Editat de helbi, 29 martie 2015 - 07:15 .
Activitate intensa pe Ghetar!
#561
Postat 28 martie 2015 - 23:19
#562
Postat 28 martie 2015 - 23:20
#563
Postat 28 martie 2015 - 23:22
Mie cei mai buni mi au iesit cu apa/carne in proportie de 1:1.
#564
Postat 28 martie 2015 - 23:23
Ioana, eu fac rar si numia cum scrie acolo. In rest, cumpar gata facuri de la magazinul romanesc pt ca au si fara carne de miel, pe care eu nu o consum.
Ella cred ca face ma des.
#565
Postat 28 martie 2015 - 23:24
Ioana
Eu pun la 1 kg de carne tocata un varf de cutit de bicarbonat...si nu se simte....stiu ca fara bicarbonat nu prea merge la mici...la 1 kg de carne pun 2 plicuri de condimente pt mici...si mai pun usturoi in plus, de-ala pudra...si sare si piper...si cimbru (am din Romania)...
Editat de Ella73, 28 martie 2015 - 23:26 .
#566
Postat 28 martie 2015 - 23:25
Io Nü Fac mici, doar la chiftele folosesc ....
Sau oua bine batute :)))) glumesc;)
#567
Postat 28 martie 2015 - 23:26
#568
Postat 28 martie 2015 - 23:30
micii ii fac cu carne tocata de porc sau porc cu vaca....cei cu carne de miel nu imi plac....din aprilie si pana in septembrie facem des mici pe gratar elvetianului ii plac micii ft mult...v-am povestit cand a comandat in Bucuresti 40 de mici in loc de 14...el cu un prieten...vroiau sa arate ca stiu romana...dar au incurcat 14 cu 40 dar i-au mancat pe toti...acum mananca cam 8 mici o data...
#569
Postat 28 martie 2015 - 23:31
La cat Sport faci, Nü e normal sa fii rapusa de schimbarea de temperatura.
Asa eram si io acu vreo 15 ani.
Multa miscare in natura vs Sala sau Sauna urmata de dusuri reci.
#570
Postat 28 martie 2015 - 23:31
Mada, habar nu am de ex, aici mai circula diverse mijloace de transport pana la ora 1 noaptea...cu program normal...apoi au program de noapte...asta o fi unul din motive...