar fi tare greu, mai ales iarna pe ger si pe zapada sa duc fetele la o scoala aflata mai departe , in felul acesta , vor invata sa mearaga singure si sa se intoarca acasa intr-un timp foarte scurt ,iar la Asti mai e un avantaj, sunt 6 copii de la noi din cartier in aceeasi clasa, deci, nu-mi fac griji cu mersul Astiei la scoala, se va grupa cu ceilalti copii, are chiar o prietena buna de joaca in aceeasi clasa,la Bibi , cand va merge la scoala anul urmator, sper sa fie usor ,avand-o pe sora-sa deja cu experienta la capitolul dus/intors la/de la scoala, pana atunci, ne mai chinuim un an cu naveta scoala/gradi,asta e, ne vom descurca intr-un fel sau altul , asa cum am facut si pana acum.

Fetele au crescut , Asti a implinit 6 ani pe 14 august , are 125 cm si 29 kg , la picior poarta 32 la pantof, la gheata/cizma 33 , iar Bibi are 115 cm , are 4 ani si jumatate si 20,5 kg,poarta la picior 29 la pantof,chiar 30 la unele modele , iar la cizma/gheata 30/31. Cam atat despre evolutia noastra ,cel putin din punct de vedere al cresterii fetelor , in rest , ne luptam cu toate cate ne ies in cale in fiecare zi.

Va imbratisam cu drag si va multumim din suflet ! 



#16
Neli_ra

Neli_ra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 537 mesaje

Postat 28 august 2015 - 22:40

Buna seara fetelor,

 Stau putin pe aici ,dorm pe mine, asa ca somnul nu ma lasa sa stau prea mult.

Am avut sedinta ieri, ni s-a spus ca pentru joia viitoare sa avem la noi ~150 lei pt inceput, trebuie sa cumpere calculator,imprimanta care sa lucreze mult,vor lucra cam trei fise pe zi pt fiecare copil,m suntem 32 in clasa ,videoproiector ,covor pe care sa il puna jos sa stea pe el cand se joaca , se vor juca mai mult in prima luna,mai trebuie inca sase dulapioare pt bagaje ,sunt doar 26 acum,plus uniforma,vor face sarafanele pe comanda, ne vor trebui tricouri cu manca scurta si maneca lunga galbene ,fara inscriptii,2 treninguri albastre,de preferinta cat mai inchise la culoare, 2 perechi adidasi ,sa aiba si de schimb si dresuri albe. In afara de asta ,ne trebuie penar complet echipat ,cu creioane,culori,ascutitoare,guma,foarfeca, pixuri,carioci, ghiozdan , stilou-pilot-scrie si sterge,acuarele tempera cu pensula,ca sa nu aiba nevoie de apa,bloc de desen , plastelina cu plansa,coli xerox , caiet dictando si caiet matematica si un joc cu litere magnetice mari,ne vor trebui si coli in viitorul apropiat,iar mai tarziu,alti bani,alta distractie,vom cumpara si manuale , caietele speciale ; inca nu s-a stabilit cat va fi fondul clasei, fondul scolii si dansurile,vor urma si astea ,probabil vom fi informati la ceva timp dupa ce va incepe anul scolar.

Deja ma iau fiori pe sira spinarii , inca de pe acum , mi-e groaza sa ma gandesc la lista pe care o voi primi de la gradinita pentru Iarina, dar cel putin , pana atunci mai e ,mai sunt ~ 3 saptamani.

 

Cam atat de la noi,in rest,sunt stresata pana primesc rezultatele la evaluarile noastre psihologice,eu si fetele, apoi, sa mergem mai departe cu tot ce mai e de facut,am inteles ca avocat vrea sa ii ridice si custodia intr-un viitor apropiat,dar treptat,cu pasi mici,ca sa avem siguranta castigului de cauza, e pornita rau pe el .Va tin la curent cu ce va mai fi, sper sa fim bine sa pot sa va informez in curand despre ce se mai intampla pe aici. Va pupam tare , noapte buna !


Editat de Neli_ra, 29 august 2015 - 17:44 .


#17
Lorikay

Lorikay

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.237 mesaje

Postat 31 august 2015 - 08:52

Neli, ghiozdanul si rechizitele pentru Anastasia ti le voi trimite eu (te voi anunta din timp cand pleaca pachetul, pana incepe scoala le ai. Daca se mai completeaza lista cu ceva intre timp, te rog sa scrii aici). Am si un trening albastru care cred ca i-ar veni si ma mai uit sa vad ce i-ar mai fi de folos. Sa ne scrii si lista pentru Iarina sa vedem cu ce putem ajuta.

 

 

Daniela, Laura: va rog sa imi mai dati adresa si noul telefon al lui Neli.



#18
Neli_ra

Neli_ra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 537 mesaje

Postat 31 august 2015 - 18:35

Multumesc mult, Loredana , voi fi pe faza , pana la lista Iarinei , mai e.Daca mai ai adresa,e aceeasi .

Va pupam , noapte buna!


Editat de Neli_ra, 31 august 2015 - 18:36 .


#19
Neli_ra

Neli_ra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 537 mesaje

Postat 04 septembrie 2015 - 09:32

Buna dimineata , am o mica pauza,apoi plec sa iau fetele de la antrenament , la tenis , asa ca nu stau mult , sunt foarte aglomerata azi , am mult de umblat prin oras si multa treaba acasa. Aseara a fost adoua sedinta , am primit lista finala de la scoala care arata cam asa : 

 

Auxiliare Delta Cart :

 

1. Comunicare in limba romana 

2. matematica si explorarea mediului

3.Dezvoltare personala 

4.Arte vizuale si abilitati practice 

5.Semne grafice

6. Evaluare

 

Rechizite :

 

2 caiete dictando , 2 caiete matematica,numaratoare , carioci ,creioane colorate , bloc mic de desen , 2 creioane ,radiera , carte de colorat , acuarele 2 pensule de grosimi diferite , vas pentru apa ,daca sunt acuarele care necesita apa,paleta culori , musama pentru banca ,plastilina , planseta de modelaj , hartie glasata , foarfeca , 2 marker-e pt tabla magnetica , 3 magneti , 1 mapa de plastic/carton tip cutie ,cu eticheta , trening albastru inchis , tricou alb neinscriptionat cu maneca scurta si maneca lunga pentru sport , adidasi /tenisi , dres alb ,(sarafanul il luam pe comanda , plec mai tarziu cu astia sa ii ia masurile) , coperti pentru caiete , carti , blocul de desen , cu etichete. Asa ca, am ramas putin cu limba pe o parte , dar asta e , vom vedea noi cum facem sa mergem mai departe , asa cum am facut mereu , de multe ori , cu ajutorul vostru s-a intamplat , si va multumim pentru asta.

Plec , la 11 trebuie sa fiu la sala, fac 10 min pana acolo daca bag ceva viteza,va pup tare , trec si la posta sa ridic coletul de la Selene.



#20
Lorikay

Lorikay

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.237 mesaje

Postat 04 septembrie 2015 - 13:08

Repet, rechizitele, ghiozdan si penar le trimit eu.

Trening albastru am, il trimit sa vezi daca ii vine Anastasiei. Cred ca gasesc si vreo 2 tricouri albe polo.

In weekend merg la cumparaturi si ma uit si dupa cartile cerute (cateva le-am vazut pe net, pe site-ul Delta Cart). Daca le gasesc, le iau

 

Din pacate, iar nu mai gasesc adresa lui Neli. Ma ajutati, va rog? SI cu noul numar de telefon?  Multumesc!




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

  • Febra bebe A si nopti nedormite

    Deutzuk
    - Astăzi, 12:25

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -