Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Bulgarasi de Februarie 2015 (1)


442 raspunsuri la acest subiect

#251
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 10:58

Buna dragelor!
Va imbratisez cu ochii plini de lacrimi si cu corpul tremurand de emotie in primul rand datorita faptului ca vad cat de mult a crescut Puturosul meu si cat de mult ne surprinde pe zi ce trece cu cate ceva nou, iar in al doilea vazandu-va frumoasele minuni si bucurandu-ma de vestile bune pe care le-am citit.
Sa dea Dumnezeu sa continuam numai cu vesti bune!

Si acum sa vad daca ma descurc:
Lory la 6 luni de la nastere merg sa fac Papanicolau. Miercuri merg la control la Dr si sper sa fie totul in regula.

Miha si noi tot asa cu mesele. Uneori suge de 2 ori si cade lat, alteori papa tot si mai vrea si lapte praf. Cu somnul...ziua fura asa de la 10 min la maxim 2 ore in casa. Afara sau la plimbare (vizite, drumuri cu masina), doarme de nu stiu de el.
Noaptea doarme bine, nu ma plang.
Fruntea sus mamico si fuguta la papat cu tine ca fara sa papi nu ai de unde sa ai laptic. Mancarica cat de des si pus bebe la san sa vezi cum vine lapticul ca si eu ai vazut ca ma plangeam ca nu e.

Andreea sa va fie intr-un Rolex bun (ca am auzit ca mai nou asa se ureza)! Piuuu, retraiesc emotile prin tine!
Abia astept nunta de argint sa o iau de la capat :D

Oana multa bafta! O sa fiti bine.

Eyna doua dulceturi sunteti!

Carmen visez si viseezzz la momentul in care si eu sa fac lucruri mununate cu Puturosul meu asa cum faci tu cu Emma si la cel in care el cu tati se vor juca cu masinutele sau la cel in care o sa plece "PA" cu unchiul (fratele meu mic) care deja nu mai are rabdare sa faca asta.

Noi am avut un weekend care a trecut cat ai clipi. Sambata am calcat (cum ziceam la mine spalatul si calcatul sunt non-stop), am facut o placinta cu dovleac si mi-am facut curat in dulapuri si dulapioare (mai am in cele din bucatarie). Seara sesiune de shopping.
Ieri am fost la biserica (pentru prima data baietii au ramas singurei 2 ore), apoi in vizita la sefa sotului si nelipsitul de pe acum gratar la nasici. Partea proasta este ca ziua ne-a furat o ora si a fost totul prea scurt, dar promitem sa ne razbunam pentru asta cand se vor da ceasurile inapoi.
Azi mergem la cantarit si sper a fac si putina curatenie pana atunci.

Ziceati de kg? Eu am ramas dupa naștere cam cu 1-2 (putin imposibil de estimat avand in vedere ca aveam cam multa apa la bord, dar cam atatea au fost). Acum mi-e frica sa ma mai sui pe cantar ca mananc ca sparta mai ales dulciuri (napolitane as manca cu tona!), iar branza nu imi lipseste de la masa (as fi in stare sa mananc si cu ciocolata).
Si ieri am mancat fasole batuta (a facut mama parastas sambata si am primit pomana) ca nu m-am putut abtine de pofta. Care pofte sunt de proportii catastrofice. Eu zic ca trebuie sa ma caut sa nu cumva sa mai fi ramas un Puturos in burtica, care sa ma faca sa poftesc asa tare.

Va doresc o zi minunata. Incerc sa dau cu aspiratorul pana nu suna alarma.

Editat de Soparlica, 30 martie 2015 - 11:03 .


#252
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 13:07

Soparlica, ma bucur sa te citesc bine si fericita de progresele micutului. 
In ce ma priveste, asa este. De cand am ascultat sfatul domnului dr de a-i da mereu cat vrea si a=l tine indiferent ce e la san... mananca si ia in greutate. Inca nu am luat nimic pt lapte... si vad ca inca nu sunt probleme. Sigur, mananca mai des... dar am scapat de biberoane si de laptele praf! yay.
 
Intrebare: de la ce mi se pot pata hainele copilului la.. gat? Am o gramada de body-uri albe si bleu distruse. Le vad cand vin de la spalat... au pete maro... desi el nu a facut niciodata in afara scutecului, si cu siguranta nu pe gat sau maneci! Sa fie de la cat regurgiteaza? sa pateze lapticul meu... maro?? 


#253
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 16:38

Miha, patatul la gat e sigur de la laptic. Dar acum intrebarea e de ce e maro? Ar putea fi un pic galbui dar maro, chiar nu am idee. O fi vreo reactie a lapticului cu detergentul? Ca sa le albesti la loc poti sa le pui intai vanish, le lasi un pic si apoi sa le speli, ar trebui sa revina la culoarea normala.

 

Lory fata draga, si eu as vrea sa ne bem cafeaua impreuna, sau sa manancam o pizza d'aia de casa impreuna, sau sa le lasam pe fetele noastre "mari" sa ne faca fursecuri. tre' sa planificam ceva :).

 

noi am dormit bine, am facut o plimbare cu o mamica si o fetita nascuta in aceeasi zi cu Vera. e soare azi dar mult vant. Acum e mufata, sa pape si apoi plecam sa o luam pe Emma si incepe programul de seara. si nu stiu cand a trecut ziua. cu ora asta de vara parca trece ziua prea repede.

 

va pup si revin.



#254
simplyana_m

simplyana_m

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.555 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 17:51

Salut!

 

Eyna, dulce tare piticul tau, ne bucuram ca sunteti bine!

 

Andreea, sa fie intr-un ceas bun, sa porti rochia fericita!

 

Oana, sanatate, sunteti pe drumul bun! :*

 

Lory, sunteti niste frrrrummoasssse!!

 

Carmen, fursecurile nu stiu cum sunt, dar cofetaresele sunt delicioase!

 

Miha, ce dulce e Mihaita si ce bine ca vii cu vesti bune! Daca tremura cand il manevrezi, sau cand se simte el instabil, e perfect normal, toti fac asa. De exemplu, eu inca ii pun Irenei scutecel pe burtica la baita, sa nu faca tremuriciul ala, sau mai face si la schimbat de body- in general, cand e cu pieptul si burtica expuse. 

Pete galben inchis, daca nu sunt rotunde si bine delimitate, ci difuze si mai "pe margini", pot fi si de la ulei, daca folositi la masaj.

 

Noi tot cu dermatita ne luptam, care se tot extinde- raceala a cam trecut, asa ca trebuia sa avem noi ceva :)). Acum dormim noaptea si maraim ziua, e de bine. Taxo, gata, a inceput serviciul, sunt singura cu copiii, sa vedem ce iese, ca nu prea am skills la organizat de timp si resurse.


Editat de simplyana_m, 30 martie 2015 - 17:53 .


#255
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 20:20

Anutza, bine ca v-a trecut raceala. Ca noi inca ne luptam cu 'mneaei. Nu mai e asa ca la inceput, dar inca tuseste mititica mea, macar nu ii mai scot o tona de muci din nas.

 

Fursecurile au fost bune, ca erau "shortbread" si la astea chiar nu are ce sa nu iasa. ca pui doar unt, zahar, faina si vanilie. S-au si terminat... (ca a avut grija mamica ;)).



#256
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 30 martie 2015 - 21:37

Multumesc de sugestii, fetelor! 

Pupici!



#257
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 31 martie 2015 - 05:35

Mămici dragi,

Mă bucur sa citesc lucruri bune despre voi și bebeii voștri!

Miha, ce bine ca il poți tine la sân pe bebe Ioan, contează foarte mult dar știai asta deja. Acum ca te-ai apucat de păpat ca lumea o sa creasca și mai bine bb. sa papi și alune, nuci, migdale (mai ales ) .
Carmen si eu vreau la tine la o cafea cu draga de Lory! !! La voi toate calme și bune, ca de obicei. Îmi pare bine ca Vera e bine cu răceală, micuța de ea!
Cred ca am ajuns cam târziu pt fursecuri, nu? Lasă că face Emma altele cu siguranță!

soparlica emotionata,pup eu puturosul tău cuminte care se face băiat mare! Așa este, week-end ul trece prea repede .

Ana, și noi la fel, dormim noaptea și maraim ziua dar adaug curiozitatea care mă termina. :)) in seara asta a descoperit caruselul și a stat 1 ora cu ochii la el ,mare dragoste, sa vezi ce vorbește cu el, te topești .noi muream de somn și ea nici o treaba.

Andreea, felicitări pt rochie, mie mi-a luat o gramada pana m -am hotărât. Sunt convinsa ca o sa fi o mireasa superba.

Onuta , mă bucur ca sunteți bine ! La tot mai mare!

Revin

#258
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 31 martie 2015 - 07:46

Așa. .. Ultima masa de noapte. A dormit bine Céline , se trezește doar cât sa pape, apoi o țin adormita vreo 20 min în brațe ca mi -e frica sa nu îi vina lăpticul înapoi și gata. Daca fac greseala sa o schimb după masa și o trezesc, nu o mai adorm decât în vreo 2 ore.
Noi suntem în faza curiozitatilor. Se uita peste tot, cu niște ocheane maaari, sa vadă ea tot. Și are o moaca amuzanta rău, parca nu știe la ce sa se uite mai întâi. Își tine căpșorul încordat când o ți la geam, amuzanta rău.
În rest, ziua e cam agitata, ca doarme puțin și se trezește dar nu pot sa mă plâng, am un copil cuminte.

Am uitat ce vroiam sa mai scriu dar lasă că mai vin.

Ps: Lory draga mea, nu te -am uitat cu pozele, doar ca nu am reușit pana acum sa ajung la laptop. :****

#259
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 31 martie 2015 - 12:47

Buna si de la noi,

 

Alinutz imi pare tare bine ca micuta Celine e cumintica noaptea, intotdeauna am spus ca suport orice de la copil ziua daca noaptea doarme si e cuminte :). Iar referitor la cafeluta si fursecuri, te astept si pe tine cu mare drag :). Si sigur facem alte fursecuri, am planificat pentru Paste fursecuri si vopsit oua impreuna. Inclusiv oua de prepelita, ca sigur o sa ii placa mici asa cum sunt. 

 

La noi toate bune, azi dimineata a trebuit sa o duc pe Emma la cresa ca iubi e plecat, asa ca am avut show ca evident s-au sculat in acelasi timp, si voiau fiecare altceva (una lapte, cealalata sa o iau din pat, sa o imbrac  si sa ii dau cereale). Asa ca am ajuns la cresa la 9.30, apoi eu cu piti la cumparaturi. Au astia aici un sistem bun, ca sunt niste cosuri de cumparaturi speciale care au un suport pe care poti sa pui scaunul de masina. Asa ca am facut cumparaturi, am ajuns acasa, am hranit din nou fomista, am mancat si eu... in fine treburi din astea. Acu' se uita la carusel fascinata (da Alinutz ai dreptate, e perioada descoperirilor) iar eu imi fac cartofi prajiti (da stiu, nu e bine, nu e voie, dar eu poftesc la cartofi prajiti romanesti, cu branza telemea!). Nu cred ca ies azi cu ea la plimbare ca e un vant de ne zboara si e frigut, asa ca o sa o sa o imbrac si o sa o pun la geam un pic. 

 

Fetelor, mai nou Vera mananca foarte putin la san (foarte putin timp). Vrea doar un san si e gata in 10 min, apoi nu il mai vrea pe celalalt. O fi ca s-a invatat ea sa mananace foarte bine???? Foame nu pare sa ii fie, ca asa cum am spus al doilea san care e plin de lapte, e refuzat, de dormit doarme, scutecele sunt pline, deci nu cred ca ii e foame. Aveti si voi situatii asemanatoare?

 

Va pup, ma duc ca s-au facut cartofii cred. Ma duc sa mananc "romaneste".



#260
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 01 aprilie 2015 - 08:32

Bună dimineața mămici,

Întrebare: voi faceți vaccinul împotriva hepatitei b la bebei? nu știu ce sa fac ,tare mi -e frica cu vaccinurile astea .


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -